• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oo beyfendi aldatma lafi etti ilk kez

Bak canim evli degilim ama problemin ne oldugunu anlayabiliyorum..
Bence aranizda gercekten iletisim sorunu var. Evet be bebekli bir kadinin nasil bir temposu oldugunu hayal edebiliyorum. Ama muhtemelen esinizi cok boslamissiniz. Onun da bebeginiz gibi ilgiye ihtiyaci var.
Boyle devam etmemelisiniz..
Onun gozunde de siz su an onu arzulamayan bir es konumundasiniz. Sevginizden supheye dusmus de olabilir. Birbirinize karsi saygisizlasiyorsunuz..

hımm evet adamcağızın bebek gibi ilgiye ihtiyacı var. kadın ev işi bebek yemek tez adama özel ilgi göstersin ama adamcağız ucunda kendi tatmini olsa bile kadının masajdı saç okşamaydı isteği karşısında tribe girsin.
oldu tamam..

Teziniz yüksek lisans yada doktora tezi ise ve son çıkan atılma muhabbetinden dolayı tedirgin olduysanız boşuna evham yapıyorsunuz. Yüksek lisans için 2019 yılının haziran ayına kadar vaktiniz var. Bu dönem sadece seminer teslim etmemiz gerekiyor ki o da 2 haftalık iş.
Iyice bi araştırın, enstitüyü arayın öğrenci işleriyle görüşün. (Ben devlet ünv için konuşuyorum, özel için bilmiyorum)

Evet atilma durumundan dolayi cok evhamliyim. Devlet universitesindeyim. Harc yatirmiyordum ilk baslarda. Sonra suremi aştim .3 kere harc yatirma hakkim varmis galiba ve bu donem 3.sunu yatiracagim iste. Cok gerginim. 8 tane mi ne ders verdim yazik degilmi yuksek lisansin yanmasini iatemiyorum :( bu arada ben evleneli 2.5yil oluyor nerdeyse. Ve bu 8 dersi evlenmeden vermistim. Yani surem doldu sanirim cidden :(

Ailelerle birlikte yaşamıyorsaniz o iş için başka odaya geçilebilir bence.
30lu yaşlarının başında, kendi cinselligiyle gerçekten problemli bir arkadaşım var. Doğu'da küçük bir evde babaannesi , amcalari ile yaşıyormuş daha çok küçükken. Haliyle ailesiyle aynı odada yatıyorlarmis. Bazen ailesinin seslerini duyuyormuş, ama sevişme seslerinden ziyade normalde höt zöt olan-hatta şiddet gosteren- babasinin kedi gibi sokulmalarini,iş kadını ikna etmek olunca tatlı dilli olmasına takılmış (bilinçaltı işte)
Bu arada 4-5 yaşlarında o evden ayrılmışlar. Yani bu hatırladığı hisler gerçekten 'o anlamaz' denecek bir yaşta.
İlerleyen yıllarda hem cinsellikten soğuması, hem tatlı dil gösteren erkeklerin kendisini 'kullanacaği' hissi falan... Problemi biraz deşip derine inince çocuklukta yasadigi ama hayal meyal olan bu hatırayı (çok berrak bir şekilde) hatırlamışti.
O yüzden bence başka odada bu isi yapmak herkes açisindan çok daha iyi olacaktır.
Eşinizin söylediği şey ise tam bir densizlik. İstediği şehveti alamadığı zaman sizi aldatma hakkını kendisinde görüyorsa eşinin istedigi şefkati kendisinden göremeyince başka kollara gitmesini de anlayışla karşılayacak mi acaba?
Gerçekten çok kırıcı ve çirkin cümleler kullanmış.
Ama şu da bir gerçek, kimse oflayan poflayan bir insanla sevişmek istemez. Siz ona sirnaştiğinizda o benzer tepkiler verseydi emin olun siz de sinirlenirdiniz.
Umarım cocugunuzun uyku düzeni iyice düzelir de her iki taraf da evliliği daha çok yipratmadan şu günleri atlatabilirsiniz...

Evet yazdiklariniza sonuna kadar hak veriyorum. Ben bebegim dogdugu andan itibaren ona hatirlamaz ama bilincalti denen yapi simdi olusur gozuyle yaklastim. Acikcasi o uyurken tepesjnde duymamasi gereken ne biliyim anlasa uzulecegi korkacagi seylerden bile konusmadimm ..bebeklerin algilari cok aciktir. Uyku esnasi da buna dahil. 2yastan sonra hafiza olusmaya baslar deniyor ama... insanin icine isleyen kisiligine kazinan bazi seyler de bilincaltindan gelir.. ve bence bu yapi 2den cok once olusur.. farketmez hatirlamaz ama bi sekilde bilir ..diye dusunuyorum... O konuda dikkatli davrandim hep..Iste belki de bu kadar ince eleyip sık dokudugum icin rahat olamiyorum cinsellik konusunda da.. misal kizimin elini gorsem o an besiginden geciyo tum sey. Ki gercekten canim istemiyor. Istemeden yaoilacak sey de degil. Giris gelisme sonuc kisimlarindan direkt gelismeye atlaniliyor bebek uyanirsa aceleciligi yuzunden. Onceden boyle degildik ,degildim.. prolaktin hormonuna atiyorum sucu..bakalim insallah odur suclu ..
Aldatma konusuna gelince. Ben bunu korkaklik olarak goruyorum. Erkege hak gormuyorum. O halde kadin da birseyler eksik diye pekala baskasina kosabilir..anliyorum dediginizi.

herşeyi aynı anda yapamazsın ki. tezi ileri tarihe atma imkanın varsa yap
Yok isteee :( kaydim silinecek eger hazirana kadar herseyiyle bitirmezsem. Ki yazan arkadaslarim diyor ki sen 1ay dus o sureden bir suru duzeltme aldik 1ay sonra anca kabul gordu falan. Ben kendimi mayisa gore ayarlamaya calisiyorum.. :(

Bak canim evli degilim ama problemin ne oldugunu anlayabiliyorum..
Bence aranizda gercekten iletisim sorunu var. Evet be bebekli bir kadinin nasil bir temposu oldugunu hayal edebiliyorum. Ama muhtemelen esinizi cok boslamissiniz. Onun da bebeginiz gibi ilgiye ihtiyaci var.
Boyle devam etmemelisiniz..
Onun gozunde de siz su an onu arzulamayan bir es konumundasiniz. Sevginizden supheye dusmus de olabilir. Birbirinize karsi saygisizlasiyorsunuz..
À
Bak kizdirmak icin polemik yaratmak icin demiyorum. Zaten o yapida bir insan degilsin diger yorumlarindan anladigimm kadariyla.. amaaa bil istedim ben de evlenmeden senin gibi dusunuyordum.. Cocuk meselesi farkli birseymis yani yasaman gerek o telasi yetisememezligi,yorgunlugu ,uykusuzlugu.. mesela ben hic uykumun en tatli yerinde yada soooyle tam dalarken kalkmak zorunda birakmamistim kendimi. Cok dakik bi insandim. Sabah alarm sesi dit dedi mi dinc bi sekilde uyanirdim. Uyanamayanlari anlamazdim. Smdi sanki uzaktaaan derindeeen geliyor uyanmami gerektiren tum sesler(saat alarmi bebek aglamasi) bi gayret uyanmaya calisiyorum. Acelece o uyku haliyle kalkmaya calisiyorm falan....
Cocuk olunca da sey diye dusunuyordum. Ahh mutlu bi ciftiz 2 iken 3olucaz musmutlu yasiycaz.. bebek sonrasi hic de oyle degilmis kazin ayagi. Anneden cok babayi degistiriyor eve bebek gelmesi. Bi kere kendinden ilgi ister istemez kesiliyo. Ne kadar cok sevse de cocugunu,aslinda farketmeden kiskanabiliyor adam..Biz esimle onceleri kavga ederdik. Cildran bagiran taraf ben olurdum. Cocuk gibi tepinir aglardjm bazen sinirimden. Esim bana sarilarak sakinlestirmeye calisirdi gulerdi o halime.. Bebek sonrasi ilk siddetli kavgamiz o 1aylik miydi ne o ara oldu. Adam kapilara duvarlara yumruklar vurdu falan bagirdi cagirdi.. bense kendimi degil bebegi dusunup ustune kapandim firlattgi seylee gelmesin diye. Konu da,kizkardesim annem ben falan iste demisiz ki,cocugun kafasini boynundan tut..bingildahina dikkat et,soyle yap boyle yap..Ben bu cocugun babasym benden iyi kim bilecek diyeee diyee delirdiydi adam.. ben de yangina korukle giden lafi sap diye soyleyen bi insanim. Konu burdan aldi yurusuydu yani..
Cok sasrdim esimdeki bu negatif degisime ama sonralari umursamamaya basladim. Bebegimi umursadim yani . Kavgada soyledigi seyler ettgi kufurler kulagimdan girdi otekinden cikti. Kusmeleri biraktim tripleri biraktim. Tekduzelik gibi geldi bi sure onun o cildirma halleri. Zararsiz ziyansiz atlatmaya baktim falan. Cocuk korkmasin aglamasin diye kendim cok tepki veremedim bagiramadim susup baska odaya gittim bebekle. Halbuki onceden en son sozu ben soylerdim mesela illa..
Mesela iste deniyor ya bazi kadinlar sadece anne oluyor kadinligi unutuyor. Hahaayt der gecerdim ayy ne sacmalik ben esime de ilgi gosteririm kari koca hayatim da olur anne de olurum falan..
Ama o da oyle degilmis. Evdeki hesap hiic carsiya uymuyor. Bilmiyorum ama yorgunluk uykusuzluk degil sorunim bence. Bir vakit yaratirdim cok iatesem ama bence sorunum isteksizlik. Isteksizligin altinda yatan seyler ama gene yorgunluk yetememe uykusuzluk vakitsizlik vs. 12de 1de uykuya dalan ve bir gecede sabah 7ye kadar 6 8 kere uyanan bir bebegim var dusun yani..
Neyse.. evlenince ne kadar istesen de mantiken hareket edicem desen de oyle olmuyormuuuuus.. bi bebegin olunca bizi anarsn :)

Cok sinir kupune donmussunuz. Sizi anliyorum. Ama esinizi de anliyorum. O yuzden biraz sakinlesin. Mumkunse cocugu birilerine birakin bir kac saat, halletmeniz gereken isleri halledin. Kafaniz biraz rahatlasin. Esinizle de ilgilenin. Onun hala sevgilisi oldugunuzu unutmayin

Esini bir sure salla gitsin.o bebek ikinizin oh hem karnim doysun hem pastam dursun.hic de ilgilenme dik dur aglama.tek basima halledicem herseyi diyerek kendine guc ver.su koca lar neden boyle ya.oldu cnm birde adam pohphlarim kolay mi bebek buyutmek.sabir yok anlayis yok sanki saksi icin de cicek buyutuyoruz.birak ne hali varsa gorsun.cocuk yapmasaymis sorumluluk alsin biraz bu kadinda insan tas degil dimi.ben olsam ki yaptigim sey dir.hiccc umursamaz dim onu trip atar muhatap bile almazdm.bebegin buyuyecek meraketme ozamanda sen burnundan getirirsin.evliligin en buyuk imtihani dir cocuk hic kolay degil hic.iyi gun de yanimdaysa kocam kotu gunde de olsun bakalim ne yazikki lay loy lom degil hayat....

Evet yazdiklariniza sonuna kadar hak veriyorum. Ben bebegim dogdugu andan itibaren ona hatirlamaz ama bilincalti denen yapi simdi olusur gozuyle yaklastim. Acikcasi o uyurken tepesjnde duymamasi gereken ne biliyim anlasa uzulecegi korkacagi seylerden bile konusmadimm ..bebeklerin algilari cok aciktir. Uyku esnasi da buna dahil. 2yastan sonra hafiza olusmaya baslar deniyor ama... insanin icine isleyen kisiligine kazinan bazi seyler de bilincaltindan gelir.. ve bence bu yapi 2den cok once olusur.. farketmez hatirlamaz ama bi sekilde bilir ..diye dusunuyorum... O konuda dikkatli davrandim hep..Iste belki de bu kadar ince eleyip sık dokudugum icin rahat olamiyorum cinsellik konusunda da.. misal kizimin elini gorsem o an besiginden geciyo tum sey. Ki gercekten canim istemiyor. Istemeden yaoilacak sey de degil. Giris gelisme sonuc kisimlarindan direkt gelismeye atlaniliyor bebek uyanirsa aceleciligi yuzunden. Onceden boyle degildik ,degildim.. prolaktin hormonuna atiyorum sucu..bakalim insallah odur suclu ..
Aldatma konusuna gelince. Ben bunu korkaklik olarak goruyorum. Erkege hak gormuyorum. O halde kadin da birseyler eksik diye pekala baskasina kosabilir..anliyorum dediginizi.
Şimdi bu başta yazdıkça yazdığınız farkındalık bi yanda beşikten bebek eli görmek diğer yanda. Neden çocuğun yanında yapıyorsunuz?

Bebekle ayni odadayken yasamayin cinsellik.
Hem modunuz duser hemde ne biliyim bilincleri sunger gibi, herseyi cekiyor,alt bilince bunu kaydediyor sonucta.
Esiniz hakkinda yorum yapmiyorum, cunku bnm basimda da diger bi modeli var.
Ben yolu yemek temizlik gibi seyleri esime kalalamakta buldum, madem cocuklara bakamiyorsun bizi doyur diyorum, yemegi ona yaptiriyorum, Allahtan sever yemek yapmayi.

Iyi geceler arkadaslar..
Bu aralar cok gerginim kafamda bi cok sey var. Yetisememe psikolojisini hat safhada yasiyorum. Ne ev isim tam ne bebegime tam yetebiliyorum. Ne 2ayda yazip cikmam gereken tezime odaklanabiliyorum vakit ayirabiliyorum.. Yetisememe hissinden dolayi bebegime patladigim oluyor bazen. Uyuycaksan uyu artik,ne istedigin belli degil,yemegini ye hadi elini sokup minciklama artik vs gibi birden parlayiveriyorum yani ...kotu hissediyorum kendimi...Bebegimin dis cikarma donemi galiba yine. Gec cikariyor dislerini de bu arada,yeme icme konusuna da cok alisamadi sanirim gec cikardigi icin. Memeye dusuyor hep. Memeuclarim kizarik bi bicimde aci cekerek emziriyorum bikac gundur cunku hep dislenmis durumdalar....neyse...
Ustune ustluk sistit belasi tutuyor bazen. Son 3 4gundur de dis agrisi basladi ozellikle geceleri artan..
Az once esim geldi bebegi yatagina koysana dedi (bebegim meme yiyerek uyuyor genelde ortamizda uyumaktan hoslanir ki acikcasi cok fazla uyanan bi bebek oldugu icin yatagina kpy geri al koy al zoruma gittigi icin ortamizda uyuyoruz cogunlukla..)
Neyse ben esime yaa uyanir simdi ,cok uyaniyor gene dedim... disim agriyor hem.. dedim.. cok gerginim falan dedim iste. Gun icinde gerilmistim iyice pc basina gectigim an aglamaktan moraran kimseyle durmak istemeyen ama benleyken de yuzume bakmayan bebegimden dolayi 40saatte 1satir yazi yazamamistim falan sonra kizkardesimle biraz papaz olmustum vs..
Esim bu arada pc de oyun oynuyordu pc.yi kapatmamis bile geldiginde yanima. Hadii falan diyor. Ee bilgisayar acik mi dedim evet isim var dedi. Oyun is dedigi de. E yap o zaman niye burdasn yada kapat dedim ayarladim kendi oynuyo dedi.. Ya sanki aradan cikarrilcakmisim gibi bi his geldi bana. Zaten canim istemiyo yorgubluktan bayilicam falan..Istemedigim halde dedimki iyi ozaman tamam ama cok gerginim biraz rahatlamam lazim. Oyle oldugumda ne blym sirtima omzuma falan masaj yapar sacimla oynar arada cok hoslanirjm. Acikcasi biraz ilgi gostersin diye bekledim.. dile getirdim. Amaaan ufff diye bagirdi icindeki istegi sevki de yok ettigimi soyledi falan. Sonra da kadinlar yok bizi aldatyolar diyolar adam tabi aldatir sizi dedi..!
Ben de dedim ki,karsisindakinden korkan aldatir. Bosaniriz napcaksan yaparsin... Korkmak ney ya ne sacmaliyon dedi. .. acikladim,diyorum ki karsisindakine karsi cesareti yoksa bi insanin ,durust degilse gizli kapakli is cevirir dedim. Durustluk ayri bisey cesaret ayri bisey korkaklik ayri bisey dedi. Hepsini aciklamaya kalkisti filozof kesildi.. bu sefer de ben uf ledim amaan ne anlamak istiyosan anla hadi bye git oyununu oyna..dedim..
Su an yorganini tekmeledigi gibi gitti iceriye. Artik oyun mu oynuyo napiyo blmem pc.de..
Ay cok sinir oldum ya.. :sinirli:
Ee simdi neydi bu...
Hayir zaten bi isim yok diplomam oldugu halde evde oturuyorum. Yani zamaninda bulamadim. Bebek olunca da bi sure is aramayi askiya aldim. Bu donem de tezim icin son donemim. Artik teslim etmem lazim tezimi ve benim daha 3 ay once haberim oldu bu durumdan. Yazarim dedm ama hala baslayamadim. Cok sklyorum gerginim. Kendim icin kizim icin biraz birseyler basarmis olmak istyorum. Isim gucum olsa fena mi ne biliyim..anlayis istiyorum biraz .. esim cok onemsemiyor tez olayini da o yuzden ic doktum bu konuda da..

Bebeğiniz 1 yaşında,ortanızda uyuyor. Hiç normal birşey değil o şekilde alıştığından dolayı rahat vermiyor size. Ayırın yatağını odasını. 6 aydan sonra aynı odada bile uyumak iyi değil. Tabi ki eşlerin arasına soğukluk giriyor. Aldatma konusunda yanlış konuşmalar tabi ki ama bir nebze de olsa haksız değil. Anne olunca eş olduğunuzu unutuyor çoğu kadın.
Durumunuza gelirsek de psikolojik destek almanız lazım. Bence çok fazla bunalmışsınız beneğe de yansıyor stresiniz o da onu huzursuz eder. İşsizseniz de işsizsiniz bunu bu kadar kafanıza takmayın bebeğinize odaklanın.

Şimdi bu başta yazdıkça yazdığınız farkındalık bi yanda beşikten bebek eli görmek diğer yanda. Neden çocuğun yanında yapıyorsunuz?
Cocuk nerde uyursa kipirdatmadan orda brakiyorum. Genelde benim yatagimda uyuyor. Kendi besigine koyarken kipirdanp uyanirsa da sallyorum. Baska besik mesik yok. Mecburen ayni yerdeyiz yani. Ha biz baska yere gidebilirz amaan useniyorum ona da galiba. Icinde istek olmayinca insanin.. bahaneler nasil siralaniyo bakin :/

Ohooo o bende de var.. esimde de var. Cok ayip ama kufur ediyoruz bazen kavga esnasinda. Bebegimizin ilk kelimeleri kufur olacak bu gidisle :O

İyi bir uzmandan çift terapisi almanızın faydası dokunur diye düşünüyorum. Zira iyi bir iletişiminiz yok, iyi bir iletişim olmadan iyi bir cinsellik de olmaz. Bunlar basamak gibidir.

Birçok kişi söylemiş ama aynı odada cinsellik yaşamayın lütfen bebekle.
Benim de 11 aylık bir bebeğim var. Kendi odasına geçirdim ve anlamlı bir rahatlık oldu benim için. Benim bebeğim de defalarca uyanır ve meme tiryakisi resmen,hala hiçbirşey yiyip içmiyor.
Ayrıca benim de vermem gereken çok önemli sınavlarım var. Bebeğim uyumasına rağmen gece 2 ye kadar uyuyamıyordum bir dönem stresten. Zor,gerçekten çok zor durumun:/
Ama stratjik davran özellikle eşine karşı. bebek için yardım alacağın birileri varsa yardım al. Önce sen dirayetli ol mesela bebeğine karşı, çok hassas en ufak çıtırtıda uyanıyır diye yaklaştıkça daha da hassaslaşıyorlar galiba.
Eşler keşke bu kadar dangoz olmasa:sinirli:
Tezin bitene kadar sinirlerini bozmasına izin veme. Ciddiye alma ya da ne biliyim durumu anlatmaya çalış,bebeğin ne kadar tükettiğini(anlarsa tabi). Allah akıl fikir ihsan etsin bu heriflere.
Daha çok yazmak istiyorum ama yarın çok önemli bir sınavım var. Allah kolaylık versin

Canım kusura bakma sevdiğim üyelerden birisin ama çocuk olduktan sonra bir türlü duzene oturtamadin gibi geliyor hayatına
Hem çok zor bir çocuğun var hem onu hiç bir şekilde bırakmıyorsun gibime geliyor
Bir 3 aylığına her şeyi askıya alsan gerekirse annene yalvarsan gelip senle yaşasa yada yarım günlüğüne bile gelip sana yardımcı olsa

Ayrıca eşin gittikçe odunlasiyor ona a bebek rahatlığı gelmis
Ay sagol sailor evet her konuma guzel yorumlar yapiyorsun.
Annem calisiyor buraya 1saat uzaklikta bi sehirde. Ancak haftasonlari gelebiliyor. O da bi aceleyle hengameyle geciyor gorsen.. kizkardesim univ okuyo o gelebiliyor derslerden arta kalan zamanda. Bazen babam emekli o geliyor. Ama kizim tammm bir cadi yaa bensizken aglama krizlerinde olabiliyor. Illa ayni odada oturcsz. Yanimda dursun ben pcye bakiym yazimi yazym dyorum yok heryeri kurcaliyor ustune kutulari deviriyir bezlerini cikartip dagitiyor defterlerimi isteyp yirtiyor yemeye kalkiyor. Bunlar dert degil bacagima dolanip kucagima cikmak ister,klavyeye saldirir fareyi ceker . Yerde de prizlere gider vs vs. Yok yani onunlayken de zorlaniyorum. Bana kalan zaman sadece uyudugu zamanlar yani :/

Ay sagol sailor evet her konuma guzel yorumlar yapiyorsun.
Annem calisiyor buraya 1saat uzaklikta bi sehirde. Ancak haftasonlari gelebiliyor. O da bi aceleyle hengameyle geciyor gorsen.. kizkardesim univ okuyo o gelebiliyor derslerden arta kalan zamanda. Bazen babam emekli o geliyor. Ama kizim tammm bir cadi yaa bensizken aglama krizlerinde olabiliyor. Illa ayni odada oturcsz. Yanimda dursun ben pcye bakiym yazimi yazym dyorum yok heryeri kurcaliyor ustune kutulari deviriyir bezlerini cikartip dagitiyor defterlerimi isteyp yirtiyor yemeye kalkiyor. Bunlar dert degil bacagima dolanip kucagima cikmak ister,klavyeye saldirir fareyi ceker . Yerde de prizlere gider vs vs. Yok yani onunlayken de zorlaniyorum. Bana kalan zaman sadece uyudugu zamanlar yani :/
Ben olsam şu an eşle ilgili evle ilgili çocukla ilgili her şeyi bir kenara bırakır ne yapar ne eder tezimi yazmanın bir yolunu bulurdum

Düşün ki çalışıyordun bebek doğduktan 6 ay sonra işe baslamak zorundaydin
Mecbur bebeğini bırakıp ise gidecektin
Öyle düşün bebeğini annene yada bir bakıcıya bırakıp kütüphaneye çalışmaya git
Bebek aynı odada durduğu müddetçe ne sana iki kelime yazdırır ne kucağından aşağı iner
Bir şekilde sensizliğe alıştırmak zorundasın

Dost acı söyler nerdeyse 4 -5 konudur aynı şeyi yazıyorsun kocam ilgisiz odun
Bebeğim durmuyor
Ev işi bir yanda bekliyor tez yazamıyorum

Demekki hayatını değiştirecek hiç bir sey yapmiyorsun anlamına gelir bu
Anlıyorum çok zor ama kendi hayatının bir ucundan tutmak zorundasın
Yoksa kendi hayatını sandelyeye oturmuş film izler gibi izlersin
Ben olsam o kadar emek ve para harcadığım yüksek lisansimin yanmasına izin vermezdim

Ha eşin olacak kişinin yaptığına diyecek laf bulamiyorum o sözünü ona yedirmeden iki metre yanina yaklaştırma
Gittikçe sana olan davranışları hanzolasiyor kus bununla bir güzel iki ay naber bile deme ona bence

Ben olsam şu an eşle ilgili evle ilgili çocukla ilgili her şeyi bir kenara bırakır ne yapar ne eder tezimi yazmanın bir yolunu bulurdum

Düşün ki çalışıyordun bebek doğduktan 6 ay sonra işe baslamak zorundaydin
Mecbur bebeğini bırakıp ise gidecektin
Öyle düşün bebeğini annene yada bir bakıcıya bırakıp kütüphaneye çalışmaya git
Bebek aynı odada durduğu müddetçe ne sana iki kelime yazdırır ne kucağından aşağı iner
Bir şekilde sensizliğe alıştırmak zorundasın

Dost acı söyler nerdeyse 4 -5 konudur aynı şeyi yazıyorsun kocam ilgisiz odun
Bebeğim durmuyor
Ev işi bir yanda bekliyor tez yazamıyorum

Demekki hayatını değiştirecek hiç bir sey yapmiyorsun anlamına gelir bu
Anlıyorum çok zor ama kendi hayatının bir ucundan tutmak zorundasın
Yoksa kendi hayatını sandelyeye oturmuş film izler gibi izlersin
Ben olsam o kadar emek ve para harcadığım yüksek lisansimin yanmasına izin vermezdim

Ha eşin olacak kişinin yaptığına diyecek laf bulamiyorum o sözünü ona yedirmeden iki metre yanina yaklaştırma
Gittikçe sana olan davranışları hanzolasiyor kus bununla bir güzel iki ay naber bile deme ona bence
Kūstum zaten.. hah sunu da diyeyim sevgililer gunu de kutlamadik. Ben bj de bebekle ugrasip zar zor yas pasta yaptim ona gercek cikolatali falan seviyor diye.. ya cok sinir oluyorum. Bisey yapmiycam bundan sonra.. hep dusunen taraf benim aman yazik ya diyen taraf benim :/

Kūstum zaten.. hah sunu da diyeyim sevgililer gunu de kutlamadik. Ben bj de bebekle ugrasip zar zor yas pasta yaptim ona gercek cikolatali falan seviyor diye.. ya cok sinir oluyorum. Bisey yapmiycam bundan sonra.. hep dusunen taraf benim aman yazik ya diyen taraf benim :/
Hiç ilgilenme ve bir şey yapma onun için
En azından ben onun için bu kadar şey yapıyorum o karşılığında bunu yapiyor diye sinir olmazsin

Ama diğer dediklerim aynen geçerli sen o evden çıkmadıkça bu sorunlar bitmeyecek ve psikolojin duzelmeyecek

Back