- 19 Şubat 2021
- 4.655
- 11.112
- 38
-
- Konu Sahibi diblerabla
Benım de çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım vardıÇok teşekkür ederim 10’da halledicem bu işi
Çok üzüldüm öyle sebep bile söylemeden bitmesine. İnsan gerçekten bir sorun varsa konuşmalı halledemiyorsa bitmeli. Ben arkadaşıma sorunları söylemişti karşılığında kabul etmese bile ben yanlış anlıyor olsam bile bir kusura bakma demesini beklemiştim dememişti. O sebeple ben de devam edemeyeceğim demiştim. Sizinkisi gerçekten çok üzücü. İnsana nerede hata yaptım sorusu bırakıyor sadece.Benım de çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım vardı
Söz zamanımda gelirim demişti sonra hasta oldum gelemedım dedi
Düğünüme de bir bahane buldu
Sonra kendı düğününde sadece günü saatını mesaj yazıp göndermişti
İstanbuldan Kastamonu ya gitmiştim ne salakmışım
Ara ara konuşuyorduk sanırsın çok seviyor beni
Bir gün baktım whatapp fotosu gitmiş
Meğer telefon numarasını değiştirmiş
Ortak tanıdığım bir arkadaş dedi
Numaram şu diye yazmamış bile
Bazen rüyamda görüyorum çok üzülüyorum
Ama düşündükçe onun gözünde hiç değerim yokmuş
Hatta diğer arkadaşım dedi noldu ya çok yakındınız neden koptunuz
Bilmiyorum ben yakınız sanıyordum değilmişiz dedim
Numarasını vereyım ara sor dedi istemedim
Aramamam neden arayayım ki
Ama burda bitiren sizmişsiniz bir adım atabılırsınız
Benım arkadas atsaydı bir adım eskisi gibi olmasa bile yine de eski günlerin hatrına konuşurdum
Doğum gününde yazmıştım bana yazdığı mesaj neydı biliyo musun
Sen hiç bırakma benı lütfen hep hayatım da ol seni çok seviyorum
Böylr yazdı ve gitti
Yazarken bile gözyaşlarım aktı
Evet bir hatam olsaydı ve söyleseydı inan bu kadar üzülmezdimÇok üzüldüm öyle sebep bile söylemeden bitmesine. İnsan gerçekten bir sorun varsa konuşmalı halledemiyorsa bitmeli. Ben arkadaşıma sorunları söylemişti karşılığında kabul etmese bile ben yanlış anlıyor olsam bile bir kusura bakma demesini beklemiştim dememişti. O sebeple ben de devam edemeyeceğim demiştim. Sizinkisi gerçekten çok üzücü. İnsana nerede hata yaptım sorusu bırakıyor sadece.
Rabbim karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallahEvet bir hatam olsaydı ve söyleseydı inan bu kadar üzülmezdim
Evet yazabılırdı yanlış anladın aslında doğrusu bu diye
Konuşarak çözülmeyecrk bişry yok ki
Umarım sizinki düzelir
İyi bir arkadaş kolay bulunmuyor
Bir şey demenize gerek yok telefonu kapatırsınız olur biterKötü bir şey söylerse ne demeliyim sizce?
Az önce tebrik msjı attım. Henüz okumadı. Verdiği cvba göre şekillendireceğim durumu bakalım.Bazen bazı ilişkilerde insanlar birbirine batmaya başlar. Böyle zamanlarda zırt pırt buluşmaktansa ara vermek , o gergin zaman geçtikten sonra buluşmak daha iyidir.
Ben bunu hep yaşıyorum, öz anlamda bile yeni evlendiği zaman her dediğime alındığı bir donem olmuştu, konuşmayı bıraktık. Bir süre sonra normale döndük,şimdi daha iyiyiz.
Çocukluktan kalma iki yakın arkadaşım var, üniversitenin son yıllarında, yeni mezun olup geldiğimde falan aramiz limoniydi. Sonra bir denk geldik, yeniden yakın olduk yıllardır yakınız.
O yüzden bence hamilelik hormonlariyla olan gerginlikleri boşver. Bebişin bir resmini atıp 'bu küslüğü sonlandıralim mi? Bebişlerimiz teyzesiz büyümesin' de . En kötü sen soylesin böylesin der, yine konuşmamaya devam edersiniz. Ama belki de aranız duzelir
Az önce tebrik msjı attım. Henüz okumadı. Verdiği cvba göre şekillendireceğim durumu bakalım.
Hesapları gizli ortak arkadaşımız da yok. Ama pinterestte yeni dün akşam bir şeyler kaydetmiş muhtemelen iyi durumda.bebeğinin sağ salim doğduğunu birilerinden öğrendiniz mi? ya da sosyal medyada gördünüz mü?
ben bi süre görüşmediğim (küs değildik) ama bebeğinin doğum tarihini bildiğim bir arkadaşıma mesaj attım tebrik edeyim diye. doğumda bebeğini kaybetmiş çok büyük densizlik etmiş oldum. O günden sonra birine bişey sorarken
umarım sadece nasılsın, umarım her şey yolundadır vb. bişeyler yazmışsındır.
10.15 gibi yazdım msj henüz hala girmedi whatsapp’a. Son görülmesi gece yarısı. Ya üstten gördü bilerek girmedi ya da gerçekten girmedi. Bakalım beklemedeyim.msj atmışsın zaten bişi kaybetmezsin
en kötü ihtimalle ters cevap verir bi daha yazmazsın
trip falan atarsa sen hayatında onu istiyorsan azıcık alttan alırsın
trip atmak umursamaktır çünki bana göre , benim gönlümü al senin ilgini istiyorum demektir
epey zaman olmuş ama insanların hayatında ne var ne yok10.15 gibi yazdım msj henüz hala girmedi whatsapp’a. Son görülmesi gece yarısı. Ya üstten gördü bilerek girmedi ya da gerçekten girmedi. Bakalım beklemedeyim.
Belki ne yazacağını bilememiştir düşünüyordurepey zaman olmuş ama insanların hayatında ne var ne yok
nelerle uğraşıyor ne meşguliyetleri var bilemeyiz
beklemeye devam :)
her şey ihtimal dahilinde ama zihin okuma yapmamak lazımBelki ne yazacağını bilememiştir düşünüyordurneyse en azından içimde kalmadı
Yok asla öyle bir niyetim yok. Atmazsa bitmiştir zaten. Teşekkür ederim desteğiniz içinher şey ihtimal dahilinde ama zihin okuma yapmamak lazım
hayatın içinde milyon tane ihtimal var
en azından ben yaptım bundan sonra top onda der geçersiniz
msjınızı attınız bitti gitti cevap gelmezsede üstüne başka msj atmayın
o kadar saat whatsappa girmemesi de biraz zor amaGüncelleme:
Arkadaşlar 10.15 gibi tebrik msjı attım (son görülmesi gece yarısı hala) ama şu saat oldu ne cvp verdi ne whatsapp’a girdi. Üstten görüp önemsemediğini düşünüyorum. Bu devirde hiç kimse bu kadar uzun süre telefonuna bakmamazlık etmez.
Mavi tikim kapalı göremiyorum onu.o kadar saat whatsappa girmemesi de biraz zor ama
girmemiş
son görülmesi değişir ama siz hala cevap alamazsanız yada msjınız mavi tik olmazsa
o zaman evet önemsemedi diyebiliriz
insanların hayatında ne oluyor ne bitiyor bilemeyiz
ben son görülmesi değişmediği sürece kesin düşünceye varmayın derim
cevap vermeye hazır da olmayabilir belkiMavi tikim kapalı göremiyorum onu.
Ama son görülmesi değişirse kesin olarak anlayacağım. İnşallah gerçekten işi vardır da görmemiştir.