Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Cnm benim burnumun kemigi egikti fakat bu kemerde belli olmuyordu. Ayrica burnum ondende cok genisti. Bende belli olan sol burun kanadin sag taraftan daha yuksekte olmasiydi. Bu da nefes sorununa yol aciyordu. Tam olarak egriligi bilmiyorum cnm.. Emre beye ne tur egri burunla gidersen git sihirli elleri onlari bile duzeltebiliyor :)

merhaba ayseall, benim burnum hem önden eğikti hem de sağa doğru kayıyordu. Eğer Emre Bey ile görüşürsen sana ameliyat sonrası oluşabilecekler arasında 'kıkırdak hafızasından' bahsedecektir. Eğik burunlar ameliyat sonrası -eskisi gibi asla olmayacak ama bir miktar olaBİLİR-zamanla yine aynı yöne doğru kayabiliyor. Bu tamamen kıkırdağın yapısı ile ilgili. Dediğim gibi asla eskisi gibi olmuyor,hatta hiç olmayabilir ama riskler arasında var diye söylemişti.

bunu sanirim ama cogu doktor söylemiyor ondan bazilari neden düzelmedi neden hala egrilik var diye sinir oluyorlar. beni ilk ameliyat eden doktor uyarmisti yine eskisi gibi egrilebilir diye ve öylede oldu malesef. bence egri burunlarda bu üstüne basila basila söylenmeli.

bende revizyon ameliyatı olucam ama dr a karar veremedim.tekrar istediim gibi olmaz die korkuyorum.revizyon ücretleri nedir acaba bilgisi olan var mı?

ümit 81, sanırım doktorla yüz yuze görüştükten sonre revizyon ile ilgili daha iyi bir fiyat alabilirsin, çünkü her buruna farklı işlem yapılması gerekebiliyor.
cherry, duffie cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar. Evet bu kıkırdak hafızası pek çok insanın başına iş açıyor, benim de başka doktorlarda ameliyat olan bir iki arkadaşım aynı konudan şikayetçi oldular, ameliyattan sonra tekrar eski haline geldi o kıvrıklık ama bünye ile de alakalı nitekim. Biraz kıvrıklık olursa sorun değil yeter ki aynı şekle dönmesin..

Son düzenleme:
Cnm ekledim seni.. Bende senin gibi dusunuyordum ama hemen ardindan sunuda dusundum: vazgecersem ilerde cok pisman olurum icimde kalir.. Ama heyecanlanacak kadarda hic yokmus stres panik hersey bosuna.. :)

cnm tesekkür ederim cok güzel omus burnun cok begendim..
8de ameliyatim var 1 hafta gectikten sonra biraz olsun sislikler gidiyormu, disari cikabilcek kadar...yaa offf

Herkeze merhaba,

Bende burnumu yaptirmak istiyorum Emre beye fakat kendisiyle nasil iletisim kuruyorsunuz? Mail adresi yada tel numarasi falan varsa yollarmisiniz?

Birde ben yurtdisinda yasiyorum kac gun izin almam lazim yurtdisindan ameliyat olmus arkadaslar lutfen cevap verebilirlermi?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

cnm tesekkür ederim cok güzel omus burnun cok begendim..
8de ameliyatim var 1 hafta gectikten sonra biraz olsun sislikler gidiyormu, disari cikabilcek kadar...yaa offf

Cnm benim cok cok tsk ederim begendigin icin!
Bende az sislikler kalmisti fazla belli olmuyordu ben 7. gunumde yavas yavas cikmaya basladim.. tabi durumuna bagli bazi insanlar hemen cikabiliyor bazilarida cikamiyor. Seninde durumuna bagli cnm.

cnm ben hatirlarim Emre beyin sitesine girmistim orda msn programi var oradan ayri asistanlara telefon numarami birakmistim.. aramaz dusuncesiyle verdim. Ertesi gun baktim Emre bey yurt disi numarami aradi cok sasirmistim hic beklemiyordum. Butun kafama takilan sorulari sormustum ictenlikle cevap verdi beni rahatlatmisti. Eger Emre bey o gun beni aramasaydi belki ben suan hic ameliyat olmazdim veya baska bir doktorda ameliyat olup kim bilir burnum mahvolmustu :))
emreilhan. com sitesine girip numarani birakabilirsin dr bey seni arar :)

Kızlar selam. Forumların hemen hepsini okudum, diğer doktorlarınkini de. Emre Bey'e 24 Ağustos'ta ameliyat oldum. Cildim hassas olduğu için normale göre daha çok şiştim ve morardım sanırım.

Bu arada burnum kalın derili değilmiş, ne ince ne kalınmış.

Yarın (Cuma) ilk kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. Ben fazla kısa olmayan, fazla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Diğer doktorların tasarımlarında kalkık burnun bana gitmediğini görmüştüm. Zaten sorun yandan profilden değil, önden bakınca geniş olmasıydı daha çok. Şu an bandajların içinde çok kalkık duruyor. Önden bakınca burun deliklerim boydan boya gözüküyor.

Bu inecek diye tahmin ediyorum. İner di mi kızlar? Bandajda olduğu gibi kalmıyor di mi burun? Emre Bey "annen `sanki bu burunla doğmuşsun` diyecek, o kadar doğal oldu" dedi. Yarınki kontrolümde de inşallah öyle der.

öncelikle gecmis olsun,
burun ucun kalkik görünmesinin nedeni icinde daha tamponlar var, ve sis, en son burun ucundaki sislikler iniyor, eminim emre bey istedign gibi bir burun yapmistir

evt canim bendede ilk günler burnum cok kalkik gözüküyordu ve dikkat edersen ameliyat öncesi verdikleri form dada aynen öyle yaziyor yani ameliyattan sonraki günler burnunuz oldugundan daha kisa ve kalkik gözükebilir diye... meraklanma tamponlar ve bandajlar ciktiktan sonra ister istemez inicek burnun a.s

öncelikle gecmis olsun,
burun ucun kalkik görünmesinin nedeni icinde daha tamponlar var, ve sis, en son burun ucundaki sislikler iniyor, eminim emre bey istedign gibi bir burun yapmistir

Çok sağol merve. Daha tamponlar var tabii. Tamponlar çıkınca fotoğraf koyarım.

Bu arada içinizde ameliyat olmayı düşünen varsa ortamınızı dinlenebilecek şekilde ayarlayın kızlar. Mümkünse size yardım edecek birileri olsun. Çok hareket edince tansiyon çıkıyormuş bu da ödem yapıyormuş.

Ayy çok sağol canım yaa. Nasıl sevindim anlatamam. Ben formu okudum ama ona dikkat etmemişim. Çok çok sağol hihoyyyt

emre bey bana bu konuda cok ilginc bisey anlatti ... ameliyat esnasinda kemigi düzelttim ve tekrar eski haline geldigini gördüm, ben düzelltim kemik resmen hareket edip egrildi dedi...buna cok sasirdim hakkatten cok ilgin bi olay fisfisfis

kızlar ameliyat sonrası verilen spreyi 7 gündür kullanıyorum. Hala 2 saatte bir mi kullanmak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…