Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

fadeout ve haletiruh ekledim sizi görebilirsiniz tabiki albümü

off superr olmus kuebraa.Bu arada ekleme icin tesekkurler.Kendi burnum dışında herkesinki ozellikle kelebek etkisi,emereude ve kuebrra tam benim istediğim gibi :S
guzel olan 15.gundede super gorunebilior demek.

canimm beklenen gün geldii cattii ...sana yardimci olabildiysem nee mutlu bana. bende bu site sayesinde cok cokk sey ögrendim bilmedigim cogu seyide sen ögrettin hepbirlikde rahatlattiniz bni simdi siraa sende bizde sni rahatlatalim barii korkulcakk hic bisey yok ztn diyosun stress yapmiorum diye.. en dogrusu vallaa emre bey en güzelini yapicak sana bomba gibi olucaksin insallahh o fotoshoplu resimlerinden 1000 kat daha güzel olucak insallahh.. allah yardimcin olsun ve simdiden gecmis olsun canim benim

off superr olmus kuebraa.Bu arada ekleme icin tesekkurler.Kendi burnum dışında herkesinki ozellikle kelebek etkisi,emereude ve kuebrra tam benim istediğim gibi :S

fadeut,aynen katiliyorum canim...bende kendiminki haric herkesinkini begeniyorum...bencede guzelse 15.gundede belli oluyo...

sagol canim begendigine cok sevindim opuyorumnanaktan
ama gercekten bünyeden bünyeye degisiyo seklin oturmasi ve seninki eminim zamanla tam istedigin gibi olucaktir

fadeut,aynen katiliyorum canim...bende kendiminki haric herkesinkini begeniyorum...bencede guzelse 15.gundede belli oluyo...

hepiniz daha yeni ameliyat oldunuz ve gercekten burun bir sene icinde ancak tam formunu aliyor.
sizinki cok kisi bu yollardan gecti bazilarin sisleri cok yavas iniyor bazilarin daha hizli bunu kimse degistiremez. ama ilk aylarda burun hakkinda yorum yapmak bana göre yanlis. sabredin ve göreceksiniz o sislerin altinda güzel buruncuklar var.

ya ben zaten şişliğe asimetriye falan hiç takılmıyorum ama insanların buraya koydukları 10.gun 1.ay 3.ay fotolarına bakıorum burnun genel şekli 10 gun neyse 6 ay sonrada benzer görünüyor.Kavisinde falan müthiş değişiklikler olmuyor ama evet şişlikler inince daha bir doğal duruyor ama benim sıkıntım kavis.Dümdüz iniyor ama yok bir kaç ay sonra şişlik iner burun kalkar diyen biri varsa aranızda kesicem sesimi:)) Zamanla burun ucunda kalkma diye birşey oluyor mu mesela.Şişlikten dolayı mı dumduz burnum(

Bu arada forumda kimseye yok galiba ama ben yinede sorayım.Elbet biri gelince cevaplar.Sizde de uzun süre gözlük takınca bir iz kalır ya burunda öyle izler çıkıyor mu?? Bunlar kalıcı izler değildir di mi??

canim belki asiri kavisli olmaz ama niye bukadar dert ediyorsunki...eminim burnum cok güzeldi kavis okadar önemi varmiki? sen cok takmisin o yüzden sende cok belli olio..bence okadar ugrasma burnunlaa

canim belki asiri kavisli olmaz ama niye bukadar dert ediyorsunki...eminim burnum cok güzeldi kavis okadar önemi varmiki? sen cok takmisin o yüzden sende cok belli olio..bence okadar ugrasma burnunlaa

ya yok gerçekten o kadar ugraşmıyorum.Aşırı kaviste değil derdim ama her gören burnunun ucu biraz düşük değil mi deyince bende ister istemez takılmaya başladım.Neyse bekle ve gör dönemindeyim 2 ay sonra belki buna gülüp geçiyor lacağım.

sırf hemcinslerim söylemiş olsa tamamda erkek akrabalarım söyleyince inanmaya başlıyorum bende.Şu ana kadar çok guzel olmuş diyen olmadı:)

kiskana bilir :) nerde biliorsun onun zamaninda öle imkanlar yoktu senin var burnu uzun buyukmu ozaman kesin kizkanioyrdur
ve canim sen begeniyorsan baskasi ne derse fiz gelsin...:)

kiskana bilir :) nerde biliorsun onun zamaninda öle imkanlar yoktu senin var burnu uzun buyukmu ozaman kesin kizkanioyrdur
ve canim sen begeniyorsan baskasi ne derse fiz gelsin...:)

dogru diyorsun amcamda zamanında deviasyon ameliyatı olmuştu içinde bastırılmış bir estetik müdahale isteği kalmış olabilir.Hiç aklıma gelmemişti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…