- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
birisi pes eder nasıl olsa.duygularından kaçan 2 genç. pekii. öyle olsun
5 yıldır etse ederdibirisi pes eder nasıl olsa.
o zaman ona diyeceksin benim biriyle konuşmam seni neden rahatsız ediyor. biz arkadaşız. nasıl kız arkadaşımı etmiyorsa senide etmemeli.5 yıldır etse ederdi
konu o değil bence başka bir şey karakterini çözdüm senin ama sana söyleyerek seni ağlatmicam bende kalsın dedio zaman ona diyeceksin benim biriyle konuşmam seni neden rahatsız ediyor. biz arkadaşız. nasıl kız arkadaşımı etmiyorsa senide etmemeli.
ya arkadaşım anlasana işte. Seni kıskandı duyguları açığa çıkacak diye panikleyince böyle bir çıkış yolu buldu. Karakterinle ilgili değil olay.konu o değil bence başka bir şey karakterini çözdüm senin ama sana söyleyerek seni ağlatmicam bende kalsın dedi
kapris yapıyor. sevgilini öğrendi acı vermeye çalışıyor. yiyorsa sana olan duygularını söylesin. erkeklik kaçak güreşmek değil.konu o değil bence başka bir şey karakterini çözdüm senin ama sana söyleyerek seni ağlatmicam bende kalsın dedi
neden herkes bunu diyor ben tekim şu hayatta benden mükemmeli yok demedim kiOncelikle erkek meraklısı olmayan tek kız siz değilsiniz Ve Nitekim sizin de sevgiliniz var. Demekki abi kardeş gibi görmüyor sizi.
inşallah dediğiniz gibidirya arkadaşım anlasana işte. Seni kıskandı duyguları açığa çıkacak diye panikleyince böyle bir çıkış yolu buldu. Karakterinle ilgili değil olay.
belkide yoktur duygusu.Artık herkese hakettiği gibi davranıyorum dedikapris yapıyor. sevgilini öğrendi acı vermeye çalışıyor. yiyorsa sana olan duygularını söylesin. erkeklik kaçak güreşmek değil.
peki neden böyle yapar bir arkadaş. onu kıracak bir şey yapmamışsın. onunla tartışmamışsın. herşey ortada. ama sen emin olmaktan korkuyorsun. sen bilirsinbelkide yoktur duygusu.Artık herkese hakettiği gibi davranıyorum dedi
netAyyyy içim şişti offfffff
Aşıksın oda aşık NOKTA...
Ayyyy içim şişti offfffff
Aşıksın oda aşık NOKTA...
Tamam ikiniz bir olup bana niye kızıyonuz korkuyorumpeki neden böyle yapar bir arkadaş. onu kıracak bir şey yapmamışsın. onunla tartışmamışsın. herşey ortada. ama sen emin olmaktan korkuyorsun. sen bilirsin
sevginizi haykırın gençler:))Tamam ikiniz bir olup bana niye kızıyonuz korkuyorum
Ikinizde birbirinizi kardesten öte goruyosunuz..
onunda sevgilisi olmuştu onun yüzünden üzüldüğünde ben hep yanında olmuştumben seni kardes olarak gordugunden emin degilim.Kiskanmis.Ya da bu kardesligi fazla abartmis ki hayatina karisabilme erkek arkadasina karisabilme yetkisini buluyor kendinde.Ben yinede hoslandigini dusunuyorum cunku ne oldugunu anladim falan demis.Ondan baska erkegin hayatiniza girmeyecegini dusunmus anlasilan.Sen eger ondan hoslanmiyorsan benim hayatima karisamazsin deyip tepkini gostereceksin.Hoslaniyorsan da obur cocugu hayatindan cikar onun guvenini sagla bu kadar