• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oo beyfendi aldatma lafi etti ilk kez

Doğum sonrası kadınlarda isteksizlik durumu sık karşılaşılan bir şey. Anlıyorum çok yoruluyorsunuz kolay değil fakat siz de hiç çözüm odaklı davranmıyorsunuz. Bakın çok insan söylemiş tekrarlayayım: bebeğinizle aynı odada uyumak olmaz, sevişmek hiç olmaz. Bunun ötesi yok. Neden bu konuda bir adım atarak başlamıyorsunuz? Teoride hepimiz her şeyi biliriz fakat pratiğe dökülmeyen bilginin hiçbi faydası yoktur. İsteksiz olduğunuzu eşinizle paylaşın ve ön sevişmeye mutlaka ihtiyaç duyduğunuzu söyleyin. Bence biraz silkelenmeye, toparlanmaya ve bir düzen oturtmaya ihtiyacınız var.
Ha bu arada.. evet oda ayirma isini dusunecegim.. ama bebegim kalkp yataktan atlamaya kalkisiyor bacagini atabiliyor falan. Ne yapicam bilmyorum. Uyanamazsam sesine uyandigi zaman.. :/

On sevisme benim icin resmen gereksiz ve zaman kaybi.. ben hic bi sekilde zevk almiyorum ve zaten bebek uyandi uyanacak hengamesiyle direkt bitse gozuyle bakiyorum oof of.. boyle degildim elbet.. dogum sonrasi durumum bu ama..

Sizi anlıyorum fakat bir gün gelecek ve bu kez siz isteyeceksiniz. O zaman da ilişkiniz onarılamayacak kadar bozulmuş olacak. Araya bu denli mesafe koymak doğru değil bence. Sonuçta bu geçici bir zaman dilimi. Bu evlilikte hiç cinsellik olmayacak mı? Ön sevişmeyi özellikle önerdim ki eziyet gibi olmasın. Çocuktan önceki cinsel hayatınızı bilmiyorum doğrusu bu değerlendirmeleri geçici bir dönem olduğunu varsayarak yapıyorum. Bu geçici dönemi ilişkiniz açısından en az hasarla atlatmaya çalışın. Belli ki soğumuşsunuz ve bebeğin odasını ayırarak yeniden o sıcaklığı keşfetmeye çalışın. Size zoraki gibi hissettiren etmenleri elemeye çalışın. Zorla elbette olmaz eşinizin sizi anlamasını sağlayın. Reddedilmek herkesi kırar fakat iletişim tarzı çok şeyi değiştirebilir.

Hayatınızda bi düzensizlik sezdim çok şey yapmaya Çalışıyor ama yapamıyor gibisiniz . Destek alma imkanınız yok mu ? Mesela ev işlerinde bebek bakımında vs .
Çünkü gercekten zor .
Ha eşinizin tavrı da çok kaba

Iyi geceler arkadaslar..
Bu aralar cok gerginim kafamda bi cok sey var. Yetisememe psikolojisini hat safhada yasiyorum. Ne ev isim tam ne bebegime tam yetebiliyorum. Ne 2ayda yazip cikmam gereken tezime odaklanabiliyorum vakit ayirabiliyorum.. Yetisememe hissinden dolayi bebegime patladigim oluyor bazen. Uyuycaksan uyu artik,ne istedigin belli degil,yemegini ye hadi elini sokup minciklama artik vs gibi birden parlayiveriyorum yani ...kotu hissediyorum kendimi...Bebegimin dis cikarma donemi galiba yine. Gec cikariyor dislerini de bu arada,yeme icme konusuna da cok alisamadi sanirim gec cikardigi icin. Memeye dusuyor hep. Memeuclarim kizarik bi bicimde aci cekerek emziriyorum bikac gundur cunku hep dislenmis durumdalar....neyse...
Ustune ustluk sistit belasi tutuyor bazen. Son 3 4gundur de dis agrisi basladi ozellikle geceleri artan..
Az once esim geldi bebegi yatagina koysana dedi (bebegim meme yiyerek uyuyor genelde ortamizda uyumaktan hoslanir ki acikcasi cok fazla uyanan bi bebek oldugu icin yatagina kpy geri al koy al zoruma gittigi icin ortamizda uyuyoruz cogunlukla..)
Neyse ben esime yaa uyanir simdi ,cok uyaniyor gene dedim... disim agriyor hem.. dedim.. cok gerginim falan dedim iste. Gun icinde gerilmistim iyice pc basina gectigim an aglamaktan moraran kimseyle durmak istemeyen ama benleyken de yuzume bakmayan bebegimden dolayi 40saatte 1satir yazi yazamamistim falan sonra kizkardesimle biraz papaz olmustum vs..
Esim bu arada pc de oyun oynuyordu pc.yi kapatmamis bile geldiginde yanima. Hadii falan diyor. Ee bilgisayar acik mi dedim evet isim var dedi. Oyun is dedigi de. E yap o zaman niye burdasn yada kapat dedim ayarladim kendi oynuyo dedi.. Ya sanki aradan cikarrilcakmisim gibi bi his geldi bana. Zaten canim istemiyo yorgubluktan bayilicam falan..Istemedigim halde dedimki iyi ozaman tamam ama cok gerginim biraz rahatlamam lazim. Oyle oldugumda ne blym sirtima omzuma falan masaj yapar sacimla oynar arada cok hoslanirjm. Acikcasi biraz ilgi gostersin diye bekledim.. dile getirdim. Amaaan ufff diye bagirdi icindeki istegi sevki de yok ettigimi soyledi falan. Sonra da kadinlar yok bizi aldatyolar diyolar adam tabi aldatir sizi dedi..!
Ben de dedim ki,karsisindakinden korkan aldatir. Bosaniriz napcaksan yaparsin... Korkmak ney ya ne sacmaliyon dedi. .. acikladim,diyorum ki karsisindakine karsi cesareti yoksa bi insanin ,durust degilse gizli kapakli is cevirir dedim. Durustluk ayri bisey cesaret ayri bisey korkaklik ayri bisey dedi. Hepsini aciklamaya kalkisti filozof kesildi.. bu sefer de ben uf ledim amaan ne anlamak istiyosan anla hadi bye git oyununu oyna..dedim..
Su an yorganini tekmeledigi gibi gitti iceriye. Artik oyun mu oynuyo napiyo blmem pc.de..
Ay cok sinir oldum ya.. :sinirli:
Ee simdi neydi bu...
Hayir zaten bi isim yok diplomam oldugu halde evde oturuyorum. Yani zamaninda bulamadim. Bebek olunca da bi sure is aramayi askiya aldim. Bu donem de tezim icin son donemim. Artik teslim etmem lazim tezimi ve benim daha 3 ay once haberim oldu bu durumdan. Yazarim dedm ama hala baslayamadim. Cok sklyorum gerginim. Kendim icin kizim icin biraz birseyler basarmis olmak istyorum. Isim gucum olsa fena mi ne biliyim..anlayis istiyorum biraz .. esim cok onemsemiyor tez olayini da o yuzden ic doktum bu konuda da..

Sen evde olmana rağmen eve part time bir yardımcı alamazmısınız bebek için sen de tezini rahatça yazarsın birkaç aylığına. Ekonomik olarak mümkünse. Eşine de yaşadığın sıkıntıları anlat.

Bir de haberi yok sanırım sadece erkekler aldatmıyor. Tehdit mi ediyor o şekilde yani. Erkekler tam odun. Tam dövmelik. Hem her türlü yükü çek hem de bu zırvalarla uğraş.

Ha bu arada.. evet oda ayirma isini dusunecegim.. ama bebegim kalkp yataktan atlamaya kalkisiyor bacagini atabiliyor falan. Ne yapicam bilmyorum. Uyanamazsam sesine uyandigi zaman.. :/
Bebek telsizleri işinizi görürebilir belki ve yatağını ona uygun şekle getirebilirsiniz işinizin rahat etmesi için

Kizlar ya yukardaki yorumumu okur musunuz oraya alintilamayi unutmusum..

Hah yada tamam kopyaliyorum.

Kizlar ya of sinirden midem yaniyor su an valla..
Saat su an 2bucuk. Ve ben yarimsaat once bebegimin mirildanmasiyla gozumu actim..uyuyordum..
Yattigimda saat 12ydi. Kizim da uyumustu. Esim icerde pc oyunu oynuyordu...
Hiic canim istememesine ragmen gunlerdir atlattigim icin ve adetimin de baslayacagini sanki hissettgim icin bari dedim bugun biseyler olsun. Kizim uyanmasin diye kipirdanmadim( cok da istemiyorum ya nasilsa..) mesaj att watsaptan . Askim ne zaman geliceksin,bak sonra uyanamiyosun hem sabah hadi.. diye..
--ha bu arada dun barismistik zorla opmustu beni falan ben oyle demek istemedim bi anlik sinirdi blaaa blaaa blaa.. --
Yani biraz ucu acik bi mesaj olmustu gelsene uyuyalim gelsene seviselim gibi karisik ..
Neyse beyfendi gordu mavi tik oldu ama cevap vermemisti 12bucuk gibiydi saat de o ara.. sonra ben uyumusum.
Kalktim ki saat 2de dan diye odaya girdim pc li yere. Evet oyun acik ama kucultulmus pencere internet sayfasinda da pembe donlu ustsuz bi kadin fotosu var! Suna bakin ya.. Ooo hayirli isler dedim vee ciktim odadan..
Bu kadar..
Su an kendisi dus aliyo. Ben de kizimi yanima aldim yatagi kapladik yatiyoruz..
Başına vurdu herhal seninkinin ne diyeyim..eskiden böyle alışkanlıkları var miydi belliki kendini tatmin ediyordu yenibi durumsa bu özlemiş sizi yakinlik göremedi herhal bakti olacagi yok şeytana uydu zaar:(

Başına vurdu herhal seninkinin ne diyeyim..eskiden böyle alışkanlıkları var miydi belliki kendini tatmin ediyordu yenibi durumsa bu özlemiş sizi yakinlik göremedi herhal bakti olacagi yok şeytana uydu zaar:KK43:
O olaydan beri tek kelime konusmadik. Dun gelir gelmez kendini salona kapatti.Yemek yemedi ve orda uyudu falan... Utaniyor bence.. ben de konusmaya calismadim....

Sen evde olmana rağmen eve part time bir yardımcı alamazmısınız bebek için sen de tezini rahatça yazarsın birkaç aylığına. Ekonomik olarak mümkünse. Eşine de yaşadığın sıkıntıları anlat.

Bir de haberi yok sanırım sadece erkekler aldatmıyor. Tehdit mi ediyor o şekilde yani. Erkekler tam odun. Tam dövmelik. Hem her türlü yükü çek hem de bu zırvalarla uğraş.

Yardimci degil de.. babami cagiracagim artik ara sıra cok sıkıstigimda.. :/ babam emekli ,gelebilir. Kizim da dedesiyle en azindan 1saat bikmadan durabiliyor.. annem gelemiyor calistigi icin. Ancak haftasonlari,onda da birikmis islerimi yapiyorum yoksa ev kokmaya baslycak yani. Annem yapiyim dese de ondan da rahatsizlik duyuyorum ama artik bi yerden feragat etmem gerekicek..
Ha aldatma isini de demistim evet.. ben de ilgi bekledigimden beni anlamadigini dusundugumden dolayi aldatayim seni o zaman,illa sevismek icin aldatilmaz..diye..

Back