Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar burnunuza masaj yapıyomusunuz? bikaç başlıkta o tarz şeyler okudum.emre bey tavsiye ediyomu masajı?

cnm ben emre beye gecen gün sordum ve masaj yapma dedi masaji öle her buruna önermiyorum sende gerek yok dedi..sende bi sor istersen

bendee son halini ekledim burnumun vee kizlar inanirmisinizz bi gün biyeri sisiyo ertesi gün baska biyerii haha suan burun ucuma indi sislerr vee baya bi esitsizlik var sag taraff daha sis nolcak bilmiyonn insin artik su sislerrrrrrr eyvahedigeldismile

bendee son halini ekledim burnumun vee kizlar inanirmisinizz bi gün biyeri sisiyo ertesi gün baska biyerii haha suan burun ucuma indi sislerr vee baya bi esitsizlik var sag taraff daha sis nolcak bilmiyonn insin artik su sislerrrrrrr eyvahedigeldismile

yakından nasıldr bilmiyorum ama çok güzel görünüyo..öyle çok fazla şişlik belli olmuyo canım çok yakıştı bu burun sana yaa:)

yakından nasıldr bilmiyorum ama çok güzel görünüyo..öyle çok fazla şişlik belli olmuyo canım çok yakıştı bu burun sana yaa:)

hihii sagoll canim opuyorumnanaktan
evet sis hala, yandan hersey süperde önden genis duruyoo aslinda rahatsiz etmiyo beni ama insede fena olmaz yani kaydirigubbakcemile3 6 aya anca oturuyomuss bakicaz artikin

3 hafta oldu bantlar çıkana kadar herşey iyiydi sonra sanki egiminde birşey oldu. Ama onu anlatamıyorum yani bururn ucuna dogru biraz toparlaklaşıyor gibi.Burun kökümde saniki biraz daha mı oyulmalıydı yoksa şişlikten mi öyle karar veremiorum.Birde sanırım ben biraz suni bi burun istiyormusum ama bunu yeni farkettim yani ben baya bir kalkık ince bir burun istiyordum ama sanırım derdimi çok iyi anlatamadım.Zaten tasarım görüşmemiz kısa sürmüştü.Ama yinede şunu sölüyorum ki iyileşme bakımından süper bir zaman geçirdiğimden herkes gibi morluksuz ağrısız emre bey gerçekten iyi bir doktor ama ben kendimi ifade edememiş olabilirim tam.benneyaptımki

Cnm simdiden burnumdan memnun degilim diye yorum yapman cok gereksiz. Daha 3 hafta olmus ve begenmedim diyorsun.. Suan sana burnun kalin gelebilir, egri gelebilir, sis gelebilir. Benim burnum neredeyse 1 ay olacak ve bendede dediklerinin hepsi var! Cnm sabret zamanla burnunu cook begeneceksin daha cook kuculecek hic merak etme :))

canimciklar yaa..resimlere bakiyorum herkesin burnu yeni olmasina ragmen gayet ince..ben olali 1 bucuk ay oldu hala yandanda ondende cok genis kalin duruyo..ucu e yan kanalari ozellikle yuzume yayilmis e genis gorunuyo..dr bey 1 seneye inceni soyluyo da insan korkuyo...inse inse nekadar incek sanki...sizce incelirmi..zamanla burun sisilik inmesi demek incelmesimi acaba...uffff ya..cok moralim bozuluyo..sanki herkesin burnu iyi benimki kotu

canim morelini niye boziorsunki burnun daha okadar degisiceki ve herkezin burun deri inmesi bilmem ne degistiktirr..cok fazla incelme ve takmadaa yoksa kendine bosuna sorun yaratirsin zamana birakkk

kızlar bence hergün aynaya bakıp burnunuzu incelemeyin uzun uzun.gün içinde bile farklı olabiliyo şişler.sıcaklarda etkiliyebilir kendinizi yıpratmayın iyimi kötümü diye

Aşağıdaki fotoğrafı internetten buldum. Öncesi, 3 ay sonrası ve 1 yıl sonrasını gösteriyor.

Öncesi ve 1 yıl sonrasına baktığımızda tüm burun incelmiş, burun ucunun yuvarlaklığı azalmış. Çok fazla birşey de yapılmamış ama 1 yıl sonrası öncesinden çok daha güzel ve asil bir burun olmuş.

Yalnız incelerseniz, 3. ayda burun ameliyat öncesine göre daha şiş ve büyük. Fotoğraflar arasındaki en büyük fark 3. ay ve 1. yıl arasında. Ameliyat sonrası burnumuz birkaç ay boyunca öncesinden daha büyük oluyor maalesef.

Eklentiler

• $Andrea-three-front1-1024x441.jpg
    $Andrea-three-front1-1024x441.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 57
Fotoğrafları tam ekleyememişim. Mesajı edit etmeme de izin vermiyor. En iyisi baştan yükleyeyim hepsini.

(Öncesi-3 ay sonras-1 yıl sonrası)

Eklentiler

• $Andrea-three-oblique-1024x454.jpg
    $Andrea-three-oblique-1024x454.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Andrea-three-profile-1024x454.jpg
    $Andrea-three-profile-1024x454.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar bende ilk ameliyatımdan çok mutsuzum:KK43: ve revizyon istiyorum özellikle burun ucu çok önemli benim için. Emre bey bu konuda iyi midir? Bide revizyon yada normal ameliyat fiyatlarını burdan yada özelden yazabilirmisiniz?

Arkadaşlar bende ilk ameliyatımdan çok mutsuzum:KK43: ve revizyon istiyorum özellikle burun ucu çok önemli benim için. Emre bey bu konuda iyi midir? Bide revizyon yada normal ameliyat fiyatlarını burdan yada özelden yazabilirmisiniz?

canım sitede araştırırsan emre bey revizyonda bir numara..bnm ilk ameliyatımda ama burda revizyon olmuş arkadaslarımızın hepsi memnun.hem insan olarak hem doktor olarak en iyilerden biri doktorumuz.zaten görüşmeye gidersen anlıcaksındır.revizyon ameliyatı daha pahalı ilk ameliyata göre ama tam fiyatını bilmiyorum.

founda özelden yazamiyorum mesaj sayim dolmadigi icin... benim burun ucum hafif kaldirildi ve biraz sekil verildi yani toparlak oldu birazz.. bnde ilk ameliyatim oldugu icin 4500tl ödedim.. senin burun ucunu istemedigin icinmi ellemedi doktor yoksaa kafasina göremi yapti ?

canimciklar yaa..resimlere bakiyorum herkesin burnu yeni olmasina ragmen gayet ince..ben olali 1 bucuk ay oldu hala yandanda ondende cok genis kalin duruyo..ucu e yan kanalari ozellikle yuzume yayilmis e genis gorunuyo..dr bey 1 seneye inceni soyluyo da insan korkuyo...inse inse nekadar incek sanki...sizce incelirmi..zamanla burun sisilik inmesi demek incelmesimi acaba...uffff ya..cok moralim bozuluyo..sanki herkesin burnu iyi benimki kotu

canim gercektenn bendede aynisi sanki herkezinki düz benimki yamukmus gibi gelio ve gercektende cogu kizlarinki önden cok incelmiss mesela kelebekcigimizn burnuu cok tatli önden sanki hic ameliyat olmamiss gibi... benimkiside önden cok kalinn ve hafif esitsizlik var.. ama bencede fazla takma kafanaa baksana bi sene boyuncaa degisiyor burun hersey cok güzel olucakk merak etme kaydirigubbakcemile5

Cnm simdiden burnumdan memnun degilim diye yorum yapman cok gereksiz. Daha 3 hafta olmus ve begenmedim diyorsun.. Suan sana burnun kalin gelebilir, egri gelebilir, sis gelebilir. Benim burnum neredeyse 1 ay olacak ve bendede dediklerinin hepsi var! Cnm sabret zamanla burnunu cook begeneceksin daha cook kuculecek hic merak etme :))

aslında tam olarak begenmedim demiyorum, kesinlikle eski halinden çok daha guzel ama benim istediğim aynen kelebek etkisinin tarzında birşeydi belkide benim burun yapım öyle olmaya müsait değildi o da olabilir.Daha kalkık olsa çok daha mutlu olacaktım.Bu saatten sonra kalkmaz diye dusunuyorum ama şişlikler inince daha biçimli hale gelir umarım

kızlar sargılarım dün çıktı. resimleri ekledim. benimde önden çok kalın görünüyor ve aynaya baktığımda başkasının burnuymuş gibi geliooo... ama biliyorum hepsi geçeceeek :roflol:

kızlar sargılarım dün çıktı. resimleri ekledim. benimde önden çok kalın görünüyor ve aynaya baktığımda başkasının burnuymuş gibi geliooo... ama biliyorum hepsi geçeceeek :roflol:

Canım hayırlı olsun. Çok güzel olmuş :nazar: Hele burun deliklerin tam benim istediğim gibi olmuş. Karşıdan bakınca neredeyse hiç görünmüyor. Maşallah :nazar:

Canım hayırlı olsun. Çok güzel olmuş :nazar: Hele burun deliklerin tam benim istediğim gibi olmuş. Karşıdan bakınca neredeyse hiç görünmüyor. Maşallah :nazar:

teşekkür ederim supernose. resimlerde bende beğeniyorum ama aniden kendimi aynada görünce burnum bi tuhaf görünüyor sempatiksalakcinni

canım çok güzel güle güle kullan inşallah..ucu şiş evet ama bu çok normal zaten hep konuşuyoruz..:) genel hatlarıyla çok çok beğendim..:nazar:

X