- 5 Temmuz 2010
- 112
- 0
Arkadaşlar ameliyatlar hangi hastanede yapılıyordu? Ataşehir Acıbadem miydi?
Evet deryacım ataşehir acıbademde yapılıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ameliyatlar hangi hastanede yapılıyordu? Ataşehir Acıbadem miydi?
kızlar bu dik yatma olayı ne kadar devam ediyor? kolumu bacağımı sağa sola atarak yatmayı özledim yaaaa:1shok:
Canim o cenendeki sislikler 7-10 gune kadar giderler cok az sislik kalir. Tamponlar ciktiktan sonra burnuna oyle bir hava girecek ki ohhhh beee diyeceksin :))) Cnm benim Allah kolaylik versin.
kızlar bu dik yatma olayı ne kadar devam ediyor? kolumu bacağımı sağa sola atarak yatmayı özledim yaaaa:1shok:
Ben ameliyat olalı 2,5 seneyi geçmiş vay be....
kizlar benim ameliyat günümde yaklasdi...8.9 olucam..sislikler kac gün icinde gecer, neolur olmus olan arkdslr kendilerinden hatirladiklari yazsalar..... cok tesekkür ederim ona göre bi plan
yapicam da ;-)
kizlar benim ameliyat günümde yaklasdi...8.9 olucam..sislikler kac gün icinde gecer, neolur olmus olan arkdslr kendilerinden hatirladiklari yazsalar..... cok tesekkür ederim ona göre bi plan
yapicam da ;-)
Cherry burnun çok güzel görünüyor Tam istediğim gibi, önden bakınca burun deliklerin çok az gözüküyor. Şekli çok güzel, iki kaş arasında ince, sonra yavaşça kalınlaşıyor. Burunla dudak arasındaki mesafe ideal. Ne yakın, ne uzak. Şişler de indi mi muhteşem bir burun ortaya çıkacak. Darısı başıma inşallah.