• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun iyiliğini isterken suçlu duruma düştüm!

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Merhaba arkadaşlar, Bi konuda sizin görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz , son 2 3 aydır nerdeyse her gün içmeye başladı buda benim canımı baya sıktı tabi çok kez iyilikle söyledim olmadı kavga ettim yine olmadı. İçkisi yetmiyormuş gibi birde son 2 gündür tombala mıdır nedir onu oynamaya başladı hayatında öldürseniz o tür yerlere gitmeyen kahve ortamlarını sevmeyen adam nasıl böyle ortamlara girdi aklım almıyor. Neyse ne kadar söylesem de beni dinlemeyince bende annesine açtım konuyu oda farkındaydı her şeyinde bir tek tombala oynadığını bilmiyordu bunu duyunca tabi baya üzüldü hemen o akşam konuşmuş biraz tartışmışlar tabi erkek arkadaşım hemen aradı beni bir sürü lafı saydı sen nasıl söylersin diye sonra da benden ayrıldı dün konuştuk seni seviyorum ama ben iyi adam değili kaç kurtul benden dedi ve bitirdi ilişkimizi bende ona kendini düzeltmek yerine bişeyler için çabalamak yerine kaçmayı tercih ediyorsun dedim. Arada arıyor ama yine de ortak bir noktaya varamadık ona göre o haklı bana göre ben tabiki. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum bırakmak istemiyorum biz onunla çok vadeler atlattık ama hiçbir zaman bu duruma gelmemiştik nasıl bu hale geldik anlamış değilim:(

ilşkinizi bir süre rölantiye alabilirsin. kayıtsız şartsız her türlü durumda onunla olacağını da düşünmesin çünkü büyük hata yapıyor.
buna katlanmak zorunda değilsin tabi ki.
ama derdi nedi? ne oldu ki birden böyle huylar edindi? yeni tanıştığı bir arkadaşı filan olabilir mi? (bayan demek istemiyorum hani erkek biri olur alıştırır filan)
hoş liseli de değilsinizdir herhalde kötü arkadaş yüzünden bu hale gelecek ama başka birşey aklıma gelmiyor
çok büyük bir sıkıntı geçirdi de kafa mı dağıtıyor aklınca?

Alkolik bir kocayla sırf çocuklarım yüzündenyaşayan biri olarak diyorumki yolun çoookk başındasın. Hemen kendine yeni bir yol çiz. İçkinin hele hele tombala denen illetin (ki bir çeşit kumardır) eline düşenden sana hayır gelmez. Ömrünü üzülerek geçirmek istemiyorsan vazgeç hemen.
İnan ki, bu ilişkiye devam edersen şimdikinden daha çok üzülürsün ilerde.
Benden bir abla nasihatı sana. Hemen kurtul.

Ben içki içen bir eşi olup mutlu olan kadın görmedim :/
Kendi ağzıyla demiş ben kötü biriyim kaç kurtul diye
Bence onu dinlemelisin

Son düzenleme:
Hem içkici hem kumarbaz.
Evli değilsiniz, çocuk yok, en canım cicim aylarında bunları çekmek niye?

3-5 sene dayanırım diyorsanız alkolü bırakma hastaneleri var, yatırın birisine.3-5 sene tedavi olsun.Düzelirse devam edersiniz.
Kumar için isterse 30 sene verin, asla ama asla düzelmez.(Tecrübeyle sabit)

Bir ömür çeker, sabreder, "değişecek" diye her yeni güne önce yalnız, sonra çoluğumla çocuğumla uyanır ve umut ederim derseniz, hayat sizin tercih sizin.

Merhaba arkadaşlar, Bi konuda sizin görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz , son 2 3 aydır nerdeyse her gün içmeye başladı buda benim canımı baya sıktı tabi çok kez iyilikle söyledim olmadı kavga ettim yine olmadı. İçkisi yetmiyormuş gibi birde son 2 gündür tombala mıdır nedir onu oynamaya başladı hayatında öldürseniz o tür yerlere gitmeyen kahve ortamlarını sevmeyen adam nasıl böyle ortamlara girdi aklım almıyor. Neyse ne kadar söylesem de beni dinlemeyince bende annesine açtım konuyu oda farkındaydı her şeyinde bir tek tombala oynadığını bilmiyordu bunu duyunca tabi baya üzüldü hemen o akşam konuşmuş biraz tartışmışlar tabi erkek arkadaşım hemen aradı beni bir sürü lafı saydı sen nasıl söylersin diye sonra da benden ayrıldı dün konuştuk seni seviyorum ama ben iyi adam değili kaç kurtul benden dedi ve bitirdi ilişkimizi bende ona kendini düzeltmek yerine bişeyler için çabalamak yerine kaçmayı tercih ediyorsun dedim. Arada arıyor ama yine de ortak bir noktaya varamadık ona göre o haklı bana göre ben tabiki. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum bırakmak istemiyorum biz onunla çok vadeler atlattık ama hiçbir zaman bu duruma gelmemiştik nasıl bu hale geldik anlamış değilim:(

:-- Kaç git ben kötü biriyim..? gitme arkadşaım arkasını ara bu lafın ınan bana senın ıyıniyetini su istimal etmiş olabilr.. lafımı her konuda alabilirsin..

ilşkinizi bir süre rölantiye alabilirsin. kayıtsız şartsız her türlü durumda onunla olacağını da düşünmesin çünkü büyük hata yapıyor.
buna katlanmak zorunda değilsin tabi ki.
ama derdi nedi? ne oldu ki birden böyle huylar edindi? yeni tanıştığı bir arkadaşı filan olabilir mi? (bayan demek istemiyorum hani erkek biri olur alıştırır filan)
hoş liseli de değilsinizdir herhalde kötü arkadaş yüzünden bu hale gelecek ama başka birşey aklıma gelmiyor
çok büyük bir sıkıntı geçirdi de kafa mı dağıtıyor aklınca?

Babasıyla sorunlar yaşıyor, ve borçları var bunları çok kafaya takıyor ailesinin yanında yaşamak istemiyor bir yaştan sonra ona ağır geliyor bazı şeyler o yüzden sanırım tabi biraz da arkadaş çevresi benden sonra görüşmediği arkadaşlarıyla tekrar görüşmeye başladı.

benim sana tavsiyem içki içen insandan hayır gelmez bırde baska bısey daha dedınız o da kumarmıs sanırım cok kötu alıskanlıklar bunlar içki bütün kötülüklerin anasıdır diye bı söz vardı sanırım şimdi sevgılısınız katlanamıyorsun ilerde evlenırsenız daha zor olur ondan baskası olmaz dıye de dusunmeyın eger cokta sevıyorsanız ona deyın kı ;ben senı sevıyorum ama bu kötu alıskanlıkların benı cok uzuyor benım ıcın ya bunlardan vazgec ya da dedıgın gıbı bıtsın bu ılıskı dıye söyle herkesın borcu derdı oluyor ama içki ya da kumara vermıyor herkes kendını benım fıkrım bu :2:

Back