Aynen katılıyorum, biz seviyoruz dışlamayı, bir hikaye anlatacağım, konula alakasız ama kınamanın en âlâsının yapıldığı bir hikaye.
5-6 yıl önce oturduğum muhitte bir kıza tecavüz etti bazı 2 ayaklı canlılar, kıza geçmiş olsun deyip arkasında durması gereken kadın zihniyeti maalesef hamile kalmış mıdır kalmamış mıdır gibi çirkin bir dedikodunun içine girdiler, düşünebiliyor musunuz aklınız alıyor mu bu zihniyeti, kız evden bile çıkamaz hale geldi, pek erdemli hemcinsleri yüzünden ve bir süre sonra o kızcağızın hamile olduğu öğrenildi, burda bile yazsa aaa kesinlikle aldırma günah günah diyecek insanlar, Kızın tecavüz edilerek nasıl günahına girildiğini umursamadan, bak gördünüz mü hamiledir o demiştim size diyerek gırtlaklarına kadar battılar gıybetin içine, biri de bana geldi, gevrek gevrek baakkk ben sana dememiş miydim hamiledir diye konuşunca, ters bir bakış atıp:- oğlum var diye sevinme, birgün biriyle birlikte olur, öyle biriyle birlikte olur ki o dedikodusunu yapıpta sokağa çıkmasına dahi laf ettiğin kızı mumla ararsın, anlamadı tabii bozuldu, bozuk bir gülüş Attı ama anlamadı, gün gelir anlar.
Sadece çocuklarımızda değil, eşlerimiz, kardeşlerimiz var, burda ne konular okuduk biz, yıllarca evlilik hayatı sürdürüp aslında gay olan erkekler var.