Öp Beni Büyük Aşkım Büyük Aşkım (selin aşk hikayesi)

selcim yazdıkların çok hoşuma gitti ya ne güzel kavuşmanıza az kalmış...tabi herkes benim gibi tembel değil demi elini çabuk tutuyo:KK66:) .buarada Allah hayırlısıyla kavuşmayı ve bi ömür beraber olmayı nasip etsin... öptüm seniii

Son düzenleme:
Canım allah tamamına erdirsin inş mutlu mesud olun canım ne güzel bir başlangıc yapmışsınız herşey gönlünüzce olsun aşkla :asigim:sewgiyle kalına.s.

ayy canımm ne güzel elleriniz hiç ayrılmaz inşallahh :asigim:
bir yastıkda kocayınnn
allahım banada nasip eder böyle bir aşkk inşallaahh

arkadasim allah mutlulugunuzu bir ömür bozmasin insallah

Çok güzel ve cici bir hikayeniz varmış...
Allah tamamanı erdirsin...Kocaman bir ömür mutluluklar dilerim :nazar:

ay çok güzeldi hikayen rabbim tamamına erdirsin bizede böyle bir aşk nasip eder inş

çok teşekkür ederim kzılar çok sıradan ama hatırladığımher an yüzümde gülücükler açıyor :asigim:

darısı olmayanlara inşallah

yerimseniben çok beğendim hikayeni =) gerçekten çok güzel yazmışsın, uzun olsun varsın :1rolleyes:

inşallah her zaman mutlu huzurlu olursunuz........ çok hoş yaa ne güzel hatırlar hatırlar gülersiniz.....

ayy çok güselll Allah bozmasın inş bi daha da öle şakalar yapmasın kulagını çek de :))

ahh ahhh yanarım yanarım şöle bi aşk hikayem olmadı olmayacak ona yanarım:nazar:
kısmet işte ...
sel bacım allah mutluluğunu daim etsin bi yazstıkta kocayın inş buruşuk nine dede olun emi delikafadulden

ayy okurken cok hosuma gıttı ne gusel anlatmjmıssınnn rabbım mutlulugunzu hıc bosmasınnn bu buyuyle evlenıp bu buyuyllee yasamnız dılegıyle

amin :Saruboceq: inşallah.
azınızdan bal damlıyo Şeniz

ni dimek lan şaşırmadım ne var yane ayıp mı kıvranıyodu karşımda off gel dedim öptüm Şeniz :eek:

hemen yapmicaz bebik biz 4 sene en fazla :nazar:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:
benimkide kıvranıp duruyo :eek:
gaza geldim bende öpicem :roflol:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:
benimkide kıvranıp duruyo :eek:
gaza geldim bende öpicem :roflol:
öp kız öp,
he ama sana bakış açısı da çok önemli ne la çok mu meraklıydın beni öpmeye dirse olmaz.
senden eminse sana güveniyorsa durma anam yapış Şeniz

allah nazarlardan saklasin baska nedenir ki

X