Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

emre bey gittikce asiyor kendini vallaa masallah diyelim biricik doktorumuzaa alkisalkisalkis

Öyle hakikaten canım:) önceden bi demothy bi puff derdik şimdi hangi birinizi sayacağımı şaşırıyorum:nazar: tabii bunda hastalarının foto paylaşmasının da rolü var, diğer başlıklara bakarsanız çok azdır, fotosunu koyan bi kaç kişi var, burda hemen herkes koyuyor, herkes birbirine çok destek oluyor..seviyorum bizi:)

off benimde bi inse şişlerim içimede sinse koysam çarşaf çarşaf foto ama henuz istediğim gibi değil durum :KK43:

merhaba canım kacgün olmustu ameliyat olalı ve emre beye mı olmustun ameliyatını burnunun neresi içine sinmedi merak ettim bilgi verirsen sevinirim canım... bilmiyorumkismile

Kızlar benim bugün 11. günüm. Ben tam gülümseyemiyorum. Üst dudağım fazla havaya kalkmıyor. Yani şöyle anlatayım üst dişlerime bakamıyorum, üst dişlerin anca yarısını görebiliyorum. Eskiden diş etlerimi bile görebilirdim. Şimdi üst dudağım ile burnum arasındaki yerin sert olduğunu hissediyorum. Hani burun ucunuzda sertlik hissederizya (siz de hissediyorsunuz değil mi?) işte o sertliği burunla dudak arasındaki bölgede de hissediyorum.

Sizde de böyle birşey oldu mu? Emre Bey'le Pazartesi görüşeceğim. O zaman soracağım ama daha Pazartesi'ye var. Size sorayım dedim.

merhaba canım kacgün olmustu ameliyat olalı ve emre beye mı olmustun ameliyatını burnunun neresi içine sinmedi merak ettim bilgi verirsen sevinirim canım... bilmiyorumkismile

3 hafta oldu bantlar çıkana kadar herşey iyiydi sonra sanki egiminde birşey oldu. Ama onu anlatamıyorum yani bururn ucuna dogru biraz toparlaklaşıyor gibi.Burun kökümde saniki biraz daha mı oyulmalıydı yoksa şişlikten mi öyle karar veremiorum.Birde sanırım ben biraz suni bi burun istiyormusum ama bunu yeni farkettim yani ben baya bir kalkık ince bir burun istiyordum ama sanırım derdimi çok iyi anlatamadım.Zaten tasarım görüşmemiz kısa sürmüştü.Ama yinede şunu sölüyorum ki iyileşme bakımından süper bir zaman geçirdiğimden herkes gibi morluksuz ağrısız emre bey gerçekten iyi bir doktor ama ben kendimi ifade edememiş olabilirim tam.benneyaptımki

Kızlar benim bugün 11. günüm. Ben tam gülümseyemiyorum. Üst dudağım fazla havaya kalkmıyor. Yani şöyle anlatayım üst dişlerime bakamıyorum, üst dişlerin anca yarısını görebiliyorum. Eskiden diş etlerimi bile görebilirdim. Şimdi üst dudağım ile burnum arasındaki yerin sert olduğunu hissediyorum. Hani burun ucunuzda sertlik hissederizya (siz de hissediyorsunuz değil mi?) işte o sertliği burunla dudak arasındaki bölgede de hissediyorum.

Sizde de böyle birşey oldu mu? Emre Bey'le Pazartesi görüşeceğim. O zaman soracağım ama daha Pazartesi'ye var. Size sorayım dedim.

aynısı bndede var canım.üst dişlerimi göremiyorum pek..gülerken esnerken gergin hala..ama normal bunlar snn 11. bnm 12. günüm.

bu arada benim de pazartesi randevum var 7 gibi orda olucam bandaj çıkıcak.senin kaçta randevun?

aynısı bndede var canım.üst dişlerimi göremiyorum pek..gülerken esnerken gergin hala..ama normal bunlar snn 11. bnm 12. günüm.

bu arada benim de pazartesi randevum var 7 gibi orda olucam bandaj çıkıcak.senin kaçta randevun?

İçimi rahatlattın canım sağol. Benim de senden yarım saat sonra randevum. Muhtemelen karşılaşırız. O gün ameliyatı var sanırım Emre Bey'in. Ameliyat olan günlerde genelde bekleniyor, ofis kalabalık oluyor.

kızlar burnunuza masaj yapıyomusunuz? bikaç başlıkta o tarz şeyler okudum.emre bey tavsiye ediyomu masajı?

kızlar burnunuza masaj yapıyomusunuz? bikaç başlıkta o tarz şeyler okudum.emre bey tavsiye ediyomu masajı?

Ben randevum için sıramı beklerken 6 aylık burnu olan bir kız gelmişti. Çıkışta Emre Bey'in ona masaj verdiğini söyledi. Daha önce vermemişmiş. Yani duruma göre değişiyor sanırım. Ben bandajlarım alınırken soracağım masaj yapayım mı diye.

emeraude, burnuna tek kelimeyle bayıldım gözlerin güzelliği pat diye ortaya çıkmış ne kadar yakışmış yeni burun, iyi ki olmuşsun ameliyatı valla bu resimleri görüp cesaret alıyorum. dediğim gibi her zaman ameliyata sıcak bakmıyorum ama Emre beyin sayfasındaki herkes iyi ki olmuş diyorum sonuçlar harika

emeraude, burnuna tek kelimeyle bayıldım gözlerin güzelliği pat diye ortaya çıkmış ne kadar yakışmış yeni burun, iyi ki olmuşsun ameliyatı valla bu resimleri görüp cesaret alıyorum. dediğim gibi her zaman ameliyata sıcak bakmıyorum ama Emre beyin sayfasındaki herkes iyi ki olmuş diyorum sonuçlar harika

canım çok teşekkür ederim..burun insanı inanılmaz değiştiriyor..benim eski burnum önden çok büyük durmuyordu fakat yandan kötüydü ki resimde gördünüz..Emre beyin söylediğine göre çene yapım da müsaitmiş benim bu tip bir buruna ki bncede şimdilik güzel oldu bantlı haliyle..bende iyi ki olmuşum diyorum.bu ameliyata karar vermek çok zor sonuçta yüzünüzün tam orta yerinden ameliyat oluyorsunuz.doğru doktoru,sizi anlayacak doktoru bulmakta mesele.rüya gibi hersey ne zmn karar verdim ne zmn gittim emre beyle görüşüp ameliyat tarihi aldım da ameliyat oldum :) şimdi sıra bandajlarda bakalım pazartesi çıkıcak onlarda..

X