suanda bunlari düsünme bi dur önce sagligina kavussun bakalim ne olacak, belki de ailesiyle kalmak istemicek kendi gidicek yada ailesi degisir eskileri unutur daha yapici davranirlar ama önce bi iyilessin:hulya:
Ahh ahh bi düşünmesem artık.. Beynim durdu valla düşünmekten.
Kendi de ailesiyle kalmak istemez sanırım. ama kalabilir de :bbo: o zaman da benim ailem başta annem olmak üzere kıyameti koparır. Çünkü birbirlerine küsler....
zamana bırakın...
ailen niye kabul etmiyor o ailedeyken
tam olarak anlatamadığım şeyler var.. Yani annesinin eşi nasıl denir küçük çapta bir mafya gibi.
bir de 2 sene önce, ailesiyle tartışıp evden ayrılınca annesi ve babası Benim babamı arayıp bizim ilişkimizi söyledi. beni çok zor durumda bıraktılar. özellikle annesi söylenmeyecek şeyler söyledi bana telefonda.
o zamandan beri ailem de karşı. eğer o çevreden koparsan, ailesiyle bizi yüzyüze getirmezsen olur ancak dedi babam.... :çok üzgünüm:
bunun ustune bırakırsan o adam senin yuzune bakmazki cok haklı senin icin bu kadar fedakarlık yapan bir insan gercekten sevdigi icin yapıyordur eger zorlansa kendi ayrılırdı zaten senin demeni beklemezdi ama sen ondan ayrılırsan bence buyuk hata yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?