- 17 Haziran 2010
- 33
- 0
derya1981 cok gecmis olsunn cnm burnun cok güzel gözüküyo iyi atlattmissin o günleri sana bol saglikli günler bundan sonraa hihoyyyt
cok saol canim... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya1981 cok gecmis olsunn cnm burnun cok güzel gözüküyo iyi atlattmissin o günleri sana bol saglikli günler bundan sonraa hihoyyyt
Kızlar canım çok sıkkın. Benim burnum çoook şiş. Tek tesellim daha çok erken olması, 15. gün olması.
Emre Bey burnumun ne kalın derili ne ince derili olduğunu söylemişti. Tasarım için gittiğim başka iki doktor da kalın derili olmadığımı söylemişti. Özellikle sormuştum ve cevaplarına acayip rahatlamıştım. Alçının alındığı gün Emre Bey burun ucum kalın derili olduğu için çok şiştiğini söyledi. Ne kalın derilisin ne ince derilisin demiştiniz dediğimde, ameliyatla birlikte öyle olduğu ortaya çıktı dedi Ne şans
Benim bünyem hassas. Çabuk şişerim morarırım. Belki bu hassasiyet yüzünden kalın derili tepkileri veriyordur burnum.
Ameliyattan önce tasarımdaki gibi olması için 6 ay geçmesi lazım diye konuşmuştuk. Bantlar alınırken Emre Bey 8-9 ayı bulacak dedi
Umarım tasarımdakine yakın bir burun olur. Tasarımda hiç kavis kalkıklık falan yoktu. Özellikle istememiştim. Böyle dümdüz inecekti. Emre Bey "istersen kavis de olabilir ama o zaman burun ucu biraz kalkmak zorunda" demişti. Ben de "aman sakın olmasın" demiştim. Şu anda bariz bir kalkıklık var. Emre Bey şişlikler yüzünden öyle olduğunu ineceğini söyledi. Yani sabretmem gerekiyor. Her gittiğimde Emre Bey beni rahatlatıyor sağolsun. Ama emeraude'in burnunu falan gördüğümde çok özeniyorum (Maşallah Allah nazardan saklasın ). Keşke benimkisi de şu an öyle olsaydı. O kadar beklemem gerekmeseydi. Onunkine çok yakın bir burun istemiştim. Hatta onunkinden bile daha az kalkıktı tasarım, bayağı düzdü ama benzeyen tarafı tek bir açıyla aşağı iniyor oluşuydu. Şu an burnum düz iniyor ama uca geldiğinde hop yukarı açı yapıyor. İşte inecek bakalım bekliyorum.
Bir de benim dezavantajım burnum dışarıdan çok sorunlu bir burun değildi. Kemer vs. yoktu. Kemerli bir burnu olan arkadaş burnuna 10 üstünden atıyorum 4 veriyorsa ameliyat sonrası haline şişliklere rağmen 5-6 falan veriyor. Yani burnunun şişliklere rağmen eskisine oranla daha güzel olduğunu söylüyor. Ben eski burnuma 10 üstünden 7 verirdim. Şu anki haline 5 veririm en fazla. Sabredicem başka çare yok.
Bugün kuaföre gittim. Moral olsun diye. Kuaför direkt "burnunu mu yaptırdın?" dedi. "Evet, inşallah bir iki haftaya daha az belli olur, o kadar anlaşılmaz" dedim. "Anlaşılmayacak gibi değil ki" dedi. "Bazılarınınkilerin yapıldığı çok belli oluyor" dedi. "Benimki nasıl?" dedim. "Daha belli değil" dedi
Sanırım bu yüzden canım sıkkın. Neyse buraya çok sevinçli, "amaaan boşuna canımı sıkmışım" diye mesajlar da yazacağım inşallah.
slm arkadaslar
12.08.2010 ameliyat oldum.. bu zamanda ameliyat olan kimse varmi? biraz sorunlar yasadigim ama simdi iyiyim......umarim herkes iyidir.
evet canim emre beye ameliyat oldum
derya sence sakıncası yoksa seni ekleyebilirim ? resimlerini merak ettim, bende 2. ameliyat icin doktor arastırıyorum resimler karar vermede cok yardımcı oluyo.
derya burnun cok hos canim güle güle kullan
canim bende seninle ayni dertten muzdaripim...benimde asiri sis..1.5 ay oldu ama gerci sismi yoksa seklimi bu anlamis degilim..hele ucu top gibi..onune konan kikirdaklardan ole duruyo bence..nasil duzelir bilmiyorum..bende kalin deriliyim banada 1 sene dedi emre bey..insallah inerde beklerim ben sorun degil..resim yukliycem ins en yakin zamanda...benimde moralim bozuluyo...
Ah canım benim. Ben 15 günde başladım mızıldanmaya senin 1.5 ay olmuş çok iyi anlıyorum seni. Bantlar çıkınca birazcık indi gibi burnum ama sonra hiç değişmedi. Hepimiz biliyoruz beklememiz gerektiğini. Dediğin gibi beklemek o kadar sorun değil de o süre sonunda bu burunlar nasıl olacak onun tam belli olmaması insanı endişelendiriyor. Belirsizliği azaltmak için Emre Bey'e kaç derece iner ne kadar iner diye sordum ama bunun belli olmadığını söyledi. Ama çok güzel olacak dedi.
Açıkçası benim içimi rahatlatan 3 şey var:
1- Burnumun ucu aşırı sert. Yumuşadıkça değişecek mutlaka. Burnum yumuşak olsa ve şekli yine böyle olsa o zaman sorun olurdu. Ama çok sert bu da değişme için potansiyeli var demek.
2- Emre Bey çok iyi bir insan. Karşındakinin mutlu olmasını gerçekten çok önemsiyor. Benim için 9 ay, senin için 1 yıl geçtikten sonra hala böyle olursa Emre Bey mutsuz bırakmaz bizi.
3- Ben Emre Bey'e ameliyat olup da revizyon olmak isteyen veya Emre Bey'e 2. kez ameliyat olan duymadım hiç. Bu da demek oluyor ki çabuk da olsa geç de olsa eninde sonunda insanlar mutlu oluyor.
Tabii keşke daha çabuk iyileşebilseydik. Her işte bir hayır vardır. Pozitif düşünelim, güzel şeyler olsun.
canim, benimde ucu asiri sert tas gibi ...bide sanki ice yapisik burnumun ucu..kucuk parmak ucu bile girmeyecek sekilde burun icine..acaba sis inince burun ici acilirmi..boyle bisey yasayan oldumu kizlar?
kizlarr gercekten daha cok erkenn birinizinki 15 günlük birinizinki 1bucuk..benimki 2 aylik olcak bende sislerden cekiorum valla önden coook kalin duruo bide sag taraf daha sis filan...ama bn takmiyorum kafaya cünkü biseye üzülmek icin daha coook erkenn bence aradan bi 6-7 ay geccsin hersey cok güzel olcak dediginiz gibi,... burunlarimiz daha yenii ameliyat gecirdi kolay degil yavas yavav gelicek kendinee
deryacım iyi günlerde kullan buruncuğunu çok güzel maşallah
bunu kac kere dile getirdim bilmiyorum ama söliycem bikere hepinizin burnu cok güzel evet ama ufak bi sorun var yani eskidende pek dert olan burunlar gibi durmuo o yuzden cok güzel en azından kemikli ucu top uzun burunlar değil . buda benm cok kafamı karıstırıo acaba ben yaptırsam güzel olmazmı diye sanırım olmaz cunku hem uzun hem kemikli hemde ucu cok şiş bi burna sahibim off yaaa ...
bunu kac kere dile getirdim bilmiyorum ama söliycem bikere hepinizin burnu cok güzel evet ama ufak bi sorun var yani eskidende pek dert olan burunlar gibi durmuo o yuzden cok güzel en azından kemikli ucu top uzun burunlar değil . buda benm cok kafamı karıstırıo acaba ben yaptırsam güzel olmazmı diye sanırım olmaz cunku hem uzun hem kemikli hemde ucu cok şiş bi burna sahibim off yaaa ...
Canım bence sen ameliyat öncesi zaten çok sorunlu olmayan bir burna sahip olan birine göre çok daha memnun olursun. Çünkü aradaki fark çok büyük olur.
Yani mesela sen burnuna 10 üstünden 3 puan veriyorsun. Senden daha güzel burunlu biri burnuna 7 puan veriyor. Şimdi o güzel burunlu kişi ameliyat olsa en fazla 8'lik 9'luk bir burun olur. Yani güzellik skalasında en fazla 1-2 puan yükselir. Diyelim sen ameliyat oldun ama senin burnun onunki kadar güzel olmadı 7'lik bir burun oldu diyelim. Yani güzellik skalasında 4 puan birden yükseldi. Sonuçta sonrası fotoğraflarında senin burnun onunki kadar güzel olmayabilir ama sen daha memnun olursun çünkü burnunu ondan daha çok güzelleştirmiş olursun. O onca sıkıntıyı çok az bir fark için çekerken sen çok daha büyük bir fark atmış olursun.
O yüzden bence insanın burnu ne kadar sorunluysa ameliyat için o kadar rahat olmalı. Kaybedecek çok birşey yok ama kazanacak çok şey var. Aslında burnu çok sorunlu olmayanlar çok düşünmeli. Mesela burnu 10 üstünden 9'luk bir burnu olan bence ameliyat olmasın. Minicik bir fark için riske girmeye değmez. Güzel burunluların kaybedecek daha çok şeyi var.
Yani madem burnun o kadar sorunlu, en rahat olması gereken insan sensin canım. Ama sonuctan memnun olmak için bence amacın mükemmele ulaşmak değil, burnunu güzelleştirmek olmalı. Amacın mükemmele ulaşmaksa evet bence burnu güzel olan birine göre daha dezavantajlı olabilirsin. Ama amacın burnunu güzelleştirmekse en avantajlı durumda olan sensin.