- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Eşinizle ilgili durumunuzda sonuna kadar haklısınız çok yanlış davranmış ancak bebeğe patlama kısmı çok yanlış geldi bana. Bence bir anne ne kadar zor şartlarda bebeğine bakarsa baksın asla o şekilde davranmamalı. Her neye sinirlenirseniz sinirlenin bunu bebeğinizden çıkarmaya devam ettiğiniz sürece o bebekten ileride kişiliği oturmuş bir evlat olmasını bekleyemezsiniz. Çok üzülüyorum gerçekten bu şekilde büyüyen çocuklara yazık.Iyi geceler arkadaslar..
Bu aralar cok gerginim kafamda bi cok sey var. Yetisememe psikolojisini hat safhada yasiyorum. Ne ev isim tam ne bebegime tam yetebiliyorum. Ne 2ayda yazip cikmam gereken tezime odaklanabiliyorum vakit ayirabiliyorum.. Yetisememe hissinden dolayi bebegime patladigim oluyor bazen. Uyuycaksan uyu artik,ne istedigin belli degil,yemegini ye hadi elini sokup minciklama artik vs gibi birden parlayiveriyorum yani ...kotu hissediyorum kendimi...Bebegimin dis cikarma donemi galiba yine. Gec cikariyor dislerini de bu arada,yeme icme konusuna da cok alisamadi sanirim gec cikardigi icin. Memeye dusuyor hep. Memeuclarim kizarik bi bicimde aci cekerek emziriyorum bikac gundur cunku hep dislenmis durumdalar....neyse...
Ustune ustluk sistit belasi tutuyor bazen. Son 3 4gundur de dis agrisi basladi ozellikle geceleri artan..
Az once esim geldi bebegi yatagina koysana dedi (bebegim meme yiyerek uyuyor genelde ortamizda uyumaktan hoslanir ki acikcasi cok fazla uyanan bi bebek oldugu icin yatagina kpy geri al koy al zoruma gittigi icin ortamizda uyuyoruz cogunlukla..)
Neyse ben esime yaa uyanir simdi ,cok uyaniyor gene dedim... disim agriyor hem.. dedim.. cok gerginim falan dedim iste. Gun icinde gerilmistim iyice pc basina gectigim an aglamaktan moraran kimseyle durmak istemeyen ama benleyken de yuzume bakmayan bebegimden dolayi 40saatte 1satir yazi yazamamistim falan sonra kizkardesimle biraz papaz olmustum vs..
Esim bu arada pc de oyun oynuyordu pc.yi kapatmamis bile geldiginde yanima. Hadii falan diyor. Ee bilgisayar acik mi dedim evet isim var dedi. Oyun is dedigi de. E yap o zaman niye burdasn yada kapat dedim ayarladim kendi oynuyo dedi.. Ya sanki aradan cikarrilcakmisim gibi bi his geldi bana. Zaten canim istemiyo yorgubluktan bayilicam falan..Istemedigim halde dedimki iyi ozaman tamam ama cok gerginim biraz rahatlamam lazim. Oyle oldugumda ne blym sirtima omzuma falan masaj yapar sacimla oynar arada cok hoslanirjm. Acikcasi biraz ilgi gostersin diye bekledim.. dile getirdim. Amaaan ufff diye bagirdi icindeki istegi sevki de yok ettigimi soyledi falan. Sonra da kadinlar yok bizi aldatyolar diyolar adam tabi aldatir sizi dedi..!
Ben de dedim ki,karsisindakinden korkan aldatir. Bosaniriz napcaksan yaparsin... Korkmak ney ya ne sacmaliyon dedi. .. acikladim,diyorum ki karsisindakine karsi cesareti yoksa bi insanin ,durust degilse gizli kapakli is cevirir dedim. Durustluk ayri bisey cesaret ayri bisey korkaklik ayri bisey dedi. Hepsini aciklamaya kalkisti filozof kesildi.. bu sefer de ben uf ledim amaan ne anlamak istiyosan anla hadi bye git oyununu oyna..dedim..
Su an yorganini tekmeledigi gibi gitti iceriye. Artik oyun mu oynuyo napiyo blmem pc.de..
Ay cok sinir oldum ya..
Ee simdi neydi bu...
Hayir zaten bi isim yok diplomam oldugu halde evde oturuyorum. Yani zamaninda bulamadim. Bebek olunca da bi sure is aramayi askiya aldim. Bu donem de tezim icin son donemim. Artik teslim etmem lazim tezimi ve benim daha 3 ay once haberim oldu bu durumdan. Yazarim dedm ama hala baslayamadim. Cok sklyorum gerginim. Kendim icin kizim icin biraz birseyler basarmis olmak istyorum. Isim gucum olsa fena mi ne biliyim..anlayis istiyorum biraz .. esim cok onemsemiyor tez olayini da o yuzden ic doktum bu konuda da..
Zamanim yok .. bu sabah enstituyle konustum. Bu donem tamamlamazsam eger kaydim silinirmis. Ayrica danisman hocam gecen donem not girmemis bana. Ve devam etmiyor gozukuyormusum onu da duzelttir dediler. Tezini versen bile mezun olamazsin yoksa dediler. Oof of valla catliycam artik. Hersey birbrine girdi. Bari disim agrimayaydi bi de o sikstryo beni kac gundurCanım bebeğin olduğu oçin akademik çalışmalara yeterince vakit ayıramadığını gerekçe olarak gösterip dönem dondurabilirsin bi nefes almış olursun hem
Ay sanki ben gaddar cocugu hep azarlayan biriymisim gibi hissettim. Yok ben de farkindayim herseyin merak etmeyin . Bazen cok zorlaniyorum ve asla fiziksel bi siddet degil benimki sozlu siddet oluveriyor o anlarda. Aaa hadi yemegini ye artik aa hadi uyuycaksan gel sallan niye kaciyosun vs gibi.. yani ben bu kadarindan rahatsizlik duyuyorum.. Yoksa bebegimle oturur sabahtan aksama kadar oyun uydurur oynarim. Heryer daginiktir bizim evde izin veririm naparsa yapsn gulumsesin de diye..yemek yesin de amaan silerim temizlerim modundayimdir. Kural koymadim sert kati olmadim baslarda . Orda biraz eksik kalmis olabilirim. Kizimi simarttim sanirim ve ceremesini cekiyorum yani..Eşinizle ilgili durumunuzda sonuna kadar haklısınız çok yanlış davranmış ancak bebeğe patlama kısmı çok yanlış geldi bana. Bence bir anne ne kadar zor şartlarda bebeğine bakarsa baksın asla o şekilde davranmamalı. Her neye sinirlenirseniz sinirlenin bunu bebeğinizden çıkarmaya devam ettiğiniz sürece o bebekten ileride kişiliği oturmuş bir evlat olmasını bekleyemezsiniz. Çok üzülüyorum gerçekten bu şekilde büyüyen çocuklara yazık.
Ay keske bekletebilsem. Ben ta 2013 yilinin ikinci yarisinda baslamisim. Sureyi astim hatta normalde 3yildir.. 2014te basladim say yani, su an uzatmalardayim. 3donem de fazladan hakkim varmismis. Onun da son donemindeyim. Mayis haziran son. Eger bitmesze kaydim siliniyormus. Bu sabah enstituyu aradim sordum .. yoksa ben de isterdim ertwlemeyi.. keske evlenmeden halletseymisim yada evlendim bari cocuk olmadan halletseymisjm. Sonrasi zzaten zor bi hamilelik. Zor bi dogum sonrasi .. simdi de bebekle ugrasmak falan. Ben de yemek yapamiyorum bazen. Zor. Beni en iyi anlayanlardan biri sizsinizdir. Ne zormus cocuk yetistirmek. Yani sizde 2kucuk bebek bir de.. Allah kolaylik versin.Ayağımda sallayarak bebek uyuturken dayanamdim yazim dedim...
Benimde biri 3.5 biri 6 aylik iki oglum var ve sizi hissedebiliyorum...birincisi libido dusuklugunuz hormonel ve sevişme angarya gibi geliyor..ama bebeklere dalip kocayi bosladigimiz dogru fark etmiyoruz bile..onlar bizim gibi yük altina girmiyorlar mesela ben gece boyu 9 saatte 5 kez bebe emzirdim bide besiginden al besige koy halkalmiyor uyku sersemi ama o farkinda bile degil biz istiyoruz ki herseyimizi duygu iniş çıkışlarımizi hissetsin ama erkek farkli yaratik arkadasim kafa farkli net calisiyo inis cikis bilmez sevismenizin iptali icin sizin hastanelik olmanız gerek en az yani :)tez isini bence iptaledin yani ben yemek yapamiyorken tez yazdigimi dusundumde beynim yandi...bazen ertelemek mecburidir aile ve aşk hayatiniz sekteye ugramadan kocalar savas acmadan:)belki biraz daha bebeginiz ve eşinize ilgi iş ve tez bence bekleyebilir...kolay gelsin arkadasim
Ha bir de.. evet sevisme meselesi cidden angarya..gereksiz yani sanki. Istek olmayinca hic modunda olmuyor insan. Esim de bikti bu durumdan.. Ne zaman duzelcem acabaa yada duzelcek miyim ki..Ayağımda sallayarak bebek uyuturken dayanamdim yazim dedim...
Benimde biri 3.5 biri 6 aylik iki oglum var ve sizi hissedebiliyorum...birincisi libido dusuklugunuz hormonel ve sevişme angarya gibi geliyor..ama bebeklere dalip kocayi bosladigimiz dogru fark etmiyoruz bile..onlar bizim gibi yük altina girmiyorlar mesela ben gece boyu 9 saatte 5 kez bebe emzirdim bide besiginden al besige koy halkalmiyor uyku sersemi ama o farkinda bile degil biz istiyoruz ki herseyimizi duygu iniş çıkışlarımizi hissetsin ama erkek farkli yaratik arkadasim kafa farkli net calisiyo inis cikis bilmez sevismenizin iptali icin sizin hastanelik olmanız gerek en az yani :)tez isini bence iptaledin yani ben yemek yapamiyorken tez yazdigimi dusundumde beynim yandi...bazen ertelemek mecburidir aile ve aşk hayatiniz sekteye ugramadan kocalar savas acmadan:)belki biraz daha bebeginiz ve eşinize ilgi iş ve tez bence bekleyebilir...kolay gelsin arkadasim
Yanlış anlamayın sizi çok iyi anlıyorum. Bende okurken evlendim bir yandan okul bir yandan ev işi üstüne çocuk falan derken çoğu konuda haklısınız zaten. Eşiniz konusunda sonuna kadar haklısınız. Bazen insanın tahammülü kalmayabiliyor herşeye ancak söz konusu küçük bir çocuk olunca biraz daha sakin olabilirsiniz diye söyledim. Sert konuştuysam kusura bakmayın amacım sizi yargılamak asla değil :)Ay sanki ben gaddar cocugu hep azarlayan biriymisim gibi hissettim. Yok ben de farkindayim herseyin merak etmeyin . Bazen cok zorlaniyorum ve asla fiziksel bi siddet degil benimki sozlu siddet oluveriyor o anlarda. Aaa hadi yemegini ye artik aa hadi uyuycaksan gel sallan niye kaciyosun vs gibi.. yani ben bu kadarindan rahatsizlik duyuyorum.. Yoksa bebegimle oturur sabahtan aksama kadar oyun uydurur oynarim. Heryer daginiktir bizim evde izin veririm naparsa yapsn gulumsesin de diye..yemek yesin de amaan silerim temizlerim modundayimdir. Kural koymadim sert kati olmadim baslarda . Orda biraz eksik kalmis olabilirim. Kizimi simarttim sanirim ve ceremesini cekiyorum yani..
Yanlış anlamayın sizi çok iyi anlıyorum. Bende okurken evlendim bir yandan okul bir yandan ev işi üstüne çocuk falan derken çoğu konuda haklısınız zaten. Eşiniz konusunda sonuna kadar haklısınız. Bazen insanın tahammülü kalmayabiliyor herşeye ancak söz konusu küçük bir çocuk olunca biraz daha sakin olabilirsiniz diye söyledim. Sert konuştuysam kusura bakmayın amacım sizi yargılamak asla değil :)
Evet canım anlıyorum Allah kolaylık versin her zorun sonu selamettir öyle düşünün sonunda siz ne kadar sıkarsanız sıkın herşey olacağına varır :)Yok canim sert konusmadiniz da,yani acincak bi halde mi cidden kizim diye durup bi dusundum yorumunuzu okuyunca..bebegime cektirmiyorum ceremesini hic biseyin ama bu ara biraz tahammulsuzlestim sanirim :/
Evet okurken evlendiyseniz anlarsiniz beni zaten..
o birçoğumuzda oluyor isteksizlikBiliyorum bebegim konusunda icim rahat degil aslinda . .. icimle birlikte kaslarim da pek rahat degil yayila yayila yatamiyorum bi.. :)
Ya acikcasi bebekle ayni odadayken de yapasim olmuyor hic bisey. Bilmiyorum dogum sonrasi isteksizlik cook fazla oldu bende pof.
Bebeğin odasını ayırırsanız ve kocan adam akıllı bebeğin sorumluluğunu alır,en azından günde 1-2 saat senin dinlenmeni sağlarsa ancak..Ha bir de.. evet sevisme meselesi cidden angarya..gereksiz yani sanki. Istek olmayinca hic modunda olmuyor insan. Esim de bikti bu durumdan.. Ne zaman duzelcem acabaa yada duzelcek miyim ki..
Çaresiz kalmanız kötü olmuş peki tez konusunda yardim alacaginiz biri yokmu öyle yapsaniz...ben kendi adima ailem icin vazgecerdim ...cunku evde eşte evlatta huzur olmazsa o huzuru mutlulugu en kidemli maasli işte de bulamaz insan...valla benim düzen altüst ev facia pis pasak yasiyoruzAy keske bekletebilsem. Ben ta 2013 yilinin ikinci yarisinda baslamisim. Sureyi astim hatta normalde 3yildir.. 2014te basladim say yani, su an uzatmalardayim. 3donem de fazladan hakkim varmismis. Onun da son donemindeyim. Mayis haziran son. Eger bitmesze kaydim siliniyormus. Bu sabah enstituyu aradim sordum .. yoksa ben de isterdim ertwlemeyi.. keske evlenmeden halletseymisim yada evlendim bari cocuk olmadan halletseymisjm. Sonrasi zzaten zor bi hamilelik. Zor bi dogum sonrasi .. simdi de bebekle ugrasmak falan. Ben de yemek yapamiyorum bazen. Zor. Beni en iyi anlayanlardan biri sizsinizdir. Ne zormus cocuk yetistirmek. Yani sizde 2kucuk bebek bir de.. Allah kolaylik versin.
Kadınlar karmaşık diyorum ya duygular iniş cikişlar cok etkiliyor emzirmenin olusturdugu bir hormon var adini unuttum o con azaltiyomus istegi bide ben kendimi kac aydir hic kadın gibi hissetmiyorum hatta yil oldu...hamilelik şişmanlik yuvarlan yürüyeme falanHa bir de.. evet sevisme meselesi cidden angarya..gereksiz yani sanki. Istek olmayinca hic modunda olmuyor insan. Esim de bikti bu durumdan.. Ne zaman duzelcem acabaa yada duzelcek miyim ki..
Cooook dogru.Arkadasinin sahit oldugu seye bende sahit oldum.32 yasindayim 8 yillik evliyim ve cinsellige nötrüm.Gram hissetmiyorum.Ailelerle birlikte yaşamıyorsaniz o iş için başka odaya geçilebilir bence.
30lu yaşlarının başında, kendi cinselligiyle gerçekten problemli bir arkadaşım var. Doğu'da küçük bir evde babaannesi , amcalari ile yaşıyormuş daha çok küçükken. Haliyle ailesiyle aynı odada yatıyorlarmis. Bazen ailesinin seslerini duyuyormuş, ama sevişme seslerinden ziyade normalde höt zöt olan-hatta şiddet gosteren- babasinin kedi gibi sokulmalarini,iş kadını ikna etmek olunca tatlı dilli olmasına takılmış (bilinçaltı işte)
Bu arada 4-5 yaşlarında o evden ayrılmışlar. Yani bu hatırladığı hisler gerçekten 'o anlamaz' denecek bir yaşta.
İlerleyen yıllarda hem cinsellikten soğuması, hem tatlı dil gösteren erkeklerin kendisini 'kullanacaği' hissi falan... Problemi biraz deşip derine inince çocuklukta yasadigi ama hayal meyal olan bu hatırayı (çok berrak bir şekilde) hatırlamışti.
O yüzden bence başka odada bu isi yapmak herkes açisindan çok daha iyi olacaktır.
Eşinizin söylediği şey ise tam bir densizlik. İstediği şehveti alamadığı zaman sizi aldatma hakkını kendisinde görüyorsa eşinin istedigi şefkati kendisinden göremeyince başka kollara gitmesini de anlayışla karşılayacak mi acaba?
Gerçekten çok kırıcı ve çirkin cümleler kullanmış.
Ama şu da bir gerçek, kimse oflayan poflayan bir insanla sevişmek istemez. Siz ona sirnaştiğinizda o benzer tepkiler verseydi emin olun siz de sinirlenirdiniz.
Umarım cocugunuzun uyku düzeni iyice düzelir de her iki taraf da evliliği daha çok yipratmadan şu günleri atlatabilirsiniz...
Az once esim geldi bebegi yatagina koysana dedi (bebegim meme yiyerek uyuyor genelde ortamizda uyumaktan hoslanir ki acikcasi cok fazla uyanan bi bebek oldugu icin yatagina kpy geri al koy al zoruma gittigi icin ortamizda uyuyoruz cogunlukla..) [/QUOTE .!.:bu arada Allah iyiliğinizi versin
meme yenilmez emilir
Kadınlar karmaşık diyorum ya duygular iniş cikişlar cok etkiliyor emzirmenin olusturdugu bir hormon var adini unuttum o con azaltiyomus istegi bide ben kendimi kac aydir hic kadın gibi hissetmiyorum hatta yil oldu...hamilelik şişmanlik yuvarlan yürüyeme falankarnim burnumda cinsellik sifir dogur logusalikti dikişti bebekti uykusuzluktu emzir ev temizle yemek ayni seyler hep hep hep beyin yan sen sonuc bu . Kendimi fazla anne hissediyorum herkesin annesiyim sanki:) esime bile anaç yaklasiyorim ...kadinlikmis pehhh:**)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?