Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilenler vardır belki,
benim uzun zamandır bir ilişkim var. birlikte çok zorluklara göğüs gerdik. Sevgilimin ailesi o küçükken boşanmış. Benle tanıştığında annesi ve annesinin 2. eşi ile yaşıyordu. Ama üvey babası biraz kabadayı gibi tabir edilen sert ve işlerini sertlikle halleden bir adam. Sevgılım onun şirketinde çalışıyor ama neredeyse hiç ücret alamıyordu. Ayrılmak istediğinde izin vermiyordu. Neyse bir sürü olay oldu ve en sonunda onların yanından ve o şehirden ayrılıp Türkiye'nin başka başka şehirlerinde çalıştı. Evden ayrıldığı için üvey babasıyla düşman oldular neredeyse. Seni ben yetiştirdim sen başkaları için çalışmaya gidiyorsun diye.
En sonunda benim olduğum yere, Ankara'ya geldi. Tam herşey düzelecek diye ümitlendim ama sevgilimden 2 gündür haber alamıyordum. Bu sabah öğrendim ki çalıştığı yerde kaza geçirmiş! Bir kolu kırılmış, omurlarında zedelenmeler vs. ışyeri de ailesini aramış gelip almış annesiyle üvey babası.
Sizden yardım istediğim konu şu;
Ben kendimi kötü hissetmeye başladım. Bu adam benim için Erzincan'dan Muğlaya Çorum'dan Balıkesir'e kadar başka başka yerlere gitti tek başına çalışmaya. Bir tek ben üvey babasının yanında kalmasına karşı olduğum için. Kendimi onu bir sürü zorluğa itiyormuş gibi görüyorum.
Annesiyle beraber evlerinde yaşasa, üvey babasının yanında çalışsa (adamın sadece 2 kızı var, işlerini yürütecek biri lazım kendisine) düzenli bir hayatı evi, işi olur... Son 2 yılda yaşadığımız zorlukların tarifi yok çünkü.. Benim yüzümden artık başına bişey gelsin istemiyorum...
Ama o evde, o aileyle kaldığı sürece benim ailem de sevgilimi kabul etmiyor. Ve şimdi o eve gittiği için tekrar ayrılma şansı yok.
Kısacası sıkıştım kaldım arada. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum, birbirimizi o kadar seviyoruz ki.. 5 sene olacak ilişkimiz bi ay sonra ve hala arkadaşlarım falan imrenirler onun bana bu kadar düşkün olmasına. Ama onun iyiliği için bırakmam gerek sanki... Benimle olmasına herşey karşı gibi.. Tekrar onu tek başına, o kadar zorluğun içinde görmek istemiyorum.
Dışarıdan birilerinin yol göstermesine ihtiyacım var..