Oo beyfendi aldatma lafi etti ilk kez

Ha bu arada.. evet oda ayirma isini dusunecegim.. ama bebegim kalkp yataktan atlamaya kalkisiyor bacagini atabiliyor falan. Ne yapicam bilmyorum. Uyanamazsam sesine uyandigi zaman.. :/

On sevisme benim icin resmen gereksiz ve zaman kaybi.. ben hic bi sekilde zevk almiyorum ve zaten bebek uyandi uyanacak hengamesiyle direkt bitse gozuyle bakiyorum oof of.. boyle degildim elbet.. dogum sonrasi durumum bu ama..

Sizi anlıyorum fakat bir gün gelecek ve bu kez siz isteyeceksiniz. O zaman da ilişkiniz onarılamayacak kadar bozulmuş olacak. Araya bu denli mesafe koymak doğru değil bence. Sonuçta bu geçici bir zaman dilimi. Bu evlilikte hiç cinsellik olmayacak mı? Ön sevişmeyi özellikle önerdim ki eziyet gibi olmasın. Çocuktan önceki cinsel hayatınızı bilmiyorum doğrusu bu değerlendirmeleri geçici bir dönem olduğunu varsayarak yapıyorum. Bu geçici dönemi ilişkiniz açısından en az hasarla atlatmaya çalışın. Belli ki soğumuşsunuz ve bebeğin odasını ayırarak yeniden o sıcaklığı keşfetmeye çalışın. Size zoraki gibi hissettiren etmenleri elemeye çalışın. Zorla elbette olmaz eşinizin sizi anlamasını sağlayın. Reddedilmek herkesi kırar fakat iletişim tarzı çok şeyi değiştirebilir.

Hayatınızda bi düzensizlik sezdim çok şey yapmaya Çalışıyor ama yapamıyor gibisiniz . Destek alma imkanınız yok mu ? Mesela ev işlerinde bebek bakımında vs .
Çünkü gercekten zor .
Ha eşinizin tavrı da çok kaba

Sen evde olmana rağmen eve part time bir yardımcı alamazmısınız bebek için sen de tezini rahatça yazarsın birkaç aylığına. Ekonomik olarak mümkünse. Eşine de yaşadığın sıkıntıları anlat.

Bir de haberi yok sanırım sadece erkekler aldatmıyor. Tehdit mi ediyor o şekilde yani. Erkekler tam odun. Tam dövmelik. Hem her türlü yükü çek hem de bu zırvalarla uğraş.

Ha bu arada.. evet oda ayirma isini dusunecegim.. ama bebegim kalkp yataktan atlamaya kalkisiyor bacagini atabiliyor falan. Ne yapicam bilmyorum. Uyanamazsam sesine uyandigi zaman.. :/
Bebek telsizleri işinizi görürebilir belki ve yatağını ona uygun şekle getirebilirsiniz işinizin rahat etmesi için

Başına vurdu herhal seninkinin ne diyeyim..eskiden böyle alışkanlıkları var miydi belliki kendini tatmin ediyordu yenibi durumsa bu özlemiş sizi yakinlik göremedi herhal bakti olacagi yok şeytana uydu zaar

Başına vurdu herhal seninkinin ne diyeyim..eskiden böyle alışkanlıkları var miydi belliki kendini tatmin ediyordu yenibi durumsa bu özlemiş sizi yakinlik göremedi herhal bakti olacagi yok şeytana uydu zaar
O olaydan beri tek kelime konusmadik. Dun gelir gelmez kendini salona kapatti.Yemek yemedi ve orda uyudu falan... Utaniyor bence.. ben de konusmaya calismadim....

Yardimci degil de.. babami cagiracagim artik ara sıra cok sıkıstigimda.. :/ babam emekli ,gelebilir. Kizim da dedesiyle en azindan 1saat bikmadan durabiliyor.. annem gelemiyor calistigi icin. Ancak haftasonlari,onda da birikmis islerimi yapiyorum yoksa ev kokmaya baslycak yani. Annem yapiyim dese de ondan da rahatsizlik duyuyorum ama artik bi yerden feragat etmem gerekicek..
Ha aldatma isini de demistim evet.. ben de ilgi bekledigimden beni anlamadigini dusundugumden dolayi aldatayim seni o zaman,illa sevismek icin aldatilmaz..diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…