Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese açık resimlerim albümde anlamsız polemiğe gerek yok.Arada bir mızıldanabilirim bu da gayet normal 40 yıllık burnum değişti.Size hoş gelen bana gelmez bana gelen size gelmez ama bu demek değilki doktorumdan memnun kalmadım.Ayrıca bugün olsa gene seçeceğim kişi Emre Bey olur.Çünkü sadece onun yaptığı burunları beğendiğim için onu seçmiştim hala da fikrim değişmedi.Burnumun eski halinide yakında yükleyeceğim.
canım gayet güzel görünüyor burnun..ayrıca yüzüne de çok yakışmış ki zamanla daha da oturucak..açıkcası bariz bi şişlik de görünmüyor..tabiki yakından burnuna bakınca şişliği hissediyor insan..benimde öyle.. Emre beyle konuşmuşsun daha da rahatlatmıştır bu seni..biz senle aynı zamanda olduk..çok uzun bir yol var önümüzde..sabredicez.tekrardan çok çok beğendiğimi söylüyorum ve maşallah diyorum:)
editleyemememek kötü gercekten sen benden biraz daha önce olmuştun sanırım..tarihini tam hatırlayamadım..tarihler çok yakın olmasada aynı dönemler diyelim:)
teşekkur ederim :)fadeout bence burnun cok güzel
fadeout sen bu buruna mı kötü diyorsun kızıcam valla klava: ben 3 kez ameliyat oldum böyle güzel bir burnum olmadı,emre beye 4. yü olmayı düşünüyorum,gerçekten çok çok güzel inan idare eder olduğunu bile düşünsem yorum yapmazdım,artık içini rahat tut :1hug:
fadeout burnun bence mükemmellll, cok zarif olmus.. yazdıklarını okuyunca biran icin korktum, tereddüt ettim emre bey hakkında ama fotolardan sonra artık daha bi eminim, emre bey cok cok cokk iyi bi doktor. belki kavis olmaması daha iyidir, bende kavis istedim simdi ölü balık gibi bos bos bakan bi ifadem var :) eminim senin yüzüne giden en iyi burun bu oldugu icin emre bey böyle yapmıstır. güle güle kullan..
Herkese açık resimlerim albümde anlamsız polemiğe gerek yok.Arada bir mızıldanabilirim bu da gayet normal 40 yıllık burnum değişti.Size hoş gelen bana gelmez bana gelen size gelmez ama bu demek değilki doktorumdan memnun kalmadım.Ayrıca bugün olsa gene seçeceğim kişi Emre Bey olur.Çünkü sadece onun yaptığı burunları beğendiğim için onu seçmiştim hala da fikrim değişmedi.Burnumun eski halinide yakında yükleyeceğim.
fadeout, burnun çoooook güzel. Tam istediğim gibi bir burun. Keşke benimki de böyle olsa. Şişleri indikçe benzer inşallah. Maşallah, nazar değmesin
sen sagol, hic moral bozma harika görünüyosun..
emeraude bu arada az önce okudum sende emre beye yaptırmıssın sanırım, senin icin sakıncası yoksa bende ekleyip resimlerine bakabilirmiyim ?
fadeout ya beni taniymadinmi...sen ameliyta olmamistin ben oturiordum yanindaaaa ameliyat oldum telefon ettin felan :) ayy fotonu görnce hatirladim seniiii hatta ameliyattan sonrada seni gördüm
Aaaa gerçektennn sen söyleyince hatırladım.Babanla mı gelmiştin sen üstünde böyle mavi bir elbise gibi bişi mi vardı.Ya yuhh valla şimdi haırladım sen alçılıydın sanırım
ekledim canım bakabilirsin tabiki..