Onur Yürüyüşü'ne polis saldırısı

Dini içerik paylaşmayalım lütfen:KK66:

evlaefe evlaefe , sevelim hepsini kucaklayalım denmiyor, bu onların hayat görüşü, en azından saygı da duymuyorsak görmezden gelsek herkesin kendi seçimi diyorlarHoppa

Aynen katılıyorum, biz seviyoruz dışlamayı, bir hikaye anlatacağım, konula alakasız ama kınamanın en âlâsının yapıldığı bir hikaye.

5-6 yıl önce oturduğum muhitte bir kıza tecavüz etti bazı 2 ayaklı canlılar, kıza geçmiş olsun deyip arkasında durması gereken kadın zihniyeti maalesef hamile kalmış mıdır kalmamış mıdır gibi çirkin bir dedikodunun içine girdiler, düşünebiliyor musunuz aklınız alıyor mu bu zihniyeti, kız evden bile çıkamaz hale geldi, pek erdemli hemcinsleri yüzünden ve bir süre sonra o kızcağızın hamile olduğu öğrenildi, burda bile yazsa aaa kesinlikle aldırma günah günah diyecek insanlar, Kızın tecavüz edilerek nasıl günahına girildiğini umursamadan, bak gördünüz mü hamiledir o demiştim size diyerek gırtlaklarına kadar battılar gıybetin içine, biri de bana geldi, gevrek gevrek baakkk ben sana dememiş miydim hamiledir diye konuşunca, ters bir bakış atıp:- oğlum var diye sevinme, birgün biriyle birlikte olur, öyle biriyle birlikte olur ki o dedikodusunu yapıpta sokağa çıkmasına dahi laf ettiğin kızı mumla ararsın, anlamadı tabii bozuldu, bozuk bir gülüş Attı ama anlamadı, gün gelir anlar.

Sadece çocuklarımızda değil, eşlerimiz, kardeşlerimiz var, burda ne konular okuduk biz, yıllarca evlilik hayatı sürdürüp aslında gay olan erkekler var.

Milletce kendimize bakmadan buyuk konusmayi,yargilamayi,dedikoduyu,kotu dusunmeyi,giybeti o kadar cok yapiyoruz ki.Yazik ne uzuldum anlattigin kiza Mune abla.

Ben anlamiyrum herkes gay lezbiyen sevmek zorunda mi? Bu gezinin izni yokmuymusda mudahele olmus amnnnn

Evlaefe ne sevmek ne de saygı duymak zorundasın. Hiçbir şey hiçbir kimse için böyle bir zorunluluğumuz yok. Seni zorla o gösteriye kimse götürmeediğine göre sevmemeye devam et :)

Milletce kendimize bakmadan buyuk konusmayi,yargilamayi,dedikoduyu,kotu dusunmeyi,giybeti o kadar cok yapiyoruz ki.Yazik ne uzuldum anlattigin kiza Mune abla.
Sorma:KK43: o dönem kız ve annesi o kadar kötü günler yaşadılar ki:KK43: kız bebeği doğurdu, herşeye rağmen kıyamadı:KK43: bu gibi durumlarda sahipsizlik o kadar kötü ki.
Kızın annesinden başka kimsesi yoktu, kimsesizliği yüzünden de çok üstüne gittiler ya:KK43: onlara sahip çıkan, o dedikodu yapanlara kükreyen biri olsaydı belki farklı olurdu.
Ben vicdanen, insan olmanın kadın olmanın gerekliliğini yapıp dedikodu yapanları ikaz ettim, laftan anlamayanları tersledim, kızmama rağmen dönüp dolaştırıp Kızın dedikodusunu Yanımda yapmaya kalkanlaraysa tavrımı Bulunduğum yeri terk ederek gösterdim, anlaşılmadığıma eminim, verilen cevaplar anlamadıklarını gösterdi bana, hatta arkamdan laf söylendiğini dahi düşünüyorum fakat umrumda mı? Değil.
Herkes ektiğini biçer...

Ben anlamiyrum herkes gay lezbiyen sevmek zorunda mi? Bu gezinin izni yokmuymusda mudahele olmus amnnnn
Evet zorunda. Birileri sizin turban ozgurlugunuz icin ses cikarsin istiyorsaniz siz de escinseller icin ses cikarmak zorundasiniz. Demokrasi bu. Bunu da ben mi soyleyeyim size bu yasinizdan sonra? Ay bana nee yaaa sevmiyorum iyy bu da benim dusuncem diyerek nefret sucu isliyorsunuz.

evlaefe evlaefe , sevelim hepsini kucaklayalım denmiyor, bu onların hayat görüşü, en azından saygı da duymuyorsak görmezden gelsek herkesin kendi seçimi diyorlarHoppa
mune abla insanların yaptıkları yorumlara çocuklarını müdahil edip tıpkı beddua eder gibi yorum yapanlaarı da uyarırsan sevinirim....
bu içgüdüsel bir şey olabilir ama onur duyulacak birşey göremiyorum nedense....

Hanımlar,
konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim rica ediyorum, lütfen.
Konuya yorum yapalım, böyle herbiriniz alıntılayıp cevap yazarsanız iş polemiğe döner değil mi?

mune abla insanların yaptıkları yorumlara çocuklarını müdahil edip tıpkı beddua eder gibi yorum yapanlaarı da uyarırsan sevinirim....
bu içgüdüsel bir şey olabilir ama onur duyulacak birşey göremiyorum nedense....
Hanımlar,
konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim rica ediyorum, lütfen.
Konuya yorum yapalım, böyle herbiriniz alıntılayıp cevap yazarsanız iş polemiğe döner değil mi?
Uyardım bile:KK66:

Kim ne isterse onu yapsın herkes kendinden sorumlu fakat bazı durumlar karustirilmasin saygı kavramı tek taraflı değil
şahsen zerre hoşlanıyorum bu insanlardan ama banane yani

Yok canm gordugumun bogazina yapismam cok calistigim.ortamdada vardi bu secimdeki insanlar ama haz almiyrum Allahim evlatlarimi dogrudan ayirmasin

Diger yazan arkadaslar icinde cevabim saygi duyarim secimine o ayri mevzu her koyun kendi bacagindan misali ama sevmiyrum nefret ediyrm hatta :KK43:

Screenshot_2015-06-29-00-01-11-1.png
Bu hakareti kendine malzeme yapanin neyini seveyim
Sasirmisligin sapkinligin baslari bunlar nerede o anlatilan masumane asklar taksime ugramamis onlar tarlabasinda sıkısmıs kalmis :KK43:
Ne uzucu

X