• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu bu kadar severken bırakmalı mıyım?

dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.310
4
0
Diyarbakır
Bilenler vardır belki,
benim uzun zamandır bir ilişkim var. birlikte çok zorluklara göğüs gerdik. Sevgilimin ailesi o küçükken boşanmış. Benle tanıştığında annesi ve annesinin 2. eşi ile yaşıyordu. Ama üvey babası biraz kabadayı gibi tabir edilen sert ve işlerini sertlikle halleden bir adam. Sevgılım onun şirketinde çalışıyor ama neredeyse hiç ücret alamıyordu. Ayrılmak istediğinde izin vermiyordu. Neyse bir sürü olay oldu ve en sonunda onların yanından ve o şehirden ayrılıp Türkiye'nin başka başka şehirlerinde çalıştı. Evden ayrıldığı için üvey babasıyla düşman oldular neredeyse. Seni ben yetiştirdim sen başkaları için çalışmaya gidiyorsun diye.

En sonunda benim olduğum yere, Ankara'ya geldi. Tam herşey düzelecek diye ümitlendim ama sevgilimden 2 gündür haber alamıyordum. Bu sabah öğrendim ki çalıştığı yerde kaza geçirmiş! Bir kolu kırılmış, omurlarında zedelenmeler vs. ışyeri de ailesini aramış gelip almış annesiyle üvey babası.

Sizden yardım istediğim konu şu;

Ben kendimi kötü hissetmeye başladım. Bu adam benim için Erzincan'dan Muğlaya Çorum'dan Balıkesir'e kadar başka başka yerlere gitti tek başına çalışmaya. Bir tek ben üvey babasının yanında kalmasına karşı olduğum için. Kendimi onu bir sürü zorluğa itiyormuş gibi görüyorum.
Annesiyle beraber evlerinde yaşasa, üvey babasının yanında çalışsa (adamın sadece 2 kızı var, işlerini yürütecek biri lazım kendisine) düzenli bir hayatı evi, işi olur... Son 2 yılda yaşadığımız zorlukların tarifi yok çünkü.. Benim yüzümden artık başına bişey gelsin istemiyorum...

Ama o evde, o aileyle kaldığı sürece benim ailem de sevgilimi kabul etmiyor. Ve şimdi o eve gittiği için tekrar ayrılma şansı yok.

Kısacası sıkıştım kaldım arada. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum, birbirimizi o kadar seviyoruz ki.. 5 sene olacak ilişkimiz bi ay sonra ve hala arkadaşlarım falan imrenirler onun bana bu kadar düşkün olmasına. Ama onun iyiliği için bırakmam gerek sanki... Benimle olmasına herşey karşı gibi.. Tekrar onu tek başına, o kadar zorluğun içinde görmek istemiyorum.

Dışarıdan birilerinin yol göstermesine ihtiyacım var..

Son düzenleme:
suanda bunlari düsünme bi dur önce sagligina kavussun bakalim ne olacak, belki de ailesiyle kalmak istemicek kendi gidicek yada ailesi degisir eskileri unutur daha yapici davranirlar ama önce bi iyilessin:hulya:

suanda bunlari düsünme bi dur önce sagligina kavussun bakalim ne olacak, belki de ailesiyle kalmak istemicek kendi gidicek yada ailesi degisir eskileri unutur daha yapici davranirlar ama önce bi iyilessin:hulya:

Ahh ahh bi düşünmesem artık.. Beynim durdu valla düşünmekten.
Kendi de ailesiyle kalmak istemez sanırım. ama kalabilir de :bbo: o zaman da benim ailem başta annem olmak üzere kıyameti koparır. Çünkü birbirlerine küsler....

Ahh ahh bi düşünmesem artık.. Beynim durdu valla düşünmekten.
Kendi de ailesiyle kalmak istemez sanırım. ama kalabilir de :bbo: o zaman da benim ailem başta annem olmak üzere kıyameti koparır. Çünkü birbirlerine küsler....

biliyorum canim bende böyle hersey hemen olsun bitsin istiyorum
en ufak seyleri bile kocaman dev problem yapiyorum
ama yarin ne getirir bilinmez :teselli:
annen keske karismasa sonucta annesi bak yine basi sIkIsinca ailesi kostu demi

zamana bırakın...

ailen niye kabul etmiyor o ailedeyken

tam olarak anlatamadığım şeyler var.. Yani annesinin eşi nasıl denir küçük çapta bir mafya gibi.
bir de 2 sene önce, ailesiyle tartışıp evden ayrılınca annesi ve babası Benim babamı arayıp bizim ilişkimizi söyledi. beni çok zor durumda bıraktılar. özellikle annesi söylenmeyecek şeyler söyledi bana telefonda.
o zamandan beri ailem de karşı. eğer o çevreden koparsan, ailesiyle bizi yüzyüze getirmezsen olur ancak dedi babam.... :çok üzgünüm:

tam olarak anlatamadığım şeyler var.. Yani annesinin eşi nasıl denir küçük çapta bir mafya gibi.
bir de 2 sene önce, ailesiyle tartışıp evden ayrılınca annesi ve babası Benim babamı arayıp bizim ilişkimizi söyledi. beni çok zor durumda bıraktılar. özellikle annesi söylenmeyecek şeyler söyledi bana telefonda.
o zamandan beri ailem de karşı. eğer o çevreden koparsan, ailesiyle bizi yüzyüze getirmezsen olur ancak dedi babam.... :çok üzgünüm:

öyle bir aileye kimse kızını emanet etmek istemez. ailen haklı.

umarım her şey ikiniz için en iyi olacak şekilde sonuçlanır

bunun ustune bırakırsan o adam senin yuzune bakmazki cok haklı senin icin bu kadar fedakarlık yapan bir insan gercekten sevdigi icin yapıyordur eger zorlansa kendi ayrılırdı zaten senin demeni beklemezdi ama sen ondan ayrılırsan bence buyuk hata yaparsın

bunun ustune bırakırsan o adam senin yuzune bakmazki cok haklı senin icin bu kadar fedakarlık yapan bir insan gercekten sevdigi icin yapıyordur eger zorlansa kendi ayrılırdı zaten senin demeni beklemezdi ama sen ondan ayrılırsan bence buyuk hata yaparsın

haklısın moon, ama böyle saplantılı düşüncelere takıldım işte. sanki başına gelen her şey benim yüzümden gibi düşünmeye başladım. ona şanssızlık mutsuzluk getiriyorum diye... ama sanırım bişey yapmıycam. sadece bekliycem.... :1closedeyes:

gercekten seviyosan birakma... ne icin brakicaksin ki tamam senin icin yapmis hepsini ama neticede kendisi de istemis sen onu zorlamadin ki hicbiri icin.. ustelik bu kadar olaydan sonra birakirsan cocugun ailesi bak gordun mu sen onun icin neler yaptin o seni birakti diye gururunu kiracak seyler soylerler.. bunu ona yasatma derim.. sen biraz sabirli ol bakalim once iyilessin sonra zaman ne gosterir bilinmez..

bırakma canımmm :1hug:
o çocuğun suçu günahı ne :gitme: üvey babası mafya diye,annesi kötü sözler söyledi diye,o bunları hak ediyo mu :gitme:
bak sadece senin için değil ikiniz için,ikinizin geleceği için ne kadar çaba göstermiş,nerelere gitmiş çalışmak için,kıyamam ya :sinifsinif:
bırakma bence,inş bir an önce iyileşir :Saruboceq:

canım bence de kesinlikle ayrılma, sen de ona olan duygularından, ona aşık olduğundan eminsen sakın ayrılma o senin için ne kadar mücadele ediyorsa sen de et.. o sana ilgi duyuyor senin için birsürü fedakarlık yapıyor diye yapma ama bunu, sadece sevdiğin için onunla birlikte bir ömrü geçirmek istediğin için mücadele et bence.. ve şuan tekrar ailesinin yanında ayrılmasını isteme sen okulundan mezun ol, o da işte belli bir seviyeye gelsin zaten tecrübesi olmuş olur başka bi şehre yerleşirsiniz evlenip mutlu bir hayatınız olur.. inşallah :)

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Zaten ondan ayrılmaya cesaretim yok...Öyle bir şey yaptığım takdirde çok mutsuz olurum, onun da mutlu olacağını sanmam. benim korkum benimle mutsuz olması.. ama inşallah altından kalkarız.. En iyisi bekleyip görmek galiba...

benden sana tavsiye sakın bırakma seni bu kadar çok seviosa 5.yıla rağmen ve hala ilk günkü gibiysenz o ilişki unutlmaz çok ararsın aynı huzuru mutluluğu.bence iileşmesini bekle ve ayrılmayı sakın düşünme eğer ayrılcksan da bu ikinzn kararı olack unutma çünkü iknz de birbrnizi seviosunz başka nednlerdn ayrılıo olacksın.ben 5 yıl emek verdğm ilişkiyi kurtarmk için çırpınrdm resmeeeen.

Aslında böyle düşünmen onu çok sevdiğin için,
onu merak ettiğin için, ona birşey olur mu diye endişelendiğin için.
Onun iyiliğini istiyorsun, ama şunu da bil ki,
onun yanında olmakla en büyük iyiliği yapıyorsun sevgiline.
Sakın onu bırakıp onu sensiz bırakma bu kadar çok severken.
Senin desteğine ihtiyacı var biliyorsun değil mi?

belki uzun olcak ama bnm kıbrıstayken okuldayken karşıyakalı izmirli yani tatlı serseri bi arkadasım vardı temiz kalpli bi cocuktu ama itligide wardı amaa saygın bı aılenın cocuguydu son senesınde adanalı bı kızla tanıstı kızın ılk senesıydı bır sene boyunca ask yasadılar cocugun annesı babası geldı tanısıldı cocuk ıckıyı bıraktı 10 gunde bır belkı hayta arkadaslarıyla gorusmesını en asgarıye ındırdı derslerıne werdı kendını herseyını sewgılısıyle paylasıodu ılkkez sewmıstıı kızda onu sewıo gbıydı cocugun okulu bıttıı kız soguk dawranmaya basladı cocuk adanaya gıttı ve orda bırakmıss onu koca adamı gercı 23 yasında ama babayıgıt bı cocuktu herkezın ıcınde adanalarda cocuk gbı saatlerce aglatmıs .. cocuk bunalımda tum turkıyeden kıza telefonlar falan,, sonra kızın okulu basladı cocuk tekrar gıttı kıbrısa kızın omrunde aldıgı ılk cıcek bırsenedır saklamıs o cıcegı kocaman bır ayıı bırde pırlantaa 7. kız yurdunun onunde dız cookmus affet bnı sucumu tam bılmıorum ama sen affet demıs kız ıstememıs cocuk 10 gun boyunca yalvarmıs tam donerken kızla opusmeye baslamıslar kız demıskı canım aılem senı ıstemez sen bıraz rahatsın zorluk gormemıssın hayatında bırazda sertsın seve sevemı ayrılıoruz demıs cocuk kızda ewet demıs ,, cocuk umutlu beklerım demıs ve ıkı ay sonra kızın hatay antakyalı bı cocukla cıktıgını ogrenmıs bız dedıkkı kızlarla kesın ıkısınıde vurucak ama o babayıgıt cocuk uzuntusunden yanılgısından ufaldıkca ufalmıs ve bıze dıorkı sewıorum ama mutlu olur ınsallah ıste ask buuu sewdıgının gercekten ama gercekten mutlu olması haa kkızz mutlu belkı bnm arkadasım ıstese bı dakkada yok eder o mutlulugu ama yapmıyoo sewdıgı kız mutlu olsun dıye bnce sende sewgılını sewıosan korkma hıc bıseyden sewgılın senle mutlumu d.k sende onunla mutlumusun deam et uvey baba falan hıkaye vee acele kara verme hıc bı zaman ınan olmıcak zamanlarda olmıcak seyler oluyo arkadaasım ınsallah hayırlısı olurrr

Bırakma derim sakın zamana bırak herşeyi ama bunca seyden sonra bide sen bırakırsan çocuğa nolur dusun artık

gercekten seviyosan sakin birakma,yillarda gecse aradan unutulmuyo bende sevdigimi aileme tercih ettim 9 yil oldu evlendim baskasiyla ama gecmise geri dönsem asla birakmazdim sevdigimin ellerini.simdi yasam benim icin bossssssssssssss :gitme:

Back