Onu sevdiğim için yaptım pişman değilim

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhaba arkadaşlar daha önceki açtığım konulardan az çok biliyorsunuz olayı ama ben en baştan derleyip tekrar yazacağım
bundan 1.5 sene önce beni deli gibi seven birisi vardı onun gecesi gündüzü bendim beni çok sevdiğini söylüyordu bensiz bir dakika dahi duramıyordu sırf artık hayatımda olmanı istemiyorum dediğim için bileğini kesip ölümden dönen biriydi... neyse bende zamanla buna yakınlaştım derken aramızda soğukluklar oluştu ufak meseleleri problem ediyorduk bana deli gibi aşık olan o adam artık bana çok soğuk davranmaya başlamıştı artık o benim değil ben onun peşinden koşuyordum hala beni seviyordu ama ben üzerine düştüğüm için kendisini geri çekiyordu epey bi süre ayrı kaldık ama arada görüşüyorduk hatta benden sonra hiçkimseyle bi ilişkisi olmadı beni seviyor ama uzak duruyordu.
bundan 3 hafta önce yine görüşüyorduk sevgili gibiydik herşey çok güzelken yine bir tartışma çıktı aramızda ve bu hattını bloke etti bana sinirlenip başka bir hat almış benden tamamen uzaklaşmak için.dayanamıyordum sanki üzerimde büyü varmış gibi geceleri uyuyamıyordum ondan ayrı olduğum için.sonra bunun bir çok yakın bir arkadaşına ulaşıp durumu anlattım oda ona ulaştı ve beni aradı ama numarasını vermiyodu özel numaradan arıyordu olsun diyordum herşeye rağmen onun sesini duyuyordum aramız çok güzeldi hatta ben onun yaşadığı şehirde kuzenim üniversite okuyordu onun bahanesiyle onun yanına gidecektim görüşecektik yine bir tartışma esnasında ben ağır konuştum ve telefonu kapadık ağla ağla mahvoldum çok pişman oldum dilime hakim olamadığım için suç bendeydi o herzaman şans tanıdı bize ama hep benim yüzümden bu duruma geldik:50:bende dayanamadım annesinin numarasını buldum bu tek çocuk ve babası vefat etti 2 yıl önce annesi ve kendisi yaşıyor annesi anlayışlı bir kadın neyse kadının nosunu buldum benim aramam uygun olmaz diye bi erkek arkadaşa arattım ve telefona onu istettim daha önceleri tanımadığı erkekler arayıp ona ulaşmak istemişler anneside elalemin erkekleri beni niye arıyor diye sinirlenmiş arkadaşım arayınca o esnada benimki almış telefonu eline kimsin falan demiş arkadaşımda benim adımı vermiş o senin aramanı bekliyor demiş onun cevabıda şu olmuş bidaha bu numarayı annemi aramayın demiş. aradan 5 dakika geçti beni özel numaradan aradı sen neden annemi bir erkeğe aratıyosun falan diye kızdı bana bende başka çarem yoktu dedim bu arada annem senin arattığını biliyor anneme anlattım herşeyi dedi kapattı yüzüme.benden durumu toparlamak için annesini aradım güzel bi dille kendimi tanıttım özür diledim ben sadece ona ulaşamadığım için tek yol olarak size ulaştım dedim kadın bana gayet iyi yaklaştı kızım beni daha öncede arayan olmuştu ben çok kızdım ayrıca oğlumu çok sıkmışsın o seni sevmiş ama ısrarcı tavırlarından dolayı oğlum artık istemiyor dedi bana bende anlattım bir zamanlar benim için neler yaptığını şimdi aşkı nasıl bitebiliyor ufak sebeplerle falan diye kadın bana dediki eğer oğlum istese ben gelir ailenden isterim seni ama oğlum istemiyor fdedi neyse epey konuştuk kadın kapatırken o seni aramaz ama sende onu arama kızım dedi kapattık
içim içimi yiyordu onsuz geçen her an ızdırap veriyordu.bende bir delilik yaptım ona ulaşamıyorum ya onun yaşadığı yer bize 2 saat uzaklıkta bindim otobüse oraya gittim annesinin iş yerini biliyordum iş çıkış saatini bekleyip kadını takip edip evlerini buldum.orada kuzenm okuyor evi buldum kuzenmin yanında kaldım bir gece ertesi sabahta evlerine gittim annesi iştedir kendiside çalışmıyor evde tektir diye binaya girdim daireyi bulamadım o esnada aşağı indim tam giderken baktım iki tane bayan kuzeniyle aşağı indi bu arabasına doğru giderken beni gördü şaşırdı yanıma geldi sen ne yapıyorsun burada dedi bende kuzenmn yanına geldim senide görmek istedim konuşmak istedim dedim oda şuanda ne yeri nede zamanı ailevi büyük bir problemimiz var dedi bende gözlerine baktım peki dedim oda hoşçakal dedi gittim çok üzüldüm ama o günde geri dönmem gerekiyordu içim içimi yedi neyse gittik kuzenmle otogara biletimi aldım kuzenmn acil işi çıktı o gitti benimde otobüsüme 1 saat vardı yine bi delilik yapıp evlerine gittim otogarı arayıp işimin uzadığını söyledim bileti ertelettim.evlerine gittim baktım araba duruyor çıktım yukarıya daireyi buldum zile bastım kuzeni çıktı kız bana burdan git kuzenim seni istemiyor git adliyeye verdik senin adını falan diye o kadar gururm incinmişti ki ama kızı bir görseniz tam bir şirret bana ne laflar söyledi bende ısrarla onunla görüşmem gerektğni söyledim seslerimiz baya yükseldi o sırada bu çıktı bağırmayın geç içeride konuşalım dedi o kız kuzeni resmen üzerime yürüdü sana ne oluyor ya dedmi bağırdım ağladım çok doldum anlatamam ya oda beni odasına aldı sakin ol dedi bana su verdi ben ağlamaya devam ettim bana ne konuşacaksın söyle sakin ol dedi ben ağlarken bende dedimki beni bu duruma düşüreceğin ne yaptım ben dedim ben sana zorla buraya gel demedim dedi o esnada annesi geldi odaya oturdu güzelce konuştu benimle kızım oğlum bana şuanda istiyorum dese ona herşey feda ama istemiyosa zorla güzellik olmaz dedi o sırada benimki bu istememek değil anlaşamıyoruz dedi epey konuştuk bana sen keşke eve gelmek yerine beni arayıp mustafayla görüşmek istiyorum teyze adanaya geldim deseydin dedi neyse epey konuştuk birdaha böyle bi şey olmayacak denildi ve kadın o bana sert çıkan yiğeni adına özür diledi benden ailevi problemlerden dolayı psikolojisi bozuk dedi neyse peki dedim dayısı hastaneye yatmış ailevi problemlerden dolayı ondan dolayıda gerginlermiş.annesi ben ve o aynı odada dakikalarca konuştuk konuşma bitince annesi seni otogara bırakalım dedi bende zahmet etmeyin falan dedim ama kadın çok ısrar etti peki dedim beni erkek kardeşiyle birlikte otogara bıraktı ve döndüm evime...

arkadaşlar durum tıpkı böyle sizce hala oluru varmı bizim işimizin.eğer eski sevgilim tekrar dönmek istesi annesi hiç problem etmez çünkü dedi eğer istiyorsa seni herşey feda dedi çok iyi bir kadın gerçekten.beni deli gibi seven insan ve hala sevdiğini söyleyen bir insan sırf tartışıyoruz diye ayrıldı benden ben sırf meseleyi çözmek için gittim oraya..
sizce tekrar birleşme şansımız var mı ben onu hala çok seviyorum :14: ben umutsuz değilim ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum

zorla güzellik olmaz canım. vazgeç bu sevdadan.
o kaçtıkça sen kovalamışsın ayrıca. ağırdan sat kendini biraz.

Kaç yaşındasın sen bu çocuk kaç yaşında
Hata yapıyorsun kendini oğlanın bütün ailesinin önünde rezil etmişsin bence daha fazla uzatma ve bir daha arama
Psikolojisinin bozuk olduğu senin için bileklerini kestiğinden belli erkek arkadaşın pek normal biri değilmiş canım kendini boş yere hırpalıyorsun o üzülsün senin gibi birini kaybettiği için

Bence zorlama cnm bu konuyu sonunda kendini üzersin yine erkek arkadaşının seni sevdiğini düşünmüyorum , belki önceden seviyordu ama artık birşey kalmamış bak o kadar şey yapmışsın gitmişsin etmişsin anneside söylemiş istemiyor.Eğer seni sevseydi oraya gittiğinde barışırdı senle emin ol.:50:

sevgisi yok gibime geldi. zaten sana söylemiş olmuyor diye bencede uzatmamalısın artık. sevse emin ol gittiğin anda barışırdı yani. annesinin istemesi çözüm değil. önemli olan erkek arkadaşının sevgisi:26::26:

ailesine karşı çok fazla rezil olmuşsunuz
ki çocukta istemediğini bi çok kez söylemiş
ben bunun bi oluru olacağını zannetmiyorum
kendinizi toparlamaya başlasanız iyi olur​

offf canım yaa allah sabır versin bize:( halen içinde bi kıpırtı olması güzel bi sey ama seni yiyip bitircek kadar olmamalı senin yaptıgın bu fedakarlıklara sevgine ragmen kılını bile kıpırdatmıyorsa allaha havale et canım O ne duan olsun ne bedduan..

Olaya bak ya ! o kim oluyor ki seni rezil ediyor,kuzenıne laf soyletıyor. Rezil etmiş seni hala onu sayıklıyorsun. Bırak ya o kim ? Bak kendin dedin zamanında intihar bile etmiş senin için. İnan ki degmez. Bak hayatına. Yaşa şu günlerini. Acıyı elbet cekeceksın. aglayacaksın,için de yanacak ama gececek bu en buyuk gercek. Ha o döner elbet döner ama sen bır baskasına asık oldugunda :29:

canım yasadıklarına uzuldum sen sevgınden yapmıssın bunların hepsını fakat ben sana soylıyeyım sımdı ol aılenın guznde takıntılı saplantılı bır sevgılıye donusmussun bı arkadasım vardı aklıma onun yasadıkları geldı bı kızda boyle davranmıs ona sonra cocugun mıdesı bulanmıstı resmen kızdan onu sımdı sakın arama sevgınden oralara geldıgını bılır anlar aramazsan senın saplantılı degılde ona cok deger verdıgını ve bu ılıskıyı kurtarmak ıcın cabaladıgını dusunebılır o yuzden kendını zamana bırakacaksın zaten baska alternatıfın yok butun yolları denemıssın .:44:bu zaman ıcınde donerse doner zaten donmezsede sen bı zaman sonra untuursun cunku hıcbırsey sonsuza kadar surmuyo emın ol canın yana yana ogreneceksın ve bı bakmıssınkı artık dusunmek canını yakmıyo olcak.bırazcık sabır canım hemen gecmıo bole seylerın uzuntusu..allah sabır versın..

canım daha oncden de takıp edıyordum konunu ve o gunde aynı seyı dusunuyordum hala aynı seyı dusunuyorum
sevdım yaptım cumlesı hıc bır zaman tatmın etmez benı:26:
kırılmana degmez hakaret yemene rezıl olmana degmez
sureklı bır seyler yapıp sevdım yaptım dıyorsun. Sen bır kızsın bıraz daha agırdan alman gerekmez mı?
ıstemıyorum dıyor ayrıca cocuk acık acık neyın ısrarı bu onuda anlamadım:26:
Aynısı sana yapılsa nasıl rahatsız olucaksan o da oyle rahatsız bu meseleden bellı cocugu rahat bırak bıraz kendı hayatına konsantre ol lutfen ınan ıylıgın ıcın soyluyorum bunları:26:

bır de bısey rıca edıcem yanlıs anlamazsan lutfen her gelısmede tekrar konu acma konunun uzerınden paylas gelısmelerı hem bızım takıp etmemız kolaylasır sureklı ozet gecmezsın hem de forumda konu kırlılıgı olmaz aynı konudan bır suru acılıyor her gelısme oldugunda...

Nacızane fıkrım bu inş sevdıgın kadar senı sevecek deger verıcek bırı cıkar karsına:58:

Back
X