Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evet çıktı.2 gün oluyor. gündüz problem değilde dün gece uyanamadım mesela :KK43:

hastanedeki hemşire uykudayken sıkmana gerek yok demişti uyuyana kadar sıksan yeterli yani..benimde yarın çıkıcak tamponlarım şimdi onun stresindeyim.çıkarken zor oluyo mu ki:S

emeraude aynı soruyu 3 gün önce bende sormuştum. Gerçekten hiç acımıyor. Çok yumuşak bi madde zaten. Çıkardıktan sonra Emre Bey burun içini iyice temizliyor bir rahatlıyorsun :smiley-cool:
Yalnız burnumu göremedim. Ona yanıyorum :uhm:

emeraude aynı soruyu 3 gün önce bende sormuştum. Gerçekten hiç acımıyor. Çok yumuşak bi madde zaten. Çıkardıktan sonra Emre Bey burun içini iyice temizliyor bir rahatlıyorsun :smiley-cool:
Yalnız burnumu göremedim. Ona yanıyorum :uhm:

duffie canim fotoraf eklicekmisin sen? cok merak ediyoruz burnusunu :)

Herkeze merhaba,

Bende burnumu yaptirmak istiyorum Emre beye fakat kendisiyle nasil iletisim kuruyorsunuz? Mail adresi yada tel numarasi falan varsa yollarmisiniz?

Birde ben yurtdisinda yasiyorum kac gun izin almam lazim yurtdisindan ameliyat olmus arkadaslar lutfen cevap verebilirlermi?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

mrb cnm ben kölnde yasiyorum ve 8.9 ameliyat olcam..
istersen tel. da ayrintili bilgi verebilirim .
grsmk üzere

kizlar ameliyat günü yaklasdi cvp veren tüm arkadaslara cok cok tesekkür ederim.
birde yeni veya bir kac ay önce ameliyat olmus kizlar beni ekleyebilirmi..

fotolari görüp cesarte aliyorum...

tskler kizlar destekleriniz icin

canım benim listede var bayağı Emre İlhan hastası, onlara davet gönder istersen:KK66: ben aylardır kovalıyorum, burdan çok kişiyle yazıştım, çok yardımcı ve destek olan oldu sağolsunlar, bir de forum sayfasında yazışmaktan farklı oluyo tabii, daha detay öğreniyorsun:KK66: bu arada senden 3 gün sonra da ben oluyorum.. ozaman kadar acıbadem yerine bakırköye yatmazsam tabi:) zira benim normal dışı hareketlerim çoğalmaya başladı gün yaklaştıkça. Senin nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben zorlanıyorum..kontrollerde filan karşılaşırsak kafasında huniyle dolaşan tip benim söylim:)

canım benim listede var bayağı Emre İlhan hastası, onlara davet gönder istersen:KK66: ben aylardır kovalıyorum, burdan çok kişiyle yazıştım, çok yardımcı ve destek olan oldu sağolsunlar, bir de forum sayfasında yazışmaktan farklı oluyo tabii, daha detay öğreniyorsun:KK66: bu arada senden 3 gün sonra da ben oluyorum.. ozaman kadar acıbadem yerine bakırköye yatmazsam tabi:) zira benim normal dışı hareketlerim çoğalmaya başladı gün yaklaştıkça. Senin nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben zorlanıyorum..kontrollerde filan karşılaşırsak kafasında huniyle dolaşan tip benim söylim:)

tesekkürler cnm ben 1 ay falan kalicam istanbulda biraz asya birazda avrupa yakasinda ...hastaneye cok yakin kalicam kuzenimde ( sonra belki gezmek icin otel ) yilda 2-3kez geliyorum istabula..umarim karsilasiriz benim kafamda kesin günes gözlügü vardir , ordan tanirsin :-D olmadi haberlesriz istersen hatdaha ziyaretine bile gelebirlim alcimla ;-)

Cnm senin ameliyat 11 eylul mu??? Benim kuzenimde seninle ayni gunu ameliyat olcak :) kendisi kk ya girmiyor.. Belki tanisirsiniz :))

Kızlar bugün 3. gün kontrolüm vardı. Çok güzel geçti. Burnum şu an alçıdaki olduğu açıyla durmayacakmış. Zamanla normale inecekmiş. Şu an fazla dik duruşu bandaj ve şişlik sebebiyleymiş :teytey:

Siz de demiştiniz zaten. Nasıl sevindim anlatamam. Şu an 110 derece gibi duruyor, zamanla 95-96 derece civarına inecek galiba.

Emre Bey bana spreyi 2 ay boyunca kullanmamı söyledi. Ama hep 2 saatte bir olmayacakmış. Kontrollere gitikçe soracağım artık kaç saatte bir yapayım diye.

Bu arada sanırım bir ay kadar sonra Göztepe'den Bağdat Caddesi'ne taşınılıyormuş. Kontrollerin bir kısmına orada gideceğiz artık.

Cherry burnun çok güzel görünüyor :nazar: Tam istediğim gibi, önden bakınca burun deliklerin çok az gözüküyor. Şekli çok güzel, iki kaş arasında ince, sonra yavaşça kalınlaşıyor. Burunla dudak arasındaki mesafe ideal. Ne yakın, ne uzak. Şişler de indi mi muhteşem bir burun ortaya çıkacak. Darısı başıma inşallah.

Kızlar bugün 3. gün kontrolüm vardı. Çok güzel geçti. Burnum şu an alçıdaki olduğu açıyla durmayacakmış. Zamanla normale inecekmiş. Şu an fazla dik duruşu bandaj ve şişlik sebebiyleymiş :teytey:

Siz de demiştiniz zaten. Nasıl sevindim anlatamam. Şu an 110 derece gibi duruyor, zamanla 95-96 derece civarına inecek galiba.

Emre Bey bana spreyi 2 ay boyunca kullanmamı söyledi. Ama hep 2 saatte bir olmayacakmış. Kontrollere gitikçe soracağım artık kaç saatte bir yapayım diye.

Bu arada sanırım bir ay kadar sonra Göztepe'den Bağdat Caddesi'ne taşınılıyormuş. Kontrollerin bir kısmına orada gideceğiz artık.

Hadi yaa.. Cok sevindim buna.. Turkiyede oldugum zaman bana dahada yakin olur. Ayrica yolu bilmeyenler icin bagdat caddesi cok cok daha kolay bulunur..

Cherry burnun çok güzel görünüyor :nazar: Tam istediğim gibi, önden bakınca burun deliklerin çok az gözüküyor. Şekli çok güzel, iki kaş arasında ince, sonra yavaşça kalınlaşıyor. Burunla dudak arasındaki mesafe ideal. Ne yakın, ne uzak. Şişler de indi mi muhteşem bir burun ortaya çıkacak. Darısı başıma inşallah.

Cnm benim cok sagol! Bende sonraki halini cok merak ediyorum valla sırnaşık şey
Darisi butun isteyenlerin basina!!

tesekkürler cnm ben 1 ay falan kalicam istanbulda biraz asya birazda avrupa yakasinda ...hastaneye cok yakin kalicam kuzenimde ( sonra belki gezmek icin otel ) yilda 2-3kez geliyorum istabula..umarim karsilasiriz benim kafamda kesin günes gözlügü vardir , ordan tanirsin :-D olmadi haberlesriz istersen hatdaha ziyaretine bile gelebirlim alcimla ;-)
oyy düşünmen yeter:) karşılaşırız canım bence kesin.. bakalım yakın aralıklarla neler yaşayacağız..

eso_ senn ameliyat günün ne zaman ???*
Bayramın 3. günü canım

Cnm senin ameliyat 11 eylul mu??? Benim kuzenimde seninle ayni gunu ameliyat olcak :) kendisi kk ya girmiyor.. Belki tanisirsiniz :))
ohhh ameliyat ikizimi de buldum:) hem de senin kuzeninn :dance: kuzene selam..

Son düzenleme:

sevinmene bende sevindim:teytey: hele burnun alcidan ciksin ozaman daha cok sevinirsin insallah

cherry cim sana bi sorum olucak gerci seninki daha cok yeni ama burnunun islikleri bitarafta daha az veya cok oldugu oluyormu yoksa hertarafinda ayni orantidami... bikac gündür bende sanki burnumun sag tarafinda daha cok sislik var ve orasi cikinti gibi gözüküyoo insallah sisliktir ve gecerr korkmaya basladimm bilmiyorumkismile

Kızlar selam. Forumların hemen hepsini okudum, diğer doktorlarınkini de. Emre Bey'e 24 Ağustos'ta ameliyat oldum. Cildim hassas olduğu için normale göre daha çok şiştim ve morardım sanırım.

Bu arada burnum kalın derili değilmiş, ne ince ne kalınmış.

Yarın (Cuma) ilk kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. Ben fazla kısa olmayan, fazla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Diğer doktorların tasarımlarında kalkık burnun bana gitmediğini görmüştüm. Zaten sorun yandan profilden değil, önden bakınca geniş olmasıydı daha çok. Şu an bandajların içinde çok kalkık duruyor. Önden bakınca burun deliklerim boydan boya gözüküyor.

Bu inecek diye tahmin ediyorum. İner di mi kızlar? Bandajda olduğu gibi kalmıyor di mi burun? Emre Bey "annen `sanki bu burunla doğmuşsun` diyecek, o kadar doğal oldu" dedi. Yarınki kontrolümde de inşallah öyle der.

cok cok geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi bi burnun olmuştur darısı basıma inş....

X