Cherry tam da benim merak ettiğim konuyu dile getirmişsin. Burnum önden eğikti derken, sağa ya da sola doğru mu eğiliyordu yoksa sadece kemikten dolayı mı eğikmiş gibi görünüyordu? Çünkü çok büyük kemik yok bende ama burnum önden çoook eğik sola kayıyor ve çok merak ediyorum bu eğiklikler gerçekten duzeltilebilir mi?..
Kızlar merhaba,
ameliyattan sonraki kontrollerde muayene ücreti alınıyor mu yoksa ameliyat parasına dahil mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba ayseall, benim burnum hem önden eğikti hem de sağa doğru kayıyordu. Eğer Emre Bey ile görüşürsen sana ameliyat sonrası oluşabilecekler arasında 'kıkırdak hafızasından' bahsedecektir. Eğik burunlar ameliyat sonrası -eskisi gibi asla olmayacak ama bir miktar olaBİLİR-zamanla yine aynı yöne doğru kayabiliyor. Bu tamamen kıkırdağın yapısı ile ilgili. Dediğim gibi asla eskisi gibi olmuyor,hatta hiç olmayabilir ama riskler arasında var diye söylemişti.Cherry tam da benim merak ettiğim konuyu dile getirmişsin. Burnum önden eğikti derken, sağa ya da sola doğru mu eğiliyordu yoksa sadece kemikten dolayı mı eğikmiş gibi görünüyordu? Çünkü çok büyük kemik yok bende ama burnum önden çoook eğik sola kayıyor ve çok merak ediyorum bu eğiklikler gerçekten duzeltilebilir mi?..
merhaba ayseall, benim burnum hem önden eğikti hem de sağa doğru kayıyordu. Eğer Emre Bey ile görüşürsen sana ameliyat sonrası oluşabilecekler arasında 'kıkırdak hafızasından' bahsedecektir. Eğik burunlar ameliyat sonrası -eskisi gibi asla olmayacak ama bir miktar olaBİLİR-zamanla yine aynı yöne doğru kayabiliyor. Bu tamamen kıkırdağın yapısı ile ilgili. Dediğim gibi asla eskisi gibi olmuyor,hatta hiç olmayabilir ama riskler arasında var diye söylemişti.
Cnm ekledim seni.. Bende senin gibi dusunuyordum ama hemen ardindan sunuda dusundum: vazgecersem ilerde cok pisman olurum icimde kalir.. Ama heyecanlanacak kadarda hic yokmus stres panik hersey bosuna.. :)
cnm tesekkür ederim cok güzel omus burnun cok begendim..
8de ameliyatim var 1 hafta gectikten sonra biraz olsun sislikler gidiyormu, disari cikabilcek kadar...yaa offf
Herkeze merhaba,
Bende burnumu yaptirmak istiyorum Emre beye fakat kendisiyle nasil iletisim kuruyorsunuz? Mail adresi yada tel numarasi falan varsa yollarmisiniz?
Birde ben yurtdisinda yasiyorum kac gun izin almam lazim yurtdisindan ameliyat olmus arkadaslar lutfen cevap verebilirlermi?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Kızlar selam. Forumların hemen hepsini okudum, diğer doktorlarınkini de. Emre Bey'e 24 Ağustos'ta ameliyat oldum. Cildim hassas olduğu için normale göre daha çok şiştim ve morardım sanırım.
Bu arada burnum kalın derili değilmiş, ne ince ne kalınmış.
Yarın (Cuma) ilk kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. Ben fazla kısa olmayan, fazla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Diğer doktorların tasarımlarında kalkık burnun bana gitmediğini görmüştüm. Zaten sorun yandan profilden değil, önden bakınca geniş olmasıydı daha çok. Şu an bandajların içinde çok kalkık duruyor. Önden bakınca burun deliklerim boydan boya gözüküyor.
Bu inecek diye tahmin ediyorum. İner di mi kızlar? Bandajda olduğu gibi kalmıyor di mi burun? Emre Bey "annen `sanki bu burunla doğmuşsun` diyecek, o kadar doğal oldu" dedi. Yarınki kontrolümde de inşallah öyle der.
Kızlar selam. Forumların hemen hepsini okudum, diğer doktorlarınkini de. Emre Bey'e 24 Ağustos'ta ameliyat oldum. Cildim hassas olduğu için normale göre daha çok şiştim ve morardım sanırım.
Bu arada burnum kalın derili değilmiş, ne ince ne kalınmış.
Yarın (Cuma) ilk kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. Ben fazla kısa olmayan, fazla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Diğer doktorların tasarımlarında kalkık burnun bana gitmediğini görmüştüm. Zaten sorun yandan profilden değil, önden bakınca geniş olmasıydı daha çok. Şu an bandajların içinde çok kalkık duruyor. Önden bakınca burun deliklerim boydan boya gözüküyor.
Bu inecek diye tahmin ediyorum. İner di mi kızlar? Bandajda olduğu gibi kalmıyor di mi burun? Emre Bey "annen `sanki bu burunla doğmuşsun` diyecek, o kadar doğal oldu" dedi. Yarınki kontrolümde de inşallah öyle der.
öncelikle gecmis olsun,
burun ucun kalkik görünmesinin nedeni icinde daha tamponlar var, ve sis, en son burun ucundaki sislikler iniyor, eminim emre bey istedign gibi bir burun yapmistir
evt canim bendede ilk günler burnum cok kalkik gözüküyordu ve dikkat edersen ameliyat öncesi verdikleri form dada aynen öyle yaziyor yani ameliyattan sonraki günler burnunuz oldugundan daha kisa ve kalkik gözükebilir diye... meraklanma tamponlar ve bandajlar ciktiktan sonra ister istemez inicek burnun a.s
merhaba ayseall, benim burnum hem önden eğikti hem de sağa doğru kayıyordu. Eğer Emre Bey ile görüşürsen sana ameliyat sonrası oluşabilecekler arasında 'kıkırdak hafızasından' bahsedecektir. Eğik burunlar ameliyat sonrası -eskisi gibi asla olmayacak ama bir miktar olaBİLİR-zamanla yine aynı yöne doğru kayabiliyor. Bu tamamen kıkırdağın yapısı ile ilgili. Dediğim gibi asla eskisi gibi olmuyor,hatta hiç olmayabilir ama riskler arasında var diye söylemişti.
Ayy çok sağol canım yaa. Nasıl sevindim anlatamam. Ben formu okudum ama ona dikkat etmemişim. Çok çok sağol hihoyyyt
rica ederim canim ne demek kaydirigubbakcemile5
Burnun çok güzel olmuş. MaşallahHem çok güzel hem çok doğal. Darısı başıma inşallah.