Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Lady peki resimlerini gorebilirmiyiz? cok gecmis olsun canim. sonuctan memnunmusun?

canım ılk fırsatta yuklıycem ıns..ama sımdı resım makınam yok..yurtdısında yasıyorum,yanıma almamısım..1 hafta sonra donucem ıns yuklıycem..memnunıyet meselesıne gelınce 1 ay oldu yaklasık hala cok sıs..yanı bu halını cok begendıgım soylenemz ama tabı eskıye nazaran sevıyorum burnumu..cok sıs oldugunu dusunuyorum..dr beyde soyledı zaten..ınınce cok guzel bı burun olucak dedı..beklıyoruz bakalım:)

Herkese Selam:

Arkadaslar ameliyat sonrası hakkında bilgi verebilirmisiniz. Ben ameliyattan sonra hastanede kalmak istiyorum 4-6 gün.. Hastaların kaldıgı odalar nasıl tek kişilik mi yada nasıl? refekatçim sürekli benim yanımda kalabiliyor mu ?

hepsi tek canim cok güzeller refakacida kalabilir istedigi kadar canim ama....cok pahali acibade onuda sölim

hmm gunluk 70 € diye duymustum eger boyleyse cokta deil gibime geldi. dışarıda bi otelde kalmakta hemen hemen aynı fiyat. sevdigim insanın yanımda olması paha bicilemez artık napalım o kadarda olcak :)

he ölemi ben saniodum daha pahali:) ama niye okadar uzn kalmak istiorsunki?

Yinu bu forumda okumustum gunluk 50€. refekatçi ile kalmak günlük 70 € diye.Hastenede kalmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Tam olarak karar vermişte değilim aslında bilmiyorum belkide ameliyattan sonra 2 günde yeterli olabilir. Hastanede kalma fiyatları konusunda arkadaşlar güncel bilgiler verebilirse çok sevinirim.

1 günlük araştırma sonucu Emre Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Yanlış karar verdiğimide düşünmüyorum. Yakın zamanda zaten kendisiyle irtibata geçip resim falan yollarım. Türkiyede 1 hafta izinim olucak 23 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında. Malesef bu zaman zarfında halletmem lazım bu işleri başka hiç zamanım yok çünkü. Umarım yetişir herşey en sağlıklı şekilde.

canim emre beyle cidden dogru karar verdin bende onda oldum istersen fotolarima bakabilirsin bi günlük yetio aslinda kalacak yerin yoksa tabi hastanede kalmak daha idir

canim emre beyle cidden dogru karar verdin bende onda oldum istersen fotolarima bakabilirsin bi günlük yetio aslinda kalacak yerin yoksa tabi hastanede kalmak daha idir

Çookk ama Çoook tatlı olmuş çok yakışmış. Darısı başıma :) kalcak yer sağlık durumuna göre otelde olabilir artık duruma göre

Ya bide şu revision tam olarak ne demek anlayamadım bi türlü biri açıklık getirebilir mi :) ?

Son düzenleme:
Yinu bu forumda okumustum gunluk 50€. refekatçi ile kalmak günlük 70 € diye.Hastenede kalmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Tam olarak karar vermişte değilim aslında bilmiyorum belkide ameliyattan sonra 2 günde yeterli olabilir. Hastanede kalma fiyatları konusunda arkadaşlar güncel bilgiler verebilirse çok sevinirim.

1 günlük araştırma sonucu Emre Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Yanlış karar verdiğimide düşünmüyorum. Yakın zamanda zaten kendisiyle irtibata geçip resim falan yollarım. Türkiyede 1 hafta izinim olucak 23 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında. Malesef bu zaman zarfında halletmem lazım bu işleri başka hiç zamanım yok çünkü. Umarım yetişir herşey en sağlıklı şekilde.

derya_58 eğer otelde kalıp aynı parayı vericeksen hastanede kal derim..çünkü ilgileniyolar hastanede buz maskesi koyuyorlar yüzüne..haaa birz sıkıcı hastane ortamında kalmak ama otelde de aynı sekilde istirahat etmen lazım..ücret konusunda tam bir bilgim yok ama gnlük 50 euro diye hatırlıyorum.şimdiden hayırlısı olsun..

ben getirim revision demeki ikinci ameliyat..ben ilk oldum ii olmadi sükürler olsun emre bey beniii kurtardi.:) tskler yorumun icin emin ol emre beyyy harika buru yaratir sana:)

canım çok teşekkür ederim..bugün daha bi şiştim yanaklarıma doğru.. uyku problemi var bi de sürekli aynı pozisyonda yatmak zor..ki bnm gibi uykusuna düşkün olan biri için uykusuzluk çok çok daha zor:) şu tamponlarda çıksa rahatlıcam.

bu arada resimlerini de gördüm çoook yakışmış iyi günlerde kullan inşallah buruncuğunu..:nazar:

Cnm coook tsk ederim darisi basina!! Burnumun sis halini bile cok begeniyorum ki sisi inince nasil olur artik..

Bu gece sabret bu gece yatmak zor fakat yarindan sonra duzelirsin yavas yavas rahatlarsin hatta uyursun bi kac saat belki.. İste o zaman cok rahatlarsin. Allah sabirlar versin cok cok gecmis olsun cnm.. Haberlerini beklerim :))

cherry xhepia küebra balea kızlar arkadaşlık teklifi yolladım kabul ederseniz çok sevinirim.

kelebek canım çok güzel olmuş burnun güle güle kullan.

kızlar yarın arasam mesela hangi güne ameliyat tarihi alabilirim. ben kafamda kasım diye belirledim ama.

birde ameliyat sonrası şişler ve morluk biliyorum kişiye göre değişir ama ameliyat yöntemine göre de değişir bence. emre beyin yöntemi nasıl (kapalı sanırım) az şişlik ve morluk olan bir tarz mı. sizin morluk ve şişlikler ne kadar sürede kayboldu.

cherry xhepia küebra balea kızlar arkadaşlık teklifi yolladım kabul ederseniz çok sevinirim.

kelebek canım çok güzel olmuş burnun güle güle kullan.

kızlar yarın arasam mesela hangi güne ameliyat tarihi alabilirim. ben kafamda kasım diye belirledim ama.

birde ameliyat sonrası şişler ve morluk biliyorum kişiye göre değişir ama ameliyat yöntemine göre de değişir bence. emre beyin yöntemi nasıl (kapalı sanırım) az şişlik ve morluk olan bir tarz mı. sizin morluk ve şişlikler ne kadar sürede kayboldu.

Su ana kadar oan arkadas tekliflerini kabul ettim.. Cnm simdi arasan kasima gun belirleyebilirsin Emre beyle.

Benim morluklarim 2-3 gun goz altlarimda hafif morarma vardi onlar hemen sonra kayboldular. Benim yuzumde cok sislik vardi.. 1 hafta sonra cogu kayboldu :)

Cherry21 bayıldım burnuna tek kelimeyle!! Çok yakışmış.. ki daha bu şiş hali ..Fotolardan anladığım kadarıyla önceki burnun kalın derili ve problemliymiş...Çok fazla buraya yazmam ama sendeki farkı görünce inan ne düşündüğümü ifade etmek istedim..Burnumun kalın derili olmasını tercih ederdim.. :) Geçmiş olsun..

electra sni kabul ettim,

cherry geçmiş olsun burnunu ben de görebilir miyim?

emre ilhan a ameliyat olanlardan puff ve balea nınkini görmüştüm çok beğendim:)güle güle kullanın kızlar

saolasin canim:))

cherrycim, güle güle kullan burnunu. harika. ama bak daha cook degisip güzellesicek:) daha bebe simdiki burnun. sislikleri incek, iyice güzel olucak burun sirti..

electra tskler:) vallah emre beyin eli cok hafiftiir bende nerdese norluk yoktu ve hafif sis vardi yani benim sikayetim yoktu bu konuda hatta 4 gun gittim gezdim :)

Kızlar,
kalın derili burunlardan bahsediyoruz ya, nasıl anlarız burnumuz kalın derili mi ince derili mi? Benim yüzüm yani cildim ince derili ama burnumu bilemiyorum, büyük ve kemikli olunca insan karar veremiyobilmiyorumkismile

Cherry21 bayıldım burnuna tek kelimeyle!! Çok yakışmış.. ki daha bu şiş hali ..Fotolardan anladığım kadarıyla önceki burnun kalın derili ve problemliymiş...Çok fazla buraya yazmam ama sendeki farkı görünce inan ne düşündüğümü ifade etmek istedim..Burnumun kalın derili olmasını tercih ederdim.. :) Geçmiş olsun..

Coldplaycim cok ama cok tesekkur ederim! Cnm simdilik hala sis burnum.. Uzun zamanda boyle kalabilir ama olsun boylede guzel bence :) eski burnum kalin deriliydi, cok buyuktu yuzume gore, kemeri vardi, kiriklar egrilikler burun eti vs vs vs hepsi vardi. Onden bakilinca burnum yamuk duruyordu ve burun ucum top gibiydi. Cok cirkin gozukurdu, o burnu Dr bey bu hale nasil getirdi halen anlayamiyorum. Aslinda benim burnum buyuk burunlulara cok guzel bir ornek bence. Fark cok cunku.. Tekrar tekrar cok tsk cnm :)

Cherry tam da benim merak ettiğim konuyu dile getirmişsin. Burnum önden eğikti derken, sağa ya da sola doğru mu eğiliyordu yoksa sadece kemikten dolayı mı eğikmiş gibi görünüyordu? Çünkü çok büyük kemik yok bende ama burnum önden çoook eğik sola kayıyor ve çok merak ediyorum bu eğiklikler gerçekten duzeltilebilir mi?..

Kızlar merhaba,
ameliyattan sonraki kontrollerde muayene ücreti alınıyor mu yoksa ameliyat parasına dahil mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

X