onu tekrar nasıl kendime baglayabilirim?

Namaz kılmayanlar kötü mü oluyor. Kendinizi anlatma şekliniz ilginç. Ne gerek var ki bunları yazmaya. Neyse.
Bağlamak derken bende sevgili ile alakalı sandım. Abi dediğiniz kişi bu ne bağlaması? Öyle bir yazmışsınız ki hoşlanıyorsunuz izlenimi yarattı bende.

Yahu Allâh aşkına, şu : Namaz kılıyor ama, yapmaz öyle şeylerciler. Bi bitin artık. Namaz kılınca nefs yok mu oluyor anlamadım ki? Ayrıca konu sahibi, bal gibi de hoşlanmışsınız birbirinizden işte. Bu saatten sonra açık açık konuşmaktan başka bir alternatif göremiyorum arkadaşım. Haa diyelim ki cidden hoşlantı yok, o halde görüşmeyin de zaten, kendini 'erkek' arkadaşına yönlendir.

çok enteresan biz kocamızı karıştırmıyorz kimle görüşeceğimize siz arkadaşınızı karıştırıyorsunuz. ne hakkı varki sizi bu şekilde yargılayıp birde işi kişiliğinize hakaret boyutuna getirmeye. çok enteresan ilişkiler var...
benimde sizinki gibi çoook yakın bir erkek arkadaşım var taa ilkokuldan beri en yakınımdır. ailemden herkes tanır sever ben ailesini severim. birbirimize hakkımız ödenmez o derece. ama daha bir kere beni bu şekilde yargılamadı. en fazla korumak için yaptığı tek gecelik takılmasıyla ünlü kızlara değer vermeyen arkadaşlarıyla beni tanıştırırken bana ön bilgi verip istemiyosan dikkat et demesi ve o çocuklardan biri aslırda ben istemezsem uzak dur cundagg istemiyor başkasıyla takıl demesiydi. yada gece eve bırakmasıydı yada bir ihtiyacım olduğunda hemen yanımda olmasıydı. yada sevgililerimizden ayrılınca birbirimizle dertleşmemizdi. özellikle detay verdimki aslında bir arkadaş nasıl korumalı nasıl bir ilişki olmalı fikir versin diye.
birde kendinizi diğer kızlar ve ben diye sınıflandırıp bu sınıfınızdan dolayı bir mükafat olarak bu arkadaşlığı görürseniz. karşınızdakininde sizi sınıflandırıp değerinizi ona göre biçmesi normal. bana göre tüm bu sınıflandırmalar anormal..

yalnız başlığında garip. sevgiliye denir bağlamak. nedir bu başlığın altında yatan. bilinçaltındaki. oda garip
Bana bu konu sahibinin hissettikleri aslinda evli birine karşıda onu burda biraz çarpıtmis gibi geldi????Yani öyle biriyle arasi acildi nasil geri kendime baglarim diye kara kara düşünüyor olabilirmi????

Bacim ben hanimefendiyle biraZcik kinayeli konustum tersinden anla sen dediklerimi

Kusura bakma ama düşüncemi açık açık yazacağım. Sen baya bir hoslaniyorsun yani dediğin gibi abi kardeş olayı değil ki zaten bukadar yorum yapıldı inkarda etmedin. Ama abi dediğin adama gelince seni elinin altında biliyor aşık olsa,hoslansa sevgili yapmaz kendine. Simdi senin sevgilin olunca hazmedemedi o yüzden karakter falan canini sıkmaya çalışıyor. Boşver uzak dur eskisi gibi olma ne düşünürse düşünsun karakterine laf eden adamın neyini düşünüyorsun ki hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…