Oo beyfendi aldatma lafi etti ilk kez

Kizlar ya of sinirden midem yaniyor su an valla..
Saat su an 2bucuk. Ve ben yarimsaat once bebegimin mirildanmasiyla gozumu actim..uyuyordum..
Yattigimda saat 12ydi. Kizim da uyumustu. Esim icerde pc oyunu oynuyordu...
Hiic canim istememesine ragmen gunlerdir atlattigim icin ve adetimin de baslayacagini sanki hissettgim icin bari dedim bugun biseyler olsun. Kizim uyanmasin diye kipirdanmadim( cok da istemiyorum ya nasilsa..) mesaj att watsaptan . Askim ne zaman geliceksin,bak sonra uyanamiyosun hem sabah hadi.. diye..
--ha bu arada dun barismistik zorla opmustu beni falan ben oyle demek istemedim bi anlik sinirdi blaaa blaaa blaa.. --
Yani biraz ucu acik bi mesaj olmustu gelsene uyuyalim gelsene seviselim gibi karisik ..
Neyse beyfendi gordu mavi tik oldu ama cevap vermemisti 12bucuk gibiydi saat de o ara.. sonra ben uyumusum.
Kalktim ki saat 2de dan diye odaya girdim pc li yere. Evet oyun acik ama kucultulmus pencere internet sayfasinda da pembe donlu ustsuz bi kadin fotosu var! Suna bakin ya.. Ooo hayirli isler dedim vee ciktim odadan..
Bu kadar..
Su an kendisi dus aliyo. Ben de kizimi yanima aldim yatagi kapladik yatiyoruz..

İyi bir uzmandan çift terapisi almanızın faydası dokunur diye düşünüyorum. Zira iyi bir iletişiminiz yok, iyi bir iletişim olmadan iyi bir cinsellik de olmaz. Bunlar basamak gibidir.

Canım bebeğin olduğu oçin akademik çalışmalara yeterince vakit ayıramadığını gerekçe olarak gösterip dönem dondurabilirsin bi nefes almış olursun hem

Konunuzu okurken benim bile ruhum darlandi.
Davranislariniz hoş değil maalesef..
Sürekli bir trip halinde gibisiniz.
Esinizinde yok aldatır felan muhabbeti acayip itici..Bu zihniyet tartisilir.

Evet canım anlıyorum Allah kolaylık versin her zorun sonu selamettir öyle düşünün sonunda siz ne kadar sıkarsanız sıkın herşey olacağına varır :)

Bebeğin odasını ayırırsanız ve kocan adam akıllı bebeğin sorumluluğunu alır,en azından günde 1-2 saat senin dinlenmeni sağlarsa ancak..

Kizlar ya yukardaki yorumumu okur musunuz oraya alintilamayi unutmusum..

Hah yada tamam kopyaliyorum.

Kizlar ya of sinirden midem yaniyor su an valla..
Saat su an 2bucuk. Ve ben yarimsaat once bebegimin mirildanmasiyla gozumu actim..uyuyordum..
Yattigimda saat 12ydi. Kizim da uyumustu. Esim icerde pc oyunu oynuyordu...
Hiic canim istememesine ragmen gunlerdir atlattigim icin ve adetimin de baslayacagini sanki hissettgim icin bari dedim bugun biseyler olsun. Kizim uyanmasin diye kipirdanmadim( cok da istemiyorum ya nasilsa..) mesaj att watsaptan . Askim ne zaman geliceksin,bak sonra uyanamiyosun hem sabah hadi.. diye..
--ha bu arada dun barismistik zorla opmustu beni falan ben oyle demek istemedim bi anlik sinirdi blaaa blaaa blaa.. --
Yani biraz ucu acik bi mesaj olmustu gelsene uyuyalim gelsene seviselim gibi karisik ..
Neyse beyfendi gordu mavi tik oldu ama cevap vermemisti 12bucuk gibiydi saat de o ara.. sonra ben uyumusum.
Kalktim ki saat 2de dan diye odaya girdim pc li yere. Evet oyun acik ama kucultulmus pencere internet sayfasinda da pembe donlu ustsuz bi kadin fotosu var! Suna bakin ya.. Ooo hayirli isler dedim vee ciktim odadan..
Bu kadar..
Su an kendisi dus aliyo. Ben de kizimi yanima aldim yatagi kapladik yatiyoruz..

Çok kötü:/

Hiçbir anlam veremedim eşinin tavrına canım diyecek birşey bulamıyorum sinir oldum. Aynı şeyi eşim yapsa sinirden çatlardım herhalde
Ben de catladim sessiz sessiz.. yanimiza gelmedi neyse ki icerde zibariyo heralde. Hayir bi de pc kizima yaptigimiz ama sonradan kullanilmayan odada bir de. Yani o oda kizimin sayilir simdilik orda uyumasa da.. nasil icin aliyo adam ya kuşlu ayili bocekli pembeli halili odada...pcnin yaninda pembis aksesuarlar vs var ne bliyim leylek falan var. Bebek odasiydi orasi aslinda..
Bugun dedim bana laptop alalim ben tez icin kizim uyurken tepesinde de bakinablirim biseylere ama obur turlu masaustune tasiniyorum ikide bi kizima gelip gidip bakyorum yaninda olamyorum diye.. PARAAA? Dedi.. neymis bilgisayarin var iste dedi. Eee o ben bilgisayarimsa da kilit koycam. Oyununi da silicem. Izin de vermycem acmasina. Telefonuyla yesin ne halt yiyorsa....zaten ben fazla ozgur biraktim onu. Banyoga girdgi zaman sessiz bi 10 15 dk gecirir yikanmadan da. Bi haltlar karistirdgini tahmin eder ama seslenmem. Cinsel hayatimz yok kendi kendne birseyler yapsn ellemeyim diye..... ama demekki anlayisli da olmycam diktator gibi tepesinde biticem her an..

Sizin zaten niyetiniz yokmuş,
En baştan bugün olmaz deseydiniz,
Bu kadar tantana olmazdı diye düşünüyorum.

Kocanız düşüncesiz bir kalas çok belli ama benim dikkatimi başka bir sey cekti. Tez hazirlayan insansiniz. Yani egitimlisiniz. O bebegin ne ortanızda ne de yanınızda yağmaması gerektiğini kimsesoylemedi mi?hiç mi araştırmadınız? Normalde odasının bile ayrı olması gerekiyor onun.

Evet biliyorum. Ama onunla uyumayi ben de seviyorum galiba. Egitimle alakasi yok ki bunun.. bazi seyler sadece teoride kalir..
Bir de benim kizim biberon bilmez yalanci meme bilmez. Bunlarin yerine hep gercek memeyi kullanir. Yani yat kalk yat kalk zoruma gittigi icin boyle alistik sanirim..

Aynı odada yapmayın zaten. Hiç uygun değil. Bu dönemlerde adamların da anlayışlı olması lazim ama işte benciller. Böyle yetiştiriliyorlar. İhtiyaçları anneleri tarafından her zaman hemen yapıldığı için beklemeye de şartların zorluğuna da hiç tahammülleri yok.

çok şikayet eder gbisiniz sanki biraz mutlu olmayı şükretmemyi deneyin büyütülecek sorun yok bebişiniz sağlıklı sadece planlı hareket edin biraz daha

Bugun olmaz,yarin da olmaz oburgun de olmaz sonraki gun de olmaz..demem gerek benim aslinda..

E o zaman ne yapıcak adam bu durumda? Yani şunu bir kabullenin bu derecede ihmalkarlık varsa adam başka şeylere yönelir. Kadınlar erkekler gibi değil ki.
Anne oldunuz diye eşi ihmal etmek malesef aldatmalara kadar gidiyor. Yaptığı kabullenilir birşey değil elbette ama üzülerek söylüyorum ki itiyosunuz böyle şeylere.

Ve böyle bir durumda wp den msj çekeceğine yanına gitsen? Bebeğin yanında mı yapıcaktınız o işi? Ben bişey anlamadım sizin tavrınız bana göre doğru değil.

Siz de o konuda biraz daha istekli olursanız çözülür diye düşünüyorum öyle deneyin bir de isterseniz

Bebeğinizin sizle uyuması hıc normal değil
Hepimiz çocuk buyuttuk hepimizinki diş çıkardı hepimizinkinin uykusu hafifti tüm bebekler memeyi yolmayi sever bu bahane olmamalı

Bebeğin düzenini oturttugunuz an düzeniniz olacaktır

Siz de o konuda biraz daha istekli olursanız çözülür diye düşünüyorum öyle deneyin bir de isterseniz
Istekli olamiyorum iste. Olmam icin sanirim ustumdeki yuklerin azalmasi gerekiyor..
Esimin mesela isten eve gelme saati net olmuyo. Insaat sektorunde. Bazen isler uzuyor falan. Patron cikmadan cikamiyor yada.. bi duzen yok hayatimizda. Yemek bile yiyemiyoruz bazen birlikte. O cok yorgun geliyor ben evde herseyi tek basima goguslemenin yorgunluguylayim zaten. Dinlenicek vakit yok. Bebek zaten 12civari uyuyor . Cogu zaman gece o uyuynca islerime bakiyorum. Cok yorgunsam sizip kaliyorum..

Başta bizimde öyleydi canım şimdi saat kaç olursa olsun beraber yemek yemek için bekliyorum eşimi. Çocukla onun da ilgilenmesini sağlıyorum ki çektiğim zorlukları anlasın. Bazen o doyurup uyutuyor. Ev işlerinde de yardımcı oluyor benim iş yükümü aldığı için üzerimden bende ona rahat zaman ayırabiliyorum öbür türlü o da farkında onunla istediği gibi ilgilenemeyeceğimi. Benim de oğlum 5 aylık herşeye tek başıma yetişmem mümkün değil. Sizde çocuğun sorumluluğunu biraz eşinize vermeyi deneyin zorla da olsa. Yoksa herşeyi sizin yapmanıza alışacak ileride daha çok zorlanırsınız. İlk başlarda itiraz edecek ama mecbur kabullenecek sonuçta tek başınıza yapmadınız o çocuğu bunu anlaması lazım. Gerekirse ev işi de yapacak

Doğum sonrası kadınlarda isteksizlik durumu sık karşılaşılan bir şey. Anlıyorum çok yoruluyorsunuz kolay değil fakat siz de hiç çözüm odaklı davranmıyorsunuz. Bakın çok insan söylemiş tekrarlayayım: bebeğinizle aynı odada uyumak olmaz, sevişmek hiç olmaz. Bunun ötesi yok. Neden bu konuda bir adım atarak başlamıyorsunuz? Teoride hepimiz her şeyi biliriz fakat pratiğe dökülmeyen bilginin hiçbi faydası yoktur. İsteksiz olduğunuzu eşinizle paylaşın ve ön sevişmeye mutlaka ihtiyaç duyduğunuzu söyleyin. Bence biraz silkelenmeye, toparlanmaya ve bir düzen oturtmaya ihtiyacınız var.

On sevisme benim icin resmen gereksiz ve zaman kaybi.. ben hic bi sekilde zevk almiyorum ve zaten bebek uyandi uyanacak hengamesiyle direkt bitse gozuyle bakiyorum oof of.. boyle degildim elbet.. dogum sonrasi durumum bu ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…