onu tekrar nasıl kendime baglayabilirim?

o zaman ona diyeceksin benim biriyle konuşmam seni neden rahatsız ediyor. biz arkadaşız. nasıl kız arkadaşımı etmiyorsa senide etmemeli.
konu o değil bence başka bir şey karakterini çözdüm senin ama sana söyleyerek seni ağlatmicam bende kalsın dedi

Oncelikle erkek meraklısı olmayan tek kız siz değilsiniz Ve Nitekim sizin de sevgiliniz var. Demekki abi kardeş gibi görmüyor sizi.

ben seni kardes olarak gordugunden emin degilim.Kiskanmis.Ya da bu kardesligi fazla abartmis ki hayatina karisabilme erkek arkadasina karisabilme yetkisini buluyor kendinde.Ben yinede hoslandigini dusunuyorum cunku ne oldugunu anladim falan demis.Ondan baska erkegin hayatiniza girmeyecegini dusunmus anlasilan.Sen eger ondan hoslanmiyorsan benim hayatima karisamazsin deyip tepkini gostereceksin ki kendine gelsin.Hoslaniyorsan da obur cocugu hayatindan cikar onun guvenini sagla bu kadar

Bakın eğer aşık değilse size yaptığının tek açıklaması olabilir. Oda erkek egosu. Malum erkek cinsi sevmesede elinin altında olsun ister.

Ikinizde birbirinizi kardesten öte goruyosunuz..
onunda sevgilisi olmuştu onun yüzünden üzüldüğünde ben hep yanında olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…