Oo beyfendi aldatma lafi etti ilk kez

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
83
Iyi geceler arkadaslar..
Bu aralar cok gerginim kafamda bi cok sey var. Yetisememe psikolojisini hat safhada yasiyorum. Ne ev isim tam ne bebegime tam yetebiliyorum. Ne 2ayda yazip cikmam gereken tezime odaklanabiliyorum vakit ayirabiliyorum.. Yetisememe hissinden dolayi bebegime patladigim oluyor bazen. Uyuycaksan uyu artik,ne istedigin belli degil,yemegini ye hadi elini sokup minciklama artik vs gibi birden parlayiveriyorum yani ...kotu hissediyorum kendimi...Bebegimin dis cikarma donemi galiba yine. Gec cikariyor dislerini de bu arada,yeme icme konusuna da cok alisamadi sanirim gec cikardigi icin. Memeye dusuyor hep. Memeuclarim kizarik bi bicimde aci cekerek emziriyorum bikac gundur cunku hep dislenmis durumdalar....neyse...
Ustune ustluk sistit belasi tutuyor bazen. Son 3 4gundur de dis agrisi basladi ozellikle geceleri artan..
Az once esim geldi bebegi yatagina koysana dedi (bebegim meme yiyerek uyuyor genelde ortamizda uyumaktan hoslanir ki acikcasi cok fazla uyanan bi bebek oldugu icin yatagina kpy geri al koy al zoruma gittigi icin ortamizda uyuyoruz cogunlukla..)
Neyse ben esime yaa uyanir simdi ,cok uyaniyor gene dedim... disim agriyor hem.. dedim.. cok gerginim falan dedim iste. Gun icinde gerilmistim iyice pc basina gectigim an aglamaktan moraran kimseyle durmak istemeyen ama benleyken de yuzume bakmayan bebegimden dolayi 40saatte 1satir yazi yazamamistim falan sonra kizkardesimle biraz papaz olmustum vs..
Esim bu arada pc de oyun oynuyordu pc.yi kapatmamis bile geldiginde yanima. Hadii falan diyor. Ee bilgisayar acik mi dedim evet isim var dedi. Oyun is dedigi de. E yap o zaman niye burdasn yada kapat dedim ayarladim kendi oynuyo dedi.. Ya sanki aradan cikarrilcakmisim gibi bi his geldi bana. Zaten canim istemiyo yorgubluktan bayilicam falan..Istemedigim halde dedimki iyi ozaman tamam ama cok gerginim biraz rahatlamam lazim. Oyle oldugumda ne blym sirtima omzuma falan masaj yapar sacimla oynar arada cok hoslanirjm. Acikcasi biraz ilgi gostersin diye bekledim.. dile getirdim. Amaaan ufff diye bagirdi icindeki istegi sevki de yok ettigimi soyledi falan. Sonra da kadinlar yok bizi aldatyolar diyolar adam tabi aldatir sizi dedi..!
Ben de dedim ki,karsisindakinden korkan aldatir. Bosaniriz napcaksan yaparsin... Korkmak ney ya ne sacmaliyon dedi. .. acikladim,diyorum ki karsisindakine karsi cesareti yoksa bi insanin ,durust degilse gizli kapakli is cevirir dedim. Durustluk ayri bisey cesaret ayri bisey korkaklik ayri bisey dedi. Hepsini aciklamaya kalkisti filozof kesildi.. bu sefer de ben uf ledim amaan ne anlamak istiyosan anla hadi bye git oyununu oyna..dedim..
Su an yorganini tekmeledigi gibi gitti iceriye. Artik oyun mu oynuyo napiyo blmem pc.de..
Ay cok sinir oldum ya..
Ee simdi neydi bu...
Hayir zaten bi isim yok diplomam oldugu halde evde oturuyorum. Yani zamaninda bulamadim. Bebek olunca da bi sure is aramayi askiya aldim. Bu donem de tezim icin son donemim. Artik teslim etmem lazim tezimi ve benim daha 3 ay once haberim oldu bu durumdan. Yazarim dedm ama hala baslayamadim. Cok sklyorum gerginim. Kendim icin kizim icin biraz birseyler basarmis olmak istyorum. Isim gucum olsa fena mi ne biliyim..anlayis istiyorum biraz .. esim cok onemsemiyor tez olayini da o yuzden ic doktum bu konuda da..

Bebeğin ortanızda uyuması normal değil bence.
Dişim başım boynum ağrıyo yorgunum öff pöff diyince modu düşer haliyle eşinizin.
Ha o ayrı kaba zaten davranış şekli falan.
Aranızda ciddi iletişim sorunu var konuşarak çözmeyi deneyin.

Planlı ilerleyin. Çok o-bu-şu-öteki-beriki olmuş hayatınız. Önünüze ne gelirse yaşıyor gibisiniz. Bu sizi iyice zorlar. Eşiniz konusunda bir şey diyemeyeceğim.. Aşırı saygısız. Dile getirmesi böyle bir halt yemeyi içinde ölçüp tarttığını gösteriyor olabilir.

Biliyorum bebegim konusunda icim rahat degil aslinda . .. icimle birlikte kaslarim da pek rahat degil yayila yayila yatamiyorum bi.. :)
Ya acikcasi bebekle ayni odadayken de yapasim olmuyor hic bisey. Bilmiyorum dogum sonrasi isteksizlik cook fazla oldu bende pof.

Aradan çıkarma hissi konusuna hakverdim ben de öyle hissederdim.
Sanırım bir zaman sonra tek dert kendini tatmin etmek oluyor.
Hadi sizin bebek var bizde o olmadığı halde bazen böyle hissettiğim oluyor :S

Ayıp etmiş evet, zihniyetine s.. derdim ben olsam.
Ayy sinirlenince ağzımı bozma huyum çok kötü ne yapsam bilmiyorum

katılıyorum
bebeğin ortanızda, yanınızda uyuması normal değil
karı koca ilişkisi (sadece cinsellik değil) olumsuz etkilenir
bebek de yalnız uyumaya alışamaz

yani aradan çıkartmak değil de
uykusu yoktur, ama siz uyku moduna geçmeden sevişmek istemiştir
o yüzden oyunu kapatmamıştır
olamaz mı?

sonrasında eşiniz kabalık etmiş, evet

Evet bana da bunu dusundurdu...
Ben de soyle dusunuyorum. Erkekler kendilerine hak goruyorlar bence. Vicdan rahatlatmaya calisiyorlar. Ama napalim istegime karsilik verseydi. Ama napiyim ev cok daginikti karim cok paspaldi sacini taramyordu kapiyi guleryuzle acmamaya baslamisti vs vs... bebekli hayat onlari pek de sekteye ugratmiyor cunku.. sonra da kendilerine gerekce ariyor ve pek de guzel bulup arkasina siginiyorlar...

Ohooo o bende de var.. esimde de var. Cok ayip ama kufur ediyoruz bazen kavga esnasinda. Bebegimizin ilk kelimeleri kufur olacak bu gidisle :O

Belkide cinsellik iceren birsey izledi tahrik oldu ve size geldi.buda bi ihtimal..

Bak canim evli degilim ama problemin ne oldugunu anlayabiliyorum..
Bence aranizda gercekten iletisim sorunu var. Evet be bebekli bir kadinin nasil bir temposu oldugunu hayal edebiliyorum. Ama muhtemelen esinizi cok boslamissiniz. Onun da bebeginiz gibi ilgiye ihtiyaci var.
Boyle devam etmemelisiniz..
Onun gozunde de siz su an onu arzulamayan bir es konumundasiniz. Sevginizden supheye dusmus de olabilir. Birbirinize karsi saygisizlasiyorsunuz..

Onca yük kadının omzunda
Adamın bebek gibi ilgiye ihtiyacı var ?
Kadının yok mu ?
O zaman o ilgi bekleyen bebek adam kadının yükünü hafifletsin biraz da kadın da kendine bakabilsin değil mi ?

Onca yük kadının omzunda
Adamın bebek gibi ilgiye ihtiyacı var ?
Kadının yok mu ?
O zaman o ilgi bekleyen bebek adam kadının yükünü hafifletsin biraz da kadın da kendine bakabilsin değil mi ?
Ben sorunun sadece bayanda oldugunu soylemedim ki, su an esine tavsiye verip duzelmesine yardimci olamayacagim icin bu kardesimin uzerine dusen (bana gore) gorevi soyledim. Bana sinirlenmenize gerek yok :))

Ben sorunun sadece bayanda oldugunu soylemedim ki, su an esine tavsiye verip duzelmesine yardimci olamayacagim icin bu kardesimin uzerine dusen (bana gore) gorevi soyledim. Bana sinirlenmenize gerek yok :))

Yo sinirlenme değil yorumunuz şu yönde şaşırttı beni
Oda bebek gibi ilgi bekliyor demek
Konu sahibi yazmış zaten ne denli yorulup ne hale geldiğini ve onu çok iyi anlıyorum
Ki bende daha fazlasını yaşadım yaşadık eşimle birbirimizin yüzünü gördüğümüze şükrederdik:)
Ama o aldatma kelimesini hiç almadi ağızına aksine sürekli bana telkin veren oydu geçecek, söyle olacak böyle olacak diye rahatlatan ..
Aldatmak bu kadar basit olmamali
Benim şaşırdığım adamın böyle bir lafı var ama siz o bebek gibi ilgi bekliyor yazmışsınız :)

Bebek gibi kismini su anlamda yazdim. Bir bebegin nasil ilgiye ihtiyaci varsa, bir esin de ilgiye ihtiyaci vardır. Bazi bayanlar Cocuk olduktan sonra hayat sadece ondan ibaretmis gibi davranip eslerini kendilerinden uzaklastiriyorlar..
Bunun bir mantigi yok. O cocugun saglikli buyumesi icin de saglikli bir aile ortamina ihtiyaci var. Sadece ilgiye degil ki..
Esinin soyledigi aldatma muhabbeti vs bunlara yorum yapmak istemiyorum bunun Sakasini dahi kaldiramam. Ben yalnızca Cocuk olduktan sonra eslerin rafa kaldirilmasina karsiyim :))

Konu sahibinin rafa kaldırdığını düşünmüyorum açıkçası ki bende öyleydim en büyük destekcimiz bizdik ve inanın bir insan yetiştirmek hiç kolay değil..
Allah size en güzelini nasip etsin bi evladiniz olduğunda beni hatırlayın olur mu :)) ❤

B
InsaAllah :)))

Teziniz yüksek lisans yada doktora tezi ise ve son çıkan atılma muhabbetinden dolayı tedirgin olduysanız boşuna evham yapıyorsunuz. Yüksek lisans için 2019 yılının haziran ayına kadar vaktiniz var. Bu dönem sadece seminer teslim etmemiz gerekiyor ki o da 2 haftalık iş.
Iyice bi araştırın, enstitüyü arayın öğrenci işleriyle görüşün. (Ben devlet ünv için konuşuyorum, özel için bilmiyorum)

Ailelerle birlikte yaşamıyorsaniz o iş için başka odaya geçilebilir bence.
30lu yaşlarının başında, kendi cinselligiyle gerçekten problemli bir arkadaşım var. Doğu'da küçük bir evde babaannesi , amcalari ile yaşıyormuş daha çok küçükken. Haliyle ailesiyle aynı odada yatıyorlarmis. Bazen ailesinin seslerini duyuyormuş, ama sevişme seslerinden ziyade normalde höt zöt olan-hatta şiddet gosteren- babasinin kedi gibi sokulmalarini,iş kadını ikna etmek olunca tatlı dilli olmasına takılmış (bilinçaltı işte)
Bu arada 4-5 yaşlarında o evden ayrılmışlar. Yani bu hatırladığı hisler gerçekten 'o anlamaz' denecek bir yaşta.
İlerleyen yıllarda hem cinsellikten soğuması, hem tatlı dil gösteren erkeklerin kendisini 'kullanacaği' hissi falan... Problemi biraz deşip derine inince çocuklukta yasadigi ama hayal meyal olan bu hatırayı (çok berrak bir şekilde) hatırlamışti.
O yüzden bence başka odada bu isi yapmak herkes açisindan çok daha iyi olacaktır.
Eşinizin söylediği şey ise tam bir densizlik. İstediği şehveti alamadığı zaman sizi aldatma hakkını kendisinde görüyorsa eşinin istedigi şefkati kendisinden göremeyince başka kollara gitmesini de anlayışla karşılayacak mi acaba?
Gerçekten çok kırıcı ve çirkin cümleler kullanmış.
Ama şu da bir gerçek, kimse oflayan poflayan bir insanla sevişmek istemez. Siz ona sirnaştiğinizda o benzer tepkiler verseydi emin olun siz de sinirlenirdiniz.
Umarım cocugunuzun uyku düzeni iyice düzelir de her iki taraf da evliliği daha çok yipratmadan şu günleri atlatabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…