onu tekrar nasıl kendime baglayabilirim?

Sen ona abi diyor olabilirsin ama aranızdaki abi kardeş durumu değil. Birbirinizden hoşlanıyorsunuz sadece itiraf edememişsiniz.

Yapıyorda nereye kadar sizde hiç konuşmasak özler ve yazar mı
Neden üstüne düşüyorsun canım yaa sen geri çekil o gelsin bakalım sana yazsın yazmazsa da boşver gitsin.
Hiç zorlama zaten nasip kısmetse olur o iş boşver

Tevekkül et sen bırak
Zaten kısmetinde varsa olur bu iş ama kısmetinde yoksa peşinden koşarsan erkeğin gözünde iyice düşersin seni o zaman daha basit bir kız olarak görmeye başlar hani demiş ya sana beni seni çözdüm nasıl biri olduğunu anladım falan filan işte o zaman der sen basitmişsin erkek delisiymişsin vb...
O yüzden ağır abla ol sen

Ama soylede bi sey var su zamana kadar cok kavga ettik hep pesinden kostum. Simdi barismak istemesem bu sefer sevgilisi oldu bizi unuttu lafi cidden dogruymus gibi olucak

Ama soylede bi sey var su zamana kadar cok kavga ettik hep pesinden kostum. Simdi barismak istemesem bu sefer sevgilisi oldu bizi unuttu lafi cidden dogruymus gibi olucak
sevgilin olunca tabiki eskisi gibi olmayacak. onunda sevgilisi olsa senle olan iletişimi eskisi gibi olmaz.
dünyanın kanunu bu.
böyle bir beklenti varsa zaten saçmalık

Mantıklıokypete, post: 40574676, member: 412920"]sevgilin olunca tabiki eskisi gibi olmayacak. onunda sevgilisi olsa senle ollan iletişimi eskisi gibi olmaz. dünyanın kanunu bu. böyle bir beklenti varsa zaten saçmalık[/QUOTE]
Mantikli

ne menem bir ilişki bu anlayan beri gelsin. kardeş gibiyiz lafı cidden absürd sizin durumunuzda. çünkü kardeşler daima birbirinin yanında olur, sevgilileri olunca trip atmak yerine aksine destek olur fikir verirler. bir adım geride durmayı da bilirler yeri gelince. sizden hoşlanıyor desem 5 yıldır hayatınızdaymış zaten, bir şekilde dayanamayıp açık etmesi gerekirdi. kaldı ki onun da sevgilisi olmuş bu süreçte. bana ne şiş yansın ne kebap tarzında bir adam gibi geldi. sizi elinin altında tutmak, hem sizle flörtleşip hem de başka kızlarla ilgilenmeyi de ihmal etmek istemiyor. sizi hep yedekte tutuyormuş. sizin de özel hayatınız olabileceği f,kri bile onu sinirlendirmiş, hazımsızlığa sebep olmuş. bırakın debelensin. bunları da açık açık söyleyin. asıl ben senin niyetini ve amacını çözdüm deyin. o merak etsin.

Haklisiniz hep ona karsi iyi oldugum icin tepeme cikti

Oyle cidden napayim peki degerimi anlamasinin bi yolu yok mu hic

Değerini anlasa ne olacak
Değer verdiği kadının yanında durma cesaretini gösterememiş
Şimdi biri olduğunda kıskançlığını bile kaçak güreşerek ortaya koyan bir erkekten ne bekliyorsun

Oyle cidden napayim peki degerimi anlamasinin bi yolu yok mu hic
geri çek kendini. önce sorunun ne olduğunu anlamıyorum. çünkü sorun bende değil sende de. kapris çekemem diyede ekle.
o yüzden sen bilirsin.
biraz kendinle başbaşa bırakayım seni ki yanlışını anla de ve uzaklaş biraz

Abi diyorsunuz ama yazdıklarınızdan öyle anlaşılmıyor.
Onun sevgilisi olsa siz ona nasıl tepki gösterirsiniz bunu düşünün.
Önceleri kızmasının sebebini koruma içgüdüsü olarak anladım ama adam bariz hoşlanıyormuş.
Gerçekten abi olsaydı çocuğu falan tanımak isterdi nasıl biriyle görüşüyorsun diye merak ederdi vs vs.
Abilik namına birşey yok bu konuda.

Uzaklasmakta beni uzuyor ozluyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…