onu kaybetmek istemiyorum :((

Amaaaan çok önemsiz:)
Niye bu kadar doğrucu oldun,bu adamların altısınıda tanıyor mu,bulabilir mi?
6ay sürdüğünü öğrenebilir mi?
Her zaman dürüstlük işe yaramıyor biliyor musun?
Bazı şeyleri kendine sakla,sen bu ilişkileri üni demi yaşadın,hani başka memleketteyse duyma öğrenme ihtimali az olur diye soruyorum.
İyice düşün tart yüzyüze gelmeden,asla öğrenemeyeceği şeyleri anlatma bile.Herkes hata yapar,yeniden başlamayı öğrensin oda.
Yaşın hala çok genç,öncekileri unutun çocukluğunuza verin,yeniden doğru düzgün başlayın bence.
O senin hayatında yokken yaşadıklarının hesabını vermek zorunda değilsin.

o bana hiç bir şeyde yalan söylemdi benim o ufacık hatalarım yüzünden bana güvenmiyor ayrı şehirlerde, ya konu açılıyor, günde 6 saat konuşuyoruz ben ağzımdan kaçırıyorum onunla konuşurken herşeyi unututyorum söylediğim yalanları da ( o kadar mutluyum ki

Üzüldüm duruma, o kadar zaman sonra bulup tekrar kaybetmek zor.
sadece ilişkilerinin süresi miydi problem ?
Yok mu düzelme ihtimali hiç ?

yalan söyldim diye duramadım daha fazla söyledim
Üzüldüm duruma, o kadar zaman sonra bulup tekrar kaybetmek zor.
sadece ilişkilerinin süresi miydi problem ?
Yok mu düzelme ihtimali hiç ?

çoook zor ama şimdi barıştık, hayatında kimse onu benim kadar üzmedi, ölürüm ona. dademin kamera açtı sol gözüne felç gelmiş %70 oranında kapanmış iğne vurunmuş sabah, 2 güne kadar geçermiş :/

5 gün kaldı hala sakladığım küçücük de olsa şyler var napmalıyım

yalan olupta ne soyledın kı 6 ay cıktıgın ınsana 15 gun demişsin...
oncekılerle bırlıkte oldunmu bunlamı bırlıkte oldun orayı anlayamadım
bence ufak tefek yalanlar atmanın sakıncası yok dogruyu soylesen içi içini yicek bu sefer..

bununla birlikte oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…