- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- Konu Sahibi Meredith Grey
Şu an iyi değilsin. Çok yeni bu yaşadıkladın canın çok yanıyor her şeyi yapacak cesaretin var. Ama sonrası yani aklın başına geldikten sonra niye kendimi küçük düşürdüm diye üzüleceksin. Ben senin kadar ileri gitmedim. Direk kendisine yazdım doğru mu duyduklarım diye. O süreçte bile oyalamaya çalıştı beni dönüş kapısı yapmaya çalıştı. Sonra beni seven arkadaşlarım araya girdi adam ol cevap ver doğru dürüst oyalama kızı diye çocuğa yüklendi falan. Bir kere de yanlışlıkla elim çarptı whatsapptan arandı nasıl rezil oldum utandım çünkü karşıdaki havalarda uçuyordu yeni sevgilisi de vardı. Bu bile benim için büyük travma idi unutamıyorum arkadaşlarıma aileme o insana onun arkadaşlarına rezil oldum. Sahte hesaptan dalga geçmiştim falan anladıysa ben olduğumu beş kat rezil oldum. Kendime saygım azaldı. Sen de sonrasında kendine sinir olabilirsin dediklerin benimkinden çok daha fazla altından nasıl kalkacaksın pişman olunca. Ben ona zarar vermek istemedim mesela. Vermedim de. Elime çok intikam fırsatı geçti en az 3 kez. Ama almadım. Geçen gizliden bana bakıyordu. Arkadaşım da gördü ben de. Normalde totosu kalkmış adam belki ısrarla ondan ve çevresinden uzak durdum diye azıcık da olsa merak etmeye başladı. Ki eminim bana sinir olmuştu arkamdan saf deyip durdular tahminimce ama kendimi aklamaya başladım inşallah. Mutlu muyum hayır o mutlu mu evet. Ama en azından fazlasını yapmadım diye biraz kendimi rahatlatıyorum.
Biraz sakin düşün. Derin nefes al. İstersen önce bolca ağla. Onunla konuşurmuş gibi derdini dök yazıya ya da gözünün önüne getir onu onla iç hesaplaşmanı yap. Sen dediklerini yaparsan senin için en iyi ihtimalle ne olur? O kızdan ayrıldı ama yaşayamadığı şeyler kaldı aklı kızda kaldı sevmiyorsa bile yanlış hisse girecek seviyorum bizi ayırdılar diye daha çok bağlanıp kızın peşine düşecek sonra. Ayrılmadı diyelim. Ailesine biz birlikte olduk diyeceksin. Ailesi çocuğa diyelim ki kızdı küstü seninle evlenmesini söyledi diyelim. Evlendiniz. Çocuk seni sevecek mi? Seviyorduysa bile bu duruma düştüğü için nefrete dönmüş olacak. Ya da istemedin evlenmediniz. Çocuk bir şekilde ailesine kendini affettirecektir. Hangi aile çocuğunu hemen siler atar. İş yeri mevzusunu bilmiyorum müşteriyi ayarttı diye işinden belki olabilir ama iş yerinde hep sen konuşulacaksın bu durumda adam için işe girmiş bırakılınca nasıl hırslanmış diye.
Bu durumlara düşmeni istemem. Kendine yazık etme
Biraz sakin düşün. Derin nefes al. İstersen önce bolca ağla. Onunla konuşurmuş gibi derdini dök yazıya ya da gözünün önüne getir onu onla iç hesaplaşmanı yap. Sen dediklerini yaparsan senin için en iyi ihtimalle ne olur? O kızdan ayrıldı ama yaşayamadığı şeyler kaldı aklı kızda kaldı sevmiyorsa bile yanlış hisse girecek seviyorum bizi ayırdılar diye daha çok bağlanıp kızın peşine düşecek sonra. Ayrılmadı diyelim. Ailesine biz birlikte olduk diyeceksin. Ailesi çocuğa diyelim ki kızdı küstü seninle evlenmesini söyledi diyelim. Evlendiniz. Çocuk seni sevecek mi? Seviyorduysa bile bu duruma düştüğü için nefrete dönmüş olacak. Ya da istemedin evlenmediniz. Çocuk bir şekilde ailesine kendini affettirecektir. Hangi aile çocuğunu hemen siler atar. İş yeri mevzusunu bilmiyorum müşteriyi ayarttı diye işinden belki olabilir ama iş yerinde hep sen konuşulacaksın bu durumda adam için işe girmiş bırakılınca nasıl hırslanmış diye.
Bu durumlara düşmeni istemem. Kendine yazık etme