Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar o kötü koku bende daha yeni geçti..İğrenç çürük gibi bir koku...O yüzden biliyorum nasıl birşey olduğunu....Benim burnumun içinde etler vardı yakıldı..Heralde ondan geliyor diye düşündüm..Ama altı ay oldu ancak geçti..Normal sanırım..Burda bir arkadaşda yazmışdı..Burnumun içinden iğrenç kokular geliyor diye..Geçiyor yani kalmıyor sonra...
founda özelden yazamiyorum mesaj sayim dolmadigi icin... benim burun ucum hafif kaldirildi ve biraz sekil verildi yani toparlak oldu birazz.. bnde ilk ameliyatim oldugu icin 4500tl ödedim.. senin burun ucunu istemedigin icinmi ellemedi doktor yoksaa kafasina göremi yapti ?
bende de var eşitsizlik.hatta bi biri küçülüyor bi biri delikafadulden
@Tuğçe: iyi güzel paylaşmışsın da başlıktaki doktorla alakalı olmadığı için yazı burun estetiği ana başlığında olsa daha iyi olurdu bu arada bana da bugün bi arkadaşım 3 gün sonra ameliyat olacağım hastanede, daha önce babasının bir arkadaşının kuyruk sokumundan ameliyatı sırasında fazla verilen anesteziyle kalbinin durduğunu, bunun geç farkedildiği için de şuan adamın sakat bir şekilde yaşadığını anlattı. Moral içindi herhalde, teşekkür ettim kendisine ne diyeyim:)
böyle haberler çıkar arada bi gündem yaratırlar, halbuki hergün kimbilir bizim bilmediğimiz ne olaylar, ne ölümler gerçekleşiyo..üzücü bişi tabii ama korkmaya hiç gerek yok
@ Derya
Geçmiş olsun derya, sorunların neydi acaba herkesin yaşadığı genel sarsıntılar mı? daha detay ve görülmemiş birşeyse ve anlatmak istersen buralarda okuyan birileri var..
Ameliyat olan arkadaslara bi sorum olacakti.. Sizin dikisleriniz kacinci haftadan itibaren dusmeye basladi? Ne zaman bu dikislerin dusmesi tamamen biter.. Merak ettim benimkiler dusmeye basladida bir an evvel ciksalarda kurtulsam diye dusunuyorum :)
aynende böyle bir koku gerçekten çürük yumurta haklısın.Hadi ben dayanırımda acaba yanıma yaklaşan birileri alır mı bu kokuyu.İş yerimde tedirgin oluyorum çok eyvahedigeldismile
kızlar 14. gün resimlerini yükledimm bakabilirsinz albüme..uç kısmı çok şiş özellikle ama bu haliyle bile seviyorum:) kalın derili bir hasta olduuğum için napıyoruzz sabrediyoruz:)
bu arada emre beyin deediğine göre koku normalmiş etler yakıldığı için..2 aya kadar geçer dedi..[/QUOT
canım arkadaş isteği gönderdim,kabul edersen sevinirim,benim de derim kalın ve emre beye revizyon olmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
kızlar 14. gün resimlerini yükledimm bakabilirsinz albüme..uç kısmı çok şiş özellikle ama bu haliyle bile seviyorum:) kalın derili bir hasta olduuğum için napıyoruzz sabrediyoruz:)
bu arada emre beyin deediğine göre koku normalmiş etler yakıldığı için..2 aya kadar geçer dedi..