onu tekrar nasıl kendime baglayabilirim?

Abi diyorsunuz ama yazdıklarınızdan öyle anlaşılmıyor.
Onun sevgilisi olsa siz ona nasıl tepki gösterirsiniz bunu düşünün.
Önceleri kızmasının sebebini koruma içgüdüsü olarak anladım ama adam bariz hoşlanıyormuş.
Gerçekten abi olsaydı çocuğu falan tanımak isterdi nasıl biriyle görüşüyorsun diye merak ederdi vs vs.
Abilik namına birşey yok bu konuda.
Oyle zaten ilk sevgili oldugymda bana sey dedi sakin onun yuzunden uzulursen gelip bana aglama

cunku diger kizlar gibi degilimdir mesela kendimi gosterme cabam yok namaz kiliyorum erkek meraklisi degilim falan eyse ben biriy
canım yanlış anlama ama bunları sadece sen yapmıyorsun senin gibi yapan çok kız var bunları yapman seni yapmayanlardan farklı kılmaz ..
birde sen kendi karakterini bilmiyormusun ki söyle benim karakterim nasıl diye ısrar ediyorsun .. karakterini çözdüm demekle . senin için iyi birşeyler düşünmedigini söylemeye çalışıyor (erkeklerle konuşan) karakterde oldugunu ima ediyor

artı biriyle konuştun diye bu durum seni kötü yapmaz art niyetli olan bunu sana ima etmeye çalışan

Merhaba, uzun bir zamandır kendi üzerimde denediğim bir şey keşfetmiş bulunuyorum. Falcı değilim cinlerim de yok korkarım da zaten. Ben sadece beyin dalgalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Lütfen gülüp geçmeyip ve hafife almayın. Beyininiz gücünü keşfettiğinizde neler olabileceğini bilmiyorsunuz bunu yaşadığım için ben biliyorum. Ve insanlara yardım etmeye karar verdim. Sevgilinizden mi ayrıldınız acı mı çekiyorsunuz yangınlar ağzınızdan mı çıkıyor ki bunları çok iyi bilirim en babasını yaşadım. Size yardım edebilirim bunları en asgari seviyede atlatmanıza ve karşı tarafa göndermek istediğiniz hislere yol olabilirim. Lütfen ihtiyacı olan iletişime geçebilirim. Seanslar dahilinde görüşmeler yapılacaktır.

cunku diger kizlar gibi degilimdir mesela kendimi gosterme cabam yok namaz kiliyorum erkek meraklisi degilim falan eyse ben biriy
canım yanlış anlama ama bunları sadece sen yapmıyorsun senin gibi yapan çok kız var bunları yapman seni yapmayanlardan farklı kılmaz ..
birde sen kendi karakterini bilmiyormusun ki söyle benim karakterim nasıl diye ısrar ediyorsun .. karakterini çözdüm demekle . senin için iyi birşeyler düşünmedigini söylemeye çalışıyor (erkeklerle konuşan) karakterde oldugunu ima ediyor

artı biriyle konuştun diye bu durum seni kötü yapmaz art niyetli olan bunu sana ima etmeye çalışan
Ya herkes yanlis anliyor ben kendime zaten demiuorum ki cok farkli harika bi kizim diye onun dusuncesi bu o yuzden seviyor dedim bi sey demedim. Haklisiniz ben fazla dusurmusum kendimi demekki

Adama bak kardeş ayağına.. :)
Konuşma bence çözdüyse ötede oynasın, onunla mi ugrascaksiniz. Lüzumsuz bi özgüveni var belliki.

Size karsi arkasinda durabilecegi kadar guclu seyler hissetse...

Ailesi sizi taniyor ve seviyor, bes yillik gecmisiniz var neden itiraf etmesin.

Neden o arada sevgilisi olsun hatta sizi neden bundan haberdar etsin.

Oyle olsa kaybetmekten korkardi sizi, yani o ihtimal soz konusu bile degil.

Buradaki durum sizin zaafinizi fark etmesi ve bunu kullanmasi.

Siz aksini iddia ediyorsunuz ama burada size karsi ozel seyler hissettiginin yazilmasi cok heyecanlandirdi sizi.

Ve onu kendinize tekrar baglama isteginiz yillardir icinizde yeseren umuda istinaden yoksa hayat boyu onunla laflamak degil niyetiniz zaten oyle olsa onu adi 'kendine baglamak' olmaz.

Ama bu isteginiz hayirli degil cunku yillardir kendisine olan ilginizi somuren...

Gozunuzun onunde baskalariyla iliski yasamakta sakinca gormeyip sizi elinin altinda tutan...

Siz kendinize bir yol cizmek istediginizde aklinizi karistiran ve kotu hissettiren biri iyi niyetli degildir.

Bunu bunca yildir anlamamaniz olasi degil, kabul etmek istemediniz herhalde.

Siz aksini iddia ediyorsunuz ama burada size karsi ozel seyler hissettiginin yazilmasi cok heyecanlandirdi sizi.

Ve onu kendinize tekrar baglama isteginiz yillardir icinizde yeseren umuda istinaden yoksa hayat boyu onunla laflamak degil niyetiniz zaten oyle olsa onu adi 'kendine baglamak' olmaz.

Ama bu isteginiz hayirli degil cunku yillardir kendisine olan ilginizi somuren...

Gozunuzun onunde baskalariyla iliski yasamakta sakinca gormeyip sizi elinin altinda tutan...

Siz kendinize bir yol cizmek istediginizde aklinizi karistiran ve kotu hissettiren biri iyi niyetli degildir.

Ne diyim bilemedim fazla deger verdim haketmedi degerimi

Karsi tarafin dusuncelerini bilemeyiz.
Tavirlari manidar gelse bile ne sebepten niye boyle yapti emin olamayiz.

Ama su varki siz ondan abi gibi hoslanmiyorsunz.
Onu nasil kendime baglarimki gibi bi basliktan belli bu.
Beni ozlesin gibi bi kelimeden belli bu.

Karsi tarafin dusuncesini bilemeyiz.
Tavirlari manidar gelse bile ne sebepten niye boyle yapti emin olamayiz.

Ama su varki siz ondan abi gibi hoslanmiyorsunz.
Onu nasil kendime baglarimki gibi bi basliktan belli bu.
Beni ozlesin gibi bi kelimeden belli bu.
Oyle bile olsa be degisir ki sorunum belli yani nasil eskisi gibi iyi olabukir

Benim 5 yillik kardesim diyebilicegim bi arkadasim var. Oz abimden daha cok severim cunku hep beni koruyup kollamistir. Hep birbirimize yakinizdir anne babasini tanirim kiz kardeslerini tanirim beni hepsi cok sever oda sever cunku diger kizlar gibi degilimdir mesela kendimi gosterme cabam yok namaz kiliyorum erkek meraklisi degilim falan eyse ben biriyle konusuyodum bana cok triplendi sinirlendi yazmadi bi kac gun sonra neyse baristik ama hep soguk arada bi iyiydi. Bi kac gun once evlerine gittim annesi falanda vardi tabiki yanlis anlasilmasin surekli laf soktu gulerek ama sanki sevmedigini hissettim. Dunde bana mesaj atti sevgili yapip unutanlardan misin diye ne alaka olur mu hic dedim oysaki hep ben ona yazarim o nadiren yazar. Basladi iste ben senin karakterini cozdum ama soylemicem israr ettim soylemedi ustune duygusala baglama diye kizip durdu karakterni cozdum farkindaysan o kadar suredir sogugum dedi. O kadar cok uzuluyorum ki. Bi yandan onu kaybetmekorkusu asiri var diger yandan karakterime laf etmesi cok koydu acaba cidden naptim bilmiyorum bile. Napicam ben boyle

Ben. Ne kadar kapali ve namaz kiln tanjdiysam digerlerinden dha atesli valla toplum baskisi ve onaylanma egosu seni oyle hissettiriyo oz abim falanda hikaye bu kadar uursadigina gore bal gibi hoslasiyosunuz birbirinizden kendine ckk guvenme bence

imzamı atıyorum. bu kadar güzel özetlenirdi olay:KK9:

Namaz kılmak,tesettür Allah'ın emridir.
Farzdır.

Konunun namaz kılmak ve ya açık/ kapalı olmakla alakası yok.

Namaz kılanın da...
Kılmayanın da...
Tesettürlünün de...
Tesettürsüzün de nefsi vardır.

Kimi helal dairesi içinde yaşamayı tercih eder, ister ateşli olur, ister olmaz.
Namaz kılıyor, tesettürlü diye ateşsiz olacağı manası çıkmaz.

Benim 5 yillik kardesim diyebilicegim bi arkadasim var. Oz abimden daha cok severim cunku hep beni koruyup kollamistir. Hep birbirimize yakinizdir anne babasini tanirim kiz kardeslerini tanirim beni hepsi cok sever oda sever cunku diger kizlar gibi degilimdir mesela kendimi gosterme cabam yok namaz kiliyorum erkek meraklisi degilim falan eyse ben biriyle konusuyodum bana cok triplendi sinirlendi yazmadi bi kac gun sonra neyse baristik ama hep soguk arada bi iyiydi. Bi kac gun once evlerine gittim annesi falanda vardi tabiki yanlis anlasilmasin surekli laf soktu gulerek ama sanki sevmedigini hissettim. Dunde bana mesaj atti sevgili yapip unutanlardan misin diye ne alaka olur mu hic dedim oysaki hep ben ona yazarim o nadiren yazar. Basladi iste ben senin karakterini cozdum ama soylemicem israr ettim soylemedi ustune duygusala baglama diye kizip durdu karakterni cozdum farkindaysan o kadar suredir sogugum dedi. O kadar cok uzuluyorum ki. Bi yandan onu kaybetmekorkusu asiri var diger yandan karakterime laf etmesi cok koydu acaba cidden naptim bilmiyorum bile. Napicam ben boyle
O çocuk senden hoşlanıyor bence canım. Yoksa sevgilin var diye senden neden soğusun ki? Bu çok saçma...

Sevdiğim kız bana abi dediiii :KK53:
Sizden hoşlanıyor bariz belli,siz de hoşlanıyorsunuz ortada buluşun :KK75:

seviyor olsaydi bunca zaman neden soylemesn ki bence sahiplenmis sizi sizde ona her aninzda surdayim burdyim diye haberdar etmssnz daha sonra arkadsinz olunca hayirsz seni triplrne girms baskasiyla gorusmen uzun yillarn ardindan yadirganmis canm bosver gitsin omrun boyunca o kizacak kusecek uzaklascak diye ona baglimi gecirecksin cok sacma ayni durumi o yasasa sen boyle bi tepki versen arayip sormaz bile herkes kendi hayatini kendi istedgi gibi yasar baskalrinin istedigi gibi yasarsa kukla olur.

Abi gibi diyorsun ama nasil kendime baglarim diye ugrasiyorsun. Karsi tarafi abi gibi görüyorsan kendine baglamak sadece onun hakkina girmis olursun, bosuna ümit vermis olursun ve bu dinen cok günah. Yok bende ona karsi bos degilim diyorsan, birbirinizden cok uzaklasip akillariniza kötü seyler girmeden dogru kara vermeni tavsiye ederim.

En gec umarim bu yaziyi yazarken fark etmissindir karsi tarafin sana ne hissettigini :-)

Yalniz benim anlamadim bir konu var. Cok dogru ve namazinda abdestinde bir kizim yazmissin. Ama dinen sana haram olan erkekle "kardes gibide" olsa görüsmek ne kadar dogru tartisilir

X