Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cherry cim sana bi sorum olucak gerci seninki daha cok yeni ama burnunun islikleri bitarafta daha az veya cok oldugu oluyormu yoksa hertarafinda ayni orantidami... bikac gündür bende sanki burnumun sag tarafinda daha cok sislik var ve orasi cikinti gibi gözüküyoo insallah sisliktir ve gecerr korkmaya basladimm bilmiyorumkismile

Ohh be sukurler olsun ki tek bende degilmis.. Cnm aynisi bendede var hatta benim burun ucunda kucucuk bi cukur gibi bisey var cukur demiyeyimde burun ucumun sol kismi sag kismindan daha iceride. Bu cok yakindan bakildiginda boyle gorunuyo yaa depresyona gircem resmen iyiki sordun bana bu soruyu.. Dr bey demisti ilk aylarda burnunun bir kismi diger kismindan farkli olabilir ama bu ilk aylarda normal dedi. Yinede acaba... diye dusunmuyorum degil kuebracim.. :sinifsinif:

merhaba cherry21 ve kuebraa. görebilir miyim ben de fotoğraflarınızı. arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz sevinirim.

Arkada$lar Yanaklarina Ve Gulu$ Cizgilerine (Burun Kenarindan Agiz Kenrina inen Cizgi) Yag Enjeksiyonu Yaptiran Oldumu Dr. Emre Bey'e ??
Olduysa Bu Konuda Bilgi Payla$imi Yapabilirmi Lutfen ??

cherry, kuebraa ben uzun zamandır KK dayım fazla yazmıyorum ama epey oldu gireli. Tek tek her yorumu okudum diyebilirim, çok eski sayfalarda yazılanlar vardı mesela onlar galiba şimdi arşive kallktı. Okuduğum yüzlerce hastanın yorumundan biliyorum ki ilk aylarda bu tür şişliklerin olması çok normal, tek taraflı şişlik olması da çok görülen bir durum. Çünkü burnumuzun sağ ve sol yapısı farklı ve bu her insanda böyle olurmuş ama bazılarımız farkeder bazılarımiz etmezmiş. Mesela benim sağ ve sol profilim arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden doktor ameliyat sırasında bir tarafla daha çok uğraşmak zorunda kalabilirmiş, mutlaka bir taraf daha inatçı olurmuş ve doktorun daha çok uğraştıgi taraf sonradan şişmeye meyilli olan taraf oluyormuş. Tabii bunlar hep geçici. Ayrıca burun delikleri de ameliyat sonrası hep farklı olur, biri büyük diğeri küçük veya biri yukarıda diğeri aşağıda. Cherry senin burun uç kısminda anlattığın durumun da eşitsiz şişliklerden kaynaklandıgina eminim, hem doktor da normal ilk aylarda demiş. bazen bu şişlikler kemik kadar sert olabiliyor. Hatta başka doktor sayfalarında, burun kemerimde kocaman kemik oldu diye ağlayanlar oldu ama sonra anladılar ki şişlikmiş onlar:)Tüm bu eşitsizlikler birkaç ay içinde mutlaka gececektir kızlar merak etmeyin.

Son düzenleme:
Kızlar benim morluklar çok azaldı. Neredeyse hiç kalmadı.

Şişlikler ise önce göz altlarımdaydı daha çok. Sonra yanaklara indi. 3. gün daha da alta indi, çene kemiklerimin civarı şişkindi. Bugün dördüncü gün ve o çene kemiklerindeki şişler gıdığıma indi. Herhalde oradan da yokolurlar.

Normalde alçımın yarın çıkması gerekirdi ama benim burnumun içinde çok şey yapılmış. O yüzden alçı ve tampon Pazartesi çıkacak. Merakla bekliyorum.

merhaba cherry21 ve kuebraa. görebilir miyim ben de fotoğraflarınızı. arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz sevinirim.

Cnm ekledim, bakabilirsin :)

cherry, kuebraa ben uzun zamandır KK dayım fazla yazmıyorum ama epey oldu gireli. Tek tek her yorumu okudum diyebilirim, çok eski sayfalarda yazılanlar vardı mesela onlar galiba şimdi arşive kallktı. Okuduğum yüzlerce hastanın yorumundan biliyorum ki ilk aylarda bu tür şişliklerin olması çok normal, tek taraflı şişlik olması da çok görülen bir durum. Çünkü burnumuzun sağ ve sol yapısı farklı ve bu her insanda böyle olurmuş ama bazılarımız farkeder bazılarımiz etmezmiş. Mesela benim sağ ve sol profilim arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden doktor ameliyat sırasında bir tarafla daha çok uğraşmak zorunda kalabilirmiş, mutlaka bir taraf daha inatçı olurmuş ve doktorun daha çok uğraştıgi taraf sonradan şişmeye meyilli olan taraf oluyormuş. Tabii bunlar hep geçici. Ayrıca burun delikleri de ameliyat sonrası hep farklı olur, biri büyük diğeri küçük veya biri yukarıda diğeri aşağıda. Cherry senin burun uç kısminda anlattığın durumun da eşitsiz şişliklerden kaynaklandıgina eminim, hem doktor da normal ilk aylarda demiş. bazen bu şişlikler kemik kadar sert olabiliyor. Hatta başka doktor sayfalarında, burun kemerimde kocaman kemik oldu diye ağlayanlar oldu ama sonra anladılar ki şişlikmiş onlar:)Tüm bu eşitsizlikler birkaç ay içinde mutlaka gececektir kızlar merak etmeyin.

Cok sagol cnm benim.. Haklisin, bugun dr beyle konustum bildigim halde emin olmak icin yinede korktugum konulari bildirdi. tekrar tekrar soyledi farklarin cok cok normal oldugunu. Onceden dedigim gibi. Insan biliyor burundaki farklarin ilk aylarda normal oldugunu ama tekrar dr dan normaldir kelimesini duymak insani ister istemez rahatlatiyor. Seninde yazdiklarini okuduktan sonra daha cok rahatliyor insan. Tekrar cok sagol cnm yazdiklarin icin!!

Kızlar benim morluklar çok azaldı. Neredeyse hiç kalmadı.

Şişlikler ise önce göz altlarımdaydı daha çok. Sonra yanaklara indi. 3. gün daha da alta indi, çene kemiklerimin civarı şişkindi. Bugün dördüncü gün ve o çene kemiklerindeki şişler gıdığıma indi. Herhalde oradan da yokolurlar.

Normalde alçımın yarın çıkması gerekirdi ama benim burnumun içinde çok şey yapılmış. O yüzden alçı ve tampon Pazartesi çıkacak. Merakla bekliyorum.

Canim o cenendeki sislikler 7-10 gune kadar giderler cok az sislik kalir. Tamponlar ciktiktan sonra burnuna oyle bir hava girecek ki ohhhh beee diyeceksin :))) Cnm benim Allah kolaylik versin.

....arkadaslar kac gündür takip edip okumaktayim. sayenizde öyle gözüküyorki simdiye kadar bende dr. emre beye ameliyat olmaya karar verdim. ne yazikki ama daha sayfa 125 lerdeyim son sayfaya daha gelemedim bu arada bazi arkadaslara resimlerini görebilmem icin eklemeleri icin ileti yolladim, ama bilmem dogru yeremi tikladim.
simdiden cok tesekkürler.a.s.
ameliyati ekimde olmayi düsünüyorum, baska yurdisindan ekimde düsünen varsa yanliz olmamak icin anlasirsak iyi olur. kaydirigubbakcemile
simdi devam okumaya yoksa yetisemsositososito

Son düzenleme:

evt aynen benimkide kemik kadar sert hatta ilk zamanlar cok korktum kemik mi cikti diye ama simdi anladimki sislikk gercekten insani cok korkutuyoo daha birinci ayimdayim ve normal oldugunu emre beyde sölemisdi...

cherrycim demekki beklicezz biraz zor oluo beklemesi ama sabirli olmamiz lazimm eyvahedigeldismile

ayseall tskler verdigin bilgiler icin biraz daha rahatladim yerimseniben

kızlar bu dik yatma olayı ne kadar devam ediyor? kolumu bacağımı sağa sola atarak yatmayı özledim yaaaa:1shok:

....arkadaslar kac gündür takip edip okumaktayim. sayenizde öyle gözüküyorki simdiye kadar bende dr. emre beye ameliyat olmaya karar verdim. ne yazikki ama daha sayfa 125 lerdeyim son sayfaya daha gelemedim bu arada bazi arkadaslara resimlerini görebilmem icin eklemeleri icin ileti yolladim, ama bilmem dogru yeremi tikladim.
ameliyati ekimde olmayi düsünüyorum, baska yurdisindan ekimde düsünen varsa yanliz olmamak icin anlasirsak iyi olur. kaydirigubbakcemile

Merhaba canim bende yurtdisindan ve ben kasim ayinda dusunuyorum :) Sen yanlizmi gidiyorsun?

benim ameliyatimda ekimde ..

ekimin kacinda senin ameliyatin?

daha görüsme yapmadim. forumu okuduktan sonra karar verdim sayildigindan, yani ekim olur diyorum.:sm_confused:

simdi beni ekleyen arkadaslarin burunlarina baktim cok güzel , bende istiyorum. tesekkürler.

@merve 58 cnm , sana özel mj da attim.

Son düzenleme:
X