- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Merhaba arkadaşlar, Bi konuda sizin görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz , son 2 3 aydır nerdeyse her gün içmeye başladı buda benim canımı baya sıktı tabi çok kez iyilikle söyledim olmadı kavga ettim yine olmadı. İçkisi yetmiyormuş gibi birde son 2 gündür tombala mıdır nedir onu oynamaya başladı hayatında öldürseniz o tür yerlere gitmeyen kahve ortamlarını sevmeyen adam nasıl böyle ortamlara girdi aklım almıyor. Neyse ne kadar söylesem de beni dinlemeyince bende annesine açtım konuyu oda farkındaydı her şeyinde bir tek tombala oynadığını bilmiyordu bunu duyunca tabi baya üzüldü hemen o akşam konuşmuş biraz tartışmışlar tabi erkek arkadaşım hemen aradı beni bir sürü lafı saydı sen nasıl söylersin diye sonra da benden ayrıldı dün konuştuk seni seviyorum ama ben iyi adam değili kaç kurtul benden dedi ve bitirdi ilişkimizi bende ona kendini düzeltmek yerine bişeyler için çabalamak yerine kaçmayı tercih ediyorsun dedim. Arada arıyor ama yine de ortak bir noktaya varamadık ona göre o haklı bana göre ben tabiki. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum bırakmak istemiyorum biz onunla çok vadeler atlattık ama hiçbir zaman bu duruma gelmemiştik nasıl bu hale geldik anlamış değilim