Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar burnunuza masaj yapıyomusunuz? bikaç başlıkta o tarz şeyler okudum.emre bey tavsiye ediyomu masajı?
bendee son halini ekledim burnumun vee kizlar inanirmisinizz bi gün biyeri sisiyo ertesi gün baska biyerii haha suan burun ucuma indi sislerr vee baya bi esitsizlik var sag taraff daha sis nolcak bilmiyonn insin artik su sislerrrrrrr eyvahedigeldismile
yakından nasıldr bilmiyorum ama çok güzel görünüyo..öyle çok fazla şişlik belli olmuyo canım çok yakıştı bu burun sana yaa:)
3 hafta oldu bantlar çıkana kadar herşey iyiydi sonra sanki egiminde birşey oldu. Ama onu anlatamıyorum yani bururn ucuna dogru biraz toparlaklaşıyor gibi.Burun kökümde saniki biraz daha mı oyulmalıydı yoksa şişlikten mi öyle karar veremiorum.Birde sanırım ben biraz suni bi burun istiyormusum ama bunu yeni farkettim yani ben baya bir kalkık ince bir burun istiyordum ama sanırım derdimi çok iyi anlatamadım.Zaten tasarım görüşmemiz kısa sürmüştü.Ama yinede şunu sölüyorum ki iyileşme bakımından süper bir zaman geçirdiğimden herkes gibi morluksuz ağrısız emre bey gerçekten iyi bir doktor ama ben kendimi ifade edememiş olabilirim tam.benneyaptımki
Arkadaşlar bende ilk ameliyatımdan çok mutsuzum ve revizyon istiyorum özellikle burun ucu çok önemli benim için. Emre bey bu konuda iyi midir? Bide revizyon yada normal ameliyat fiyatlarını burdan yada özelden yazabilirmisiniz?
Arkadaşlar bende ilk ameliyatımdan çok mutsuzum ve revizyon istiyorum özellikle burun ucu çok önemli benim için. Emre bey bu konuda iyi midir? Bide revizyon yada normal ameliyat fiyatlarını burdan yada özelden yazabilirmisiniz?
canimciklar yaa..resimlere bakiyorum herkesin burnu yeni olmasina ragmen gayet ince..ben olali 1 bucuk ay oldu hala yandanda ondende cok genis kalin duruyo..ucu e yan kanalari ozellikle yuzume yayilmis e genis gorunuyo..dr bey 1 seneye inceni soyluyo da insan korkuyo...inse inse nekadar incek sanki...sizce incelirmi..zamanla burun sisilik inmesi demek incelmesimi acaba...uffff ya..cok moralim bozuluyo..sanki herkesin burnu iyi benimki kotu
Cnm simdiden burnumdan memnun degilim diye yorum yapman cok gereksiz. Daha 3 hafta olmus ve begenmedim diyorsun.. Suan sana burnun kalin gelebilir, egri gelebilir, sis gelebilir. Benim burnum neredeyse 1 ay olacak ve bendede dediklerinin hepsi var! Cnm sabret zamanla burnunu cook begeneceksin daha cook kuculecek hic merak etme :))
kızlar sargılarım dün çıktı. resimleri ekledim. benimde önden çok kalın görünüyor ve aynaya baktığımda başkasının burnuymuş gibi geliooo... ama biliyorum hepsi geçeceeek :roflol:
Canım hayırlı olsun. Çok güzel olmuş Hele burun deliklerin tam benim istediğim gibi olmuş. Karşıdan bakınca neredeyse hiç görünmüyor. Maşallah
kızlar sargılarım dün çıktı. resimleri ekledim. benimde önden çok kalın görünüyor ve aynaya baktığımda başkasının burnuymuş gibi geliooo... ama biliyorum hepsi geçeceeek :roflol: