Ay normalde de öyle sadece bahçe işi olsun ona alışmışlar ev işini hiç sevmezKonu sahibi yemek yapıp gönderme işine de sakın girme, üzerine yapışır kurtulamazsın. Oraya gittiğin gün yaparsın yersiniz ama her gün düzenli göndermeye falan kalkma, yemek yapamıyorum dediğinde de "bahçe çapalamaktan kolay enne neden yapamayasın şimdi içinden gelmiyor bir haftaya alışırsın" de geç
Aman aman Allah korusunKendi evine alırsa hiç kurtaramaz paçayı, hatta kaynı da gelir onlarda kalır döndüğünde
Hahahah:))) Hasta olsam bile halden anlamazlar ki gerçekten :) ilk evlendigimiz sene çok fena hastalanmistim boynum tutulmustu bir taraftan da bana demişti ki kv evden dışarı da çıkmıyorsun pek nasıl hastalandın diye yani tarlaya da gelmiyorsun demeye getiriyor artıkBence yemeğini günlük eşiniz götürsün , siz de haftada bir gidip temizleyin evini ama öyle dip köşe değil . Eli ayağı tutmaz olur anlarım ama rol yapmaya başladıysa ve suistimal ediyorsa bazı şeyleri hiiiçç bulaşmamak lazım.
Sen de hastayım numarası yapabilirsin . Benim bir kuzenim var , temizlik zamanı muhakkak hastalanır sonra da kendi kendine iyileşirdi .
Teşekkür ederimSakin ol bide kendini şişirme sen şiştikçe eşin inada binebilir herşey ters tepebilir. Dua et bol bol sen önce kendi evinle kendi çocuklarınla ilgileb
İsterse anlasın valla ben herşeye katlanmak zorunda değilim kiCok iyi yapmissin Gercekten bence net bi bosanma sebebi cunku. O zaman geri adim attığına gore basta dusuncesizlik edecek biri olsa da yine de sana deger veriyor esin demek ki. Bunda da söyleye söyleye zorla da olsa anlayacaktır
Eşim yemek yapamaz ki o yüzden benide gerekli görüyor
Düşkün olmayan kadın yemeğini de yapar temizliğini de, sizi kullanmaya çalışıyor, gelmeyin bu oyunlara. Sizden biri hep yanında zaten temelli göç etmenize gerek yok. Akşamları da yalnız kalıversin bir zahmet. Bağ bahçede çalışacak enerjisi var ama ev temizleyecek yemek yapacak enerjisi yok öyle mi, yeme bu numarayı. Ailem köyde yaşıyor. Hangisi daha zor daha yorucu iyi bilirim. Kalksın yapsın bütün işini, kocan zaten ağır iş bırakmıyordur ona. Bahçede iki dolanıp 3 5 ot ayıklayınca yemek yapmaya enerjisi mi kalmıyor. Daha nelerYaşlı ve düşkün değil öyle olsa zaten ben kendim bakar, ilgilenirim. Zaten eşim her gün burada yalnız değil ki. Bahar geldi sebze ekilecek her gün beraberiz yani. Eşimle konuşacağım akşam birdaha da diyecek olursa kv öyle diyeceğim zaten benimde aklımdan öyle geçmişti.
Ya benim yemek yapmam, evle ilgilenmem işine geliyor iste. Zaten normal zamanda da sevmez ev işini, o açıdan pistir. Ama yok tavrimi net koyacağım kendime dert olacağına, onlara dert olsun ne yapayimKoca koca insanlarsınız, kendi düzeniniz var, kendi ise yaşlı başlı kadın, ve tek başına kalmış. Azınlık çoğunluğa katılır her zaman. Basıp gideceksiniz efendim, işine geliyorsa.
Ama artık eskisi gibi değilmişDüşkün olmayan kadın yemeğini de yapar temizliğini de, sizi kullanmaya çalışıyor, gelmeyin bu oyunlara. Sizden biri hep yanında zaten temelli göç etmenize gerek yok. Akşamları da yalnız kalıversin bir zahmet. Bağ bahçede çalışacak enerjisi var ama ev temizleyecek yemek yapacak enerjisi yok öyle mi, yeme bu numarayı. Ailem köyde yaşıyor. Hangisi daha zor daha yorucu iyi bilirim. Kalksın yapsın bütün işini, kocan zaten ağır iş bırakmıyordur ona. Bahçede iki dolanıp 3 5 ot ayıklayınca yemek yapmaya enerjisi mi kalmıyor. Daha neler
oda bir ihtimal tabiKendi evine alırsa hiç kurtaramaz paçayı, hatta kaynı da gelir onlarda kalır döndüğünde
Bugün akşam net konuşacağım. Zaten böyle olmaz ki nereye kadar yani? Ben bir oturmak istesem başta kabul ederdim ama ayrı olmak en güzeli, en rahatı.Ekmek elden su gölden, kayın askere de gitmiş, hastalık bahanesi de var. Kullanıyor kayınvalideniz
Bugünden tavrını ortaya koydun koydun, yoksa bir süre sonra adın düzen bozmaya çalışıyor’a çıkacak. Siz kötü olacaksınız. Eşinizle konuşun ve net olun.
Geçen zaten illa gidelim dedi babasına o gün gittikBu arada kendini ifade edebilen çocuğunuz var sanırım. Onu kullanın, ben burayı istemiyorum falan diye takılsın babasına
Zaten psikiyatriye gidiyoruz ya hastalığının tanısı depresyon, kaygı bilmem ne birşeyler daha var.Aa, benim annem:) kayinvalideniz depresyonda gibi görünüyor.
Çok zor gerçekten bu hastalık sizinde anneniz yatıyor mu?Aa, benim annem:) kayinvalideniz depresyonda gibi görünüyor.
Depresyon ve kaygı bozukluğu çoğunlukla tedavisi olan bir hastalık, ara ara nüksedebilir ama sizinki bunu kullanıyor açık açık. "salma kendini saldıkça fena olursun bak daha evlendirecek oğlun var öyle pes etmek yok 6 ay sonra dönecek oğlun az sabır" diye şakaya vur. Çok tehlikeli bu kadın. Kaynın askerden dönene kadar kendini kollaman lazım, yoksa size yamanacak kesin.Ama artık eskisi gibi değilmişbir de bu lafı öğrenmiş te Allahım valla biz yazın her gün tarlada oluyoruz, oraya küçük ev gibi yapıyoruz ben orada yemek yapıyorum, işçilerimiz oluyor. Yani ektigimiz az bir yerde değil 20-25 dönüm yer ekiyoruz. Sabah erkenden çık, akşam geç vakitte evine git. Çamaşırlar yıkanacak bir taraftan, uyur kalırdım gece kalkar çamaşır sererim. Çok yoruldum artık gerçekten. Hiç bana göre değil ve hiçte mutlu değilim.
Çok teşekkür ederim gerçektenDepresyon ve kaygı bozukluğu çoğunlukla tedavisi olan bir hastalık, ara ara nüksedebilir ama sizinki bunu kullanıyor açık açık. "salma kendini saldıkça fena olursun bak daha evlendirecek oğlun var öyle pes etmek yok 6 ay sonra dönecek oğlun az sabır" diye şakaya vur. Çok tehlikeli bu kadın. Kaynın askerden dönene kadar kendini kollaman lazım, yoksa size yamanacak kesin.
Anlıyorum seni, ticari ürün yetiştiriyorsunuz. yükü ağırdır o işin uzaktan anlaşılmaz ne kadar emek istediği. Şakayla karışık ver mesajlarını gergin ortam oluşturma. Lafın iyisi şakayla söylenir, kullan bu taktiği