Başka biriyle iletişiminiz var diye tavır yapıyor. Muhtemelen sizden hoşlanıyordu.Benim 5 yillik kardesim diyebilicegim bi arkadasim var. Oz abimden daha cok severim cunku hep beni koruyup kollamistir. Hep birbirimize yakinizdir anne babasini tanirim kiz kardeslerini tanirim beni hepsi cok sever oda sever cunku diger kizlar gibi degilimdir mesela kendimi gosterme cabam yok namaz kiliyorum erkek meraklisi degilim falan eyse ben biriyle konusuyodum bana cok triplendi sinirlendi yazmadi bi kac gun sonra neyse baristik ama hep soguk arada bi iyiydi. Bi kac gun once evlerine gittim annesi falanda vardi tabiki yanlis anlasilmasin surekli laf soktu gulerek ama sanki sevmedigini hissettim. Dunde bana mesaj atti sevgili yapip unutanlardan misin diye ne alaka olur mu hic dedim oysaki hep ben ona yazarim o nadiren yazar. Basladi iste ben senin karakterini cozdum ama soylemicem israr ettim soylemedi ustune duygusala baglama diye kizip durdu karakterni cozdum farkindaysan o kadar suredir sogugum dedi. O kadar cok uzuluyorum ki. Bi yandan onu kaybetmekorkusu asiri var diger yandan karakterime laf etmesi cok koydu acaba cidden naptim bilmiyorum bile. Napicam ben boyle
Napmaliyim peki sizceBaşka biriyle iletişiminiz var diye tavır yapıyor. Muhtemelen sizden hoşlanıyordu.
Soyle diyim benim hic sevgilim olmadi ilk defa iste yasiyorum bu olayi ondan oncede hep onunla konusuyordum oyle alismisizyapacaüğın şey görüşme. o senin hareketlerine karışma hakkını nerden buluyor. namaz kılmamakta kötü kız yapmaz kimseyi ayrıca.
bir kız arkadaşın senin biriyle konuşmana karışıyormu hayır. o arkadaşınsa oda karışamax.
bu hakkı ne diye veriyorsun buna
Hem hisleri var diyorsunuz hemdr onemsemiyorBir laf varda söylemeyim ayıp olur. Abi ayağı diye başlar. Size karşı hisleri vardır belki ondan bozulmuştur. Hem belliki sizi çokta önemsemiyormuş. Hemen kırabildiğine göre. Kendinizide çok ayrıcalıklı sanmayın yaa. Etraf sizin gibi kızlarla dolu. Erkek meraklısı olmayan yani....
ne alaka. olacak tabii. normal olan bunu doğal karşılamaktır.Soyle diyim benim hic sevgilim olmadi ilk defa iste yasiyorum bu olayi ondan oncede hep onunla konusuyordum oyle alismisiz
önemsemiyor derken kırmaktan çekinmemiş demek istedim.Hem hisleri var diyorsunuz hemdr onemsemiyor
aynen. bencede hoşlanıyorSiz önce kendinize itiraf etsenize. Hoşlanıyorum ben diye. Aptal olduğunuzu sanmıyorum. Heleki bu tavrından sonra onunda boş olmadığını anladınız sadece başkalarınada onaylatmaya çalışıyorsunuz.
Hem hisleri var diyorsunuz hemdr o tanıştılsr. sorunlarımızı bile anlattık. dinlediler vs. bu olay normal
bak hepimizin erkek arkadaşları oldu. böyle tepkiler olmadı. çünkü onlarda kız arkadalarımız gibiydi. sevgililerimizlede tanıştılsr. sorunlarımızı bile anlattık. dinlediler vs. bu olay normal değil
bak hepimizin erkek arkadaşları oldu. böyle tepkiler olmadı. çünkü onlarda kız arkadalarımız gibiydi. sevgililerimizlede tanıştılar. onlarla sorunlarımızı bile anlattık. dinlediler vs. bu olay normal değil
Benim tek isteğim barışıp eskisi gibi iyi olmamızSiz önce kendinize itiraf etsenize. Hoşlanıyorum ben diye. Aptal olduğunuzu sanmıyorum. Heleki bu tavrından sonra onunda boş olmadığını anladınız sadece başkalarınada onaylatmaya çalışıyorsunuz.
Yapıyorda nereye kadar sizde hiç konuşmasak özler ve yazar mıSen bu abi gibi dediğin kişiye aşık mısın?
Bana öyle geldi sanki sen onu seviyorsun o da seni seviyor ama birbirinize itiraf edememişsiniz.
Abi dediğin kişi sanki bozulmuş kıskanmış triplere girmiş başka da bir şey gelmiyor aklıma
Erkeğin naz yapanı böyle oluyor demek ki :)
duygularından kaçan 2 genç. pekii. öyle olsunBenim tek isteğim barışıp eskisi gibi iyi olmamız
Haklısınız çekinmiyor ciddenönemsemiyor derken kırmaktan çekinmemiş demek istedim.