onu kaybetmek istemiyorum :((

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
Biraz karışık anlatmışsın diyenler için yeniden anlatıyorum :)
6 yıl önceydi ben 15 o 17 yaşındaydık, ben staj yapmak için onun çalıştığı firmaya gitmiştim.. tanıştık iş yerine saygısı olduğu için hiç bir şey demedi, stajın bitmesini bekledik.. staj bitti buluştuk.. diz çöktü önüme benim hayatım olur musun dedi.. minnacık bedenimle dudağına bir öpücük kondurdum.. işte böyle başladık.. ne benim alevi olduğum nede onun mhp gençlik kolu başkanı olduğu, benim okuyup onun okumaması umrumuzdaydı.. masal gibiydi herşey, ufak defek kavgalar ediyor vedalaşmak için buluşuyor, daha da sıkı tutuyorduk ellerimizi her seferinde.. Masal bitti.. 4 ay bitmişti annem babam öğrendi, bizim okumuş kızımızın o it ile köpekle ne işi var dediler.. ben ailemle kavga ediyordum umrumda değildi, daha küçücüktüm herşeyi göze alıyordum umrumda değildi.. bi dj teklif etmişti bana onunla tanışmadan önce, o dj benim en yakın arkadaşıma çıkma teklif etmiş, bende bunu anlatan bi mail atmıştım.. Sevdiğim maili okumuş sen benden nasıl bir şey saklarsın dedi.. bağırdı çağırdı, bırakmadım.. barıştık ama güvenemedi bana.. 1 ay geçti ardından ben başkasını seviyorum dedi.. kaldım.. Benim sevdiğim yapamazdı, inanmadım..

ben lise sondayken alışveriş merkezinde onu gördüm.. bi kızın belinden tutmuş.. gördüm arkasından gittim sadece bakmak için o kızı kaçırdı benden.. başka şehire gittim okumaya diye sırf bi daha görmemek için onu, 1 . sınıftaydım hala ona aşığım bir sürü erkekle çıkıyorum, helallik almak için aradı 30 dk konuştuk.. msnde gördüm.. onun gözleri doldu ben ağladım.. sonra tam 6 yıl sonra.. bu yaz hiç internete girmiceğini bile bile facebooka ekledim, kabul etti.. herşeye başladık.. yıllar boyunca birbirimiz için ağlamışız.. o ağladı ben ağladım.. ben ona çıktıklarım hakkında yalan söyledim.. 2-3 haftalık şeylerdi dedim.. halbuki 6-7 ay sürdüler.. yalanlarım ortaya çıktı hepsini yine yalanla toplamaya çalıştım ( evet salağın tekiyim, lütfen daha fazla üstüme gelmeyin ) masal gibiydi herşey bozamazdım.. Şimdi bana güvenmiyor markete gitsem telefona 5 dakika cevap vermesem bağırıyor çağırıyor... Birlikte olduk.. yalanlarım ortaya çıktıkca son bir şans son bir şans dedi.. bu son şansım 10 gün sonra yanıma gelecek, herşeyi anlatmamı istiyor.. en başından beri söylediği ben eski sevdiğimi istiyorum, gözleri ışık saçan sevidğimi istiyorum oldu. şimdi napıcam? ya ona herşeyi anlatıcam, yada yalanlarımla inşa ettiğim masalı yalanla devam ettiricem..

Son düzenleme:

tatlım görüyorumki çok seviyorsun bazen bütün gerçekleri anlatmak çokta iyi olmuyor. bazı insanın yapısında kabullenemeyeceği şeyler vardır, şahsen eşimin karşıma geçip eskiden şunu yaptım demesi hoşuma gitmez bazı şeyleri bilmemek en iyisidir anlatma derim ben

merhaba canım bn sana ilk önce sunu söyleyim bnm de bi ilişkim war we annem de bunu biliyo bana söyledii bi lafı hiç unutmam esin içn mutlulugun için bazı seyler söylenmeyebilir demişti bak canım neler yasadın bilmiyorum ama hepsini ince detaylarına girmeden anlat neler yasadııına kadar anlatma ama kimler olduunu bilsin sonrasında tek tek karsınıza cıkması daha büyük bi yıkım we toplanmaz bi daha we ne kadar sonra bulusmussunuz ve gercekten sevdiini de anlayabiliorum artık yalan söyleme canım kesinlikle söyleme acık ol dürüst ol

6 yılda öyle bir hırs yapmış ki benim sevdiğim çocuk gitmiş, etrafa emir yağdıran zengin iş adamı gelmiş sırf benim yüzümden .
iş yerinde odaya kapanıp ağlıyor sürekli, bana güvenemiyor, senin gözlerine baktığımda eski seni görmek istiyorum, bu yalancıyı hiç sevmiyorum ben diyor 10 gün sonra gelicek bana herşeyi söyle, askerliğini doğuda yaptı arkadaşlarını şehit vermiş, hiç bir şey üzemedi beni senin beni üzdüğün kadar diyor ne yapıcağımı şaşırdım onu böyle gördükçe içim parçalanıyor

saklamadan anlatmak zorundayım bir şey sakladığımda ortaya çıkıyor, ve bir daha affetmicem seni dedi bi yere gidiyorum diyorum, oraya gittiğine bile inanmıyorum diyor 6 yıl sonra yüzüm güldü korkuyorum çok onu üzmek istemiyorum

bence anlatmalısın ne olursa olsun anlat yalan yalanı dogurur derler. ben kandi açıma düşünüyorumda sonradan yalanların ortaya çıksa seninle yuva kurmak istemezdim. sorun büyük veya küçk yalan degil sorun YALAN . bilmem anlatabildimmi. sana bidaha güvenemez ona emin oll. yalanını ögrendigi zman sana dicegi ilk sey neden söylemedin olcak. sen şimdiden dee sana yalan söylemek istemedim oyüzden anlatıyom de . seni istemeyede bilir ama yalan daha kötüdür emin ol.

keşke hiç yalan söylemeseydim, o kadar pişmanım ki.. şimdi benim gözüme baka baka yalan söyledin sen diyor ama kaybetmemek için yaptım bir kere yalan yalanı doğurdu senin dediğin gibi.. Birlikte olmasak bırakır giderdi.. Birlikte olduk diye gidemiyorda.. ama bu son şansım nolursa olsun ayın 16 sında bitebilir herşey

kesinlikle katılıyorum bırak bilsin düsünsene sonradan cıkıp bırakakıp gitmesi daha cok acıtır keske keske demek daha kötü bırak bilsin anlat herseyi dürüst olursun hiç deilse bnde artık yalan almasını istemiyorum dersin buyur bütün dogrular diyip anlat

birlikte oldunuz die bırakamıyorsa onun kıymetini bil derim ben sana. okadar çok duyuyorz ki zor durumda bırakıp gidenleri. kızı düşünmeyenleri. bak o saan sadık seni düşünüyo sende ona bu kötülügü yapma sakınnn.anlat herşeyi sevgini yalanlarla kirletme sakın. yalan oldugu zman insan soguyo gerçekten benimde nişanlım yalan söylemişti nerdeyse ayrılıyoduk dikkat et derim...

şimdi senin ilk yalanın birinin sana teklif ettiğini saklaman mı? o kadarda büyük bi mesele değilmiş aslında. Ben mi yanlış anladım yoksa?
Ayrıca ondan sonra yaşadığın ilişkilerde kimseyi sevmedin ama anlatamayacağın kadar çok mu şey yaşadın?
İlişkin olduğunu söyle ama ne yaşadığını anlatmak pek iyi bir fikir değil bence.

herseyı anlattıktan sonra mı sana guvenmedı ?
herseyı anlatıp yenıden basladıktan sonra yenıden yalanmı soyledın ona pek anlamadım ben karısık anlatmıssın cnm

biraz karışık ve endişeli bi durumdasın.sadece bi konu yüzünden yalan söylip ayrılmadamı bu seninle
sende bu arada beraber olduğun kişileri anlat ama fazla açma belli kıskanç seni paylaşamıyo
sende dAllamıp budaklanmayacak şekilde anlat.soonradan sana soun olmayacak şekilde
zor günler yaşiyosun ALLAHIMyardım etsin sana....

teşekkür ederim
o bambaşka biri aşık olduğum için değil, gerçekten bambaşka.. :) bu yüzden kaybetmek istemiyorum
evet 6 yıl önce birinin bana teklif ettiğini saklamam yüzüünden ayrıldı zaten ailleler yüzünden sorunumuz vardı zaten yeterince üzülüyordu, ben senin için üzülürken sen başka çocukla konuşuyorsun demesini istemedim ben ona 2-3 hafta dediğim ama 6 ay filandı kendime aşık ettirip ayrılmaktan haz alıyordum
herseyı anlattıktan sonra mı sana guvenmedı ?
herseyı anlatıp yenıden basladıktan sonra yenıden yalanmı soyledın ona pek anlamadım ben karısık anlatmıssın cnm
yalanlarım ortaya çıktıi, yalanlarımı kapatmak için yine yalana başvurdum çok uzun anlatıp sizi sıkmak istemedim

herşeyi bana anlatıcaksın diyor, sorucam herşeyi en ince ayrıntısına kadar yalan söylediğini hissedeyim çeker giderim diyor öyle de güzel psikolojik baskı uygular ki..

Ama güzelim sen bi teklif saklamış olmuyorsun bu durumda,teklif eden kişiyle 6 ay konuştun yani; buna aldatma denir.
Bende neden bi teklif saklandı diye bu kadar abartmış demiştim ama haklıymış. Kusura bakma ama onun yerinde olsam seni hiç affetmezdim.

onunla beraber olmadan önce teklif etti çocuk bana yanlış anladın ben onu nasıl aldatırım

onunla beraber olmadan önce teklif etti çocuk bana yanlış anladın ben onu nasıl aldatırım

Kendinden önce yaşanan bişey yani,ama sadece teklifle kalmadı 6ay konuştunuz demi:) orayı doğru anladım galiba.
Madem ondan önce yaşanmış keşke başında anlatsaydın ama yinede çok konu edilecek bişey değil.
O yaşta ne işin vardı be güzelim aşkla meşkle,bak ilişkiler birbirine karışmış.Erken yaşta başlayınca liste böyle uzayıp gidiyor sonra insanın başını ağrıtıyor işte.

ah ah ya sadece teklif di, konuşmadım.. Sonra o çocuk sırf bana yakınlaşmak için en yakın arkadaşıma teklif etti bende kız arkadaşıma mail attım onunlayken başka hiç bir erkek le konuşmadım yani :) msnimde bile erkek yok :)

E şu 2 3 hafta dediğim aslında 6 aydı dediğin ne,kendime aşık edip ayrılmaktan haz alıyordumda demişsin,ah şu çocukluk hataları:)
Ama çok problem edecek bişey yok aslında,neticede o zaman çok küçükmüşsün gayet affedilir bi hata.
O zaman sana teklif edeninyada bırak teklifi ilişki yaşasan ilişkinin boyutu ne olacakki,affettim lafı bile büyük bu olaya:)
Daha ciddi yalanlar söyleme bari bundan sonra,ama onun yokluğunda yaşadığın ilişkileri anlatırkende suyunu çıkarma,öğrenemeyeceği şeyleri anlatma.
Hatta öğrnemeyeceği ilişkilerden bile bahsetme,herşeyide bulacak değil ya,herşey anlatılmaz öyle:)

Yanlış anladınız beni 6 yıl önce bu hatadan dolayı terketti beni.. 6 yıl ayrı kaldık, ben başka çocuklarla çıktım 6 kişiyle 6 ay süren bile oldu bu 6 kişinin arasında ama ben ona 2-3 hafta dedim yalanlarım ortaya çıktıında yalanla kapatmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…