Onu tehdit ettim.

Bihterin yanından geçemez. Beşire aşık olan, hırsından naptığını bilmeyen gurursuz Cemile oyunları desek daha doğru olur.

hayaller anne boleyn, gerçekler aşkı memnu cemile ya da hayaller anne boleyn, gerçekler fatmagün'ün suçu ne mukaddes:kahve:

Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.

+1 :)

Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.
Kiz bunlar sevismis mi yoksa :KK70:

Konu sahibi ucmus. Acaba napti cocuga arada.

Ne olursa olsun bir insanı tehdit etmek haklı olsa bile çok onursuz bir davranış. İki kişinin de rızasıyla birşeyler yaşanmış ve bitmiş,ailesi veya iş yeriyle alakalı tehdit etmek yerine içinizdekileri kusup yol verin.

Kova burcuyum ve kovalar intikamci olur
Konu sahibi M Meredith Grey yap ben arkandayım
Duygularla oynamayi bu kadar kolay görmemeliler
Ben de benzeri birşey yapmıştım. İsterse yiyecek ekmek bulamasın,benim duygularimi yemiş,isterse ailesi silsin o benim güvene dair hislerimi silmiş hiiic sallamam. Kesinlikle yap.
Ben de kova burcuyum kova burcu gururlu onurlu olur asıl bir erkek için kendini böyle rezil durumlara düşürmem asla kova burcu diye genellemeyin lütfen

Ben de kova burcuyum kova burcu gururlu onurlu olur asıl bir erkek için kendini böyle rezil durumlara düşürmem asla kova burcu diye genellemeyin lütfen
Siz kova burcu değil kovasınız galiba direkt ,yazdığım şeyi algılayamadığınızı baz alırsak:KK53:

Siz kova burcu değil kovasınız galiba direkt ,yazdığım şeyi algılayamadığınızı baz alırsak:KK53:

Senin gibi erkeği hint kumaşı sanıp intikam planları yapan biri olmaktansa kova olmayı tercih ederim gerçek hayatta hiç bir şahsiyeti olmayan arkadaşım :)

Size ne yahu tapulu malınız mı adam kızdan ayrılsın whatsapp konuşmalarını atsın.Ayrılmışsınız bitmiş çok çirkin yaptığınız.Seviyorum diye kandırdıysa da size ders olmuş olut,olan olmuş isteyerek yaşamışsınız yaşayacağınızı.Allah ıslah etsin diyip bırakın madem sizi kandırdı.Sizinki çok abartı olmuş.

Biraz Anne Babanızı dinleyin, veya seviştik ayrildik diye ağlamayın. Sene olmuş 2018 ya, hala erkeklerin "seni seviyorum, sen digerleri gibi degilsin, sen baskasin falan filan" laflarına nasil inaniyorsunuz? Tamamen laçkalaşmış sözler bunlar. Ayrica zararla sen çıkarsin bu işten. "O erkek yapar" derler geçer, top senin elinde patlar. Kendine ders çıkar, her öyle "seviyorum" diyene inanmayin, veya sevişince "artik sevgili olduk" diye bir sözleşme olarak görmeyin.

Senin gibi erkeği hint kumaşı sanıp intikam planları yapan biri olmaktansa kova olmayı tercih ederim gerçek hayatta hiç bir şahsiyeti olmayan arkadaşım :)
Uf beni hemen tahlil ettin etkilendim nerden mezunsun acaba, 'kendimi bi halt sanıyorum üniversitesi' ,evet aslında bir haltim ,bölümünden galiba:KK53::KK53:

Şoklar icerisindeyim ! Brezilya dizileri halt yemiş ,senaryoları senden alsınlar bundan sonra ..

Bide kadinlar tuvaletine numarasını yaz ,tam olsun !

Konu ne uzamış gitmiş.
Konu sadece buraya aktardığım kadar değil. Apaçık bir şekilde beni aldatmış. Kendi ağzından kaçırdı neredeyse.
Zaten önemi de yok. Kızgınlık anında söylenmiş laflardi. Artık onunla ilgili hiç bir şey yapmam. Öyle birisi yok benim için.
Konuda kapatılsın lütfen. Mune Mune

Konu ne uzamış gitmiş.
Konu sadece buraya aktardığım kadar değil. Apaçık bir şekilde beni aldatmış. Kendi ağzından kaçırdı neredeyse.
Zaten önemi de yok. Kızgınlık anında söylenmiş laflardi. Artık onunla ilgili hiç bir şey yapmam. Öyle birisi yok benim için.
Konuda kapatılsın lütfen. Mune Mune
Ne kadar ilginç ki 40 sayfa eleştiri yapıldıktan sonra aldattığını söylemek aklınıza geldi. (!)

X