Ki artı, kuebraa'nın da dediği gibi büyük burunlu olup ameliyat sonrası mükemmele yakın güzellikte burna sahip olanlar oluyor.
Yesileyes istersen benim eski burnuma bak ve yeni burnuma bak tekrar tekrar bak begenecek misin.. Eger begenirsen demek ki buyuk kemikli ucu top gibi burunlarda guzel hale gelebiliyormus :)
bunu kac kere dile getirdim bilmiyorum ama söliycem bikere hepinizin burnu cok güzel evet ama ufak bi sorun var yani eskidende pek dert olan burunlar gibi durmuo o yuzden cok güzel en azından kemikli ucu top uzun burunlar değil . buda benm cok kafamı karıstırıo acaba ben yaptırsam güzel olmazmı diye sanırım olmaz cunku hem uzun hem kemikli hemde ucu cok şiş bi burna sahibim off yaaa ...
cherry canim cok hosssun:)yorumuna bayildim:)
Canım bence sen ameliyat öncesi zaten çok sorunlu olmayan bir burna sahip olan birine göre çok daha memnun olursun. Çünkü aradaki fark çok büyük olur.
Yani mesela sen burnuna 10 üstünden 3 puan veriyorsun. Senden daha güzel burunlu biri burnuna 7 puan veriyor. Şimdi o güzel burunlu kişi ameliyat olsa en fazla 8'lik 9'luk bir burun olur. Yani güzellik skalasında en fazla 1-2 puan yükselir. Diyelim sen ameliyat oldun ama senin burnun onunki kadar güzel olmadı 7'lik bir burun oldu diyelim. Yani güzellik skalasında 4 puan birden yükseldi. Sonuçta sonrası fotoğraflarında senin burnun onunki kadar güzel olmayabilir ama sen daha memnun olursun çünkü burnunu ondan daha çok güzelleştirmiş olursun. O onca sıkıntıyı çok az bir fark için çekerken sen çok daha büyük bir fark atmış olursun.
O yüzden bence insanın burnu ne kadar sorunluysa ameliyat için o kadar rahat olmalı. Kaybedecek çok birşey yok ama kazanacak çok şey var. Aslında burnu çok sorunlu olmayanlar çok düşünmeli. Mesela burnu 10 üstünden 9'luk bir burnu olan bence ameliyat olmasın. Minicik bir fark için riske girmeye değmez. Güzel burunluların kaybedecek daha çok şeyi var.
Yani madem burnun o kadar sorunlu, en rahat olması gereken insan sensin canım. Ama sonuctan memnun olmak için bence amacın mükemmele ulaşmak değil, burnunu güzelleştirmek olmalı. Amacın mükemmele ulaşmaksa evet bence burnu güzel olan birine göre daha dezavantajlı olabilirsin. Ama amacın burnunu güzelleştirmekse en avantajlı durumda olan sensin.
tabiki ekleyebilirsin canim
arkadasım cok güzel olmus yeni burnun 3 haftada öyleyse 3. ayda nasıl güzel olur kimbilir. suana kadar emre beyden hic sikayet eden görmedim yaptıgı burunlarda harika, keske fiyatıda biraz uygun olsaydıda baska doktorlarıda arastırmak zorunda kalmasaydım. gercekten cok güzel, güle güle kullan :)
kizlarr gercekten daha cok erkenn birinizinki 15 günlük birinizinki 1bucuk..benimki 2 aylik olcak bende sislerden cekiorum valla önden coook kalin duruo bide sag taraf daha sis filan...ama bn takmiyorum kafaya cünkü biseye üzülmek icin daha coook erkenn bence aradan bi 6-7 ay geccsin hersey cok güzel olcak dediginiz gibi,... burunlarimiz daha yenii ameliyat gecirdi kolay degil yavas yavav gelicek kendinee
amon-ra sadece cene ne kadarmıs, bi bilgin varmı ?
Yavrular size selam etmeden gitmeyeyim dedim.. bunca zamandır tecrübelerinizi sömürüyorum, sorduğum binlerce soruya bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz, her zaman her türlü destek oluyorsunuz, çoo..kk sağolun
Yardımlarınızı unutmayacağım.. kuebraa, xhepia, cherry21, 1filiz, mocambo, balea, özge, eluard, laydyalone, megumi, emeraude, esterabim, kelebeketkisi, duffie, laylaylom ve çok zor zamanlarda çok destek veren Coldplay’e de çok sevgiler.. öğrendiği her şeyi gelip burda paylaşan forum ahalisine de tabii:)
Bu postun altına benim için bir şey yazmayın lütfen:) ben tek taraflı teşekkür için yazıyorum, bana gaz verin diye değil kesinlikle
Yakın zamanda ameliyat olacaklara da bir şey yazmadan edemeyeceğim..ben bu süreci biraz zor geçirdim, hatta ne birazı, resmen zorluğun dibine vurdum3 gün öncesine kadar stresten sürekli ağlıyordum, daha ne gariplikler ne gariplikler.. ama şu son 2 gündür o kadar rahatım ki, zerre kadar heyecan, korku, endişe, olumsuz hiçbir şey kalmadı kafamda. Hiçbir soru da yok..Tamamen huzurluyum.
Birazdan tek başıma gideceğim hastaneye, gece için komik bi kuzenim var onu kiraladım gel beni güldür sabaha kadar dedim, gelecek inşallah..neşeli şarkılarım da hazır
Hemen kendime Arctic Monkeys’den do me favour’u armağan edeyim de tam olsun
Yavrular size selam etmeden gitmeyeyim dedim.. bunca zamandır tecrübelerinizi sömürüyorum, sorduğum binlerce soruya bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz, her zaman her türlü destek oluyorsunuz, çoo..kk sağolun
Yardımlarınızı unutmayacağım.. kuebraa, xhepia, cherry21, 1filiz, mocambo, balea, özge, eluard, laydyalone, megumi, emeraude, esterabim, kelebeketkisi, duffie, laylaylom ve çok zor zamanlarda çok destek veren Coldplay’e de çok sevgiler.. öğrendiği her şeyi gelip burda paylaşan forum ahalisine de tabii:)
Bu postun altına benim için bir şey yazmayın lütfen:) ben tek taraflı teşekkür için yazıyorum, bana gaz verin diye değil kesinlikle
Yakın zamanda ameliyat olacaklara da bir şey yazmadan edemeyeceğim..ben bu süreci biraz zor geçirdim, hatta ne birazı, resmen zorluğun dibine vurdum3 gün öncesine kadar stresten sürekli ağlıyordum, daha ne gariplikler ne gariplikler.. ama şu son 2 gündür o kadar rahatım ki, zerre kadar heyecan, korku, endişe, olumsuz hiçbir şey kalmadı kafamda. Hiçbir soru da yok..Tamamen huzurluyum.
Birazdan tek başıma gideceğim hastaneye, gece için komik bi kuzenim var onu kiraladım gel beni güldür sabaha kadar dedim, gelecek inşallah..neşeli şarkılarım da hazır
Hemen kendime Arctic Monkeys’den do me favour’u armağan edeyim de tam olsun