Onu Nasıl Tavlarım?

Ben tek bir şeyi anlamadım.Cinsellik kadar mahrem bir şeyi arkadaşlarınız nasıl bilebiliyor ?
Üstelik buda yetmiyor sizi öneriyorlar.
ister kusura bak ister bakma ama iğrenç.
Yanlış aktardım diyorsunuz çünkü herkes buna tepki verdi.
Sorunuza gelecek olursa sizinle asla flört edeceğini sanmıyorum.

örnek verilen filmler amerikan filmleri ama bu konuda ki oğlan bizden ... hadi diyelim tavladın adam sana aşık oldu... o seni tavsiye eden arkadaşlar var ya,onlar rahat vermez ,etrafta geyik yaparlar .... senin nasıl bir kadın olduğundan tut da ilişkinin nasıl başladığını ağızlarını yaya yaya anlatırlar... senin adam da bir süre sonra "yok yaa biz sadece takılıyorduk" der sana da güle güle çeker ... sende far tutulmuş tavşan gibi kalı verirsin
ha sen "güçlü" kadınsın atlatırsın tabi ama değer mi?
Her şeyi okuduysanız olayı yanlış aktardığımı da okumuş olmanız lazım.

Ben tek bir şeyi anlamadım.Cinsellik kadar mahrem bir şeyi arkadaşlarınız nasıl bilebiliyor ?
Üstelik buda yetmiyor sizi öneriyorlar.
ister kusura bak ister bakma ama iğrenç.
Yanlış aktardım diyorsunuz çünkü herkes buna tepki verdi.
Sorunuza gelecek olursa sizinle asla flört edeceğini sanmıyorum.
Sence burdaki insanlar umrumda mı?
Netice de konu açmadan açmaya girdigim bir platform. Bütün gün burada takılmıyorum ki.
Inan dün yanlış aktardım.

yapılan yorumları okurken bile o hırs hissiyatını alıyorum,bence içten içe kızılarak yapılıyor çoğu yorum. İki bekar insan kendi özgürlükleri sınrındalarsa neden sorun olsun ki?:KK64:

Kendin olmaya devam et.Olursa olur ,olmazsa olmaz de.Yapmacik hic bir seyi kaldirmaz bu raddeden sonra bu iliski.Ayrica burda sana ucuz deyip ,kendini pahali ilan edenler.Kim kimden ucuz Allah biliyor .Insanlara deger bicip durmayin.

yapılan yorumları okurken bile o hırs hissiyatını alıyorum,bence içten içe kızılarak yapılıyor çoğu yorum. İki bekar insan kendi özgürlükleri sınrındalarsa neden sorun olsun ki?:KK64:
Ahahaha kesinlikle.
Yoksa millete herhangi bir şekilde etkisi olan durum yok. Bu ne kin bu ne ofkedir? :KK70:

Bu iş yaş.
Bence sadece anın tadını çıkar.
Hiç aklım almıyor nasıl Bi ilişki
ama o adamında arkadaslarının yokluktayken seni tavsiye etmesi sonucu senle sadece cinsellik için birlikte olan adamın senle uzun süreli bir gelecek ilişkiye baslamak rüyasını hiç aklım almadı.
Yazık ediyorsun kendine.
Evet beden senin istediğinle yaşa kalk
Ama bu kadar ucuzlatma.

Kendin olmaya devam et.Olursa olur ,olmazsa olmaz de.Yapmacik hic bir seyi kaldirmaz bu raddeden sonra bu iliski.Ayrica burda sana ucuz deyip ,kendini pahali ilan edenler.Kim kimden ucuz Allah biliyor .Insanlara deger bicip durmayin.
Harikasınız.
Güzel yorumun için teşekkür ederim.

Bu iş yaş.
Bence sadece anın tadını çıkar.
Hiç aklım almıyor nasıl Bi ilişki
ama o adamında arkadaslarının yokluktayken seni tavsiye etmesi sonucu senle sadece cinsellik için birlikte olan adamın senle uzun süreli bir gelecek ilişkiye baslamak rüyasını hiç aklım almadı.
Yazık ediyorsun kendine.
Evet beden senin istediğinle yaşa kalk
Ama bu kadar ucuzlatma.
Of sıkıldım ama.
Her şeyi okuduysanız olayı yanlış aktardığımı da okumuş olmanız lazım.
Ve en azından insan ilişkileri bakımından imkansız diye bir sey yok. Her şeyin oluru var.

ahhh aradigim yorum hayatini cok özenesi görüyor ve ne icin yaptigi mechul para mi yoksa vucütsal ihtiyacmi :oha:
O konuda günahına giremem para için olduğunu sanmam da benim takıldığım konu :

22 yaşında gencecik bir kızımızın arkadaşları tarafından başkasına önerilmesi.

valla yanlış aktarma durumunu bilmiyorum halbuki tüm sayfaları okudum da neyse
2-3 kere yazdım en azından.. Yanlış aktardım diye.
Instagram'dan beni görüyor. Beğeniyor. Arkadaşlarımız da hayatında biri yok, kasmaz, rahattır minvalinde konuşuyorlar anladığım.

Sence burdaki insanlar umrumda mı?
Netice de konu açmadan açmaya girdigim bir platform. Bütün gün burada takılmıyorum ki.
Inan dün yanlış aktardım.
Yanlış aktardığınız şeyin doğrusi ne peki? Aslında gayet de öyle yoksa kafam dolu açıklayacağım yazmak yerine doğrusunu yazardınız. Yaşadığınız şeyin gerçekten kötü kısmı bu, yani bir barda tanışıp eve geçip sevişmek daha normal geliyor bana da direk sevişmek için bir araya gelmek yok yani o kadar "medeni" olamıyorum. Arkadaş aracılığıyla olması durumunda daha feci. Birde bununla övünüyorsunuz, normal bulmayanları da ah bu zihniyetler diye yeriyorsunuz.

Yanlış aktardım diyorum ama işte idrak edesiniz gelmiyor, işinize gelmiyor çünkü.

neden öneriyorlar bi düsün bu isi zevk icin yapsa kimsenin haberi dahi olmazdi ama arkaslari resmen tövbe ya simdi kesin ceza yerim nereye gidiyor genclik

Yanlış aktardığınız şeyin doğrusi ne peki? Aslında gayet de öyle yoksa kafam dolu açıklayacağım yazmak yerine doğrusunu yazardınız. Yaşadığınız şeyin gerçekten kötü kısmı bu, yani bir barda tanışıp eve geçip sevişmek daha normal geliyor bana da direk sevişmek için bir araya gelnek yok yani o kadar "medeni" olamıyorum. Birde bununla övünüyorsunuz, normal bulmayanları da ah bu zihniyetler diye yeriyorsunuz.
Direk değil 'direkt' öncelikle :)

Yazdım zaten.
Konu normal bulmamaniz değil. Bence doğru değil diyene kötü bir yorum mu yaptım? Gelip bana ucuzsun vs diyene ne diyeyim?

X