Önsevişme diye birşey yok!!

MelekYomra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
34
36
Merhaba arkadaşlar, bu tarz konuları günlük hayatımda kimseyle konuşamıyorum.dostum diye güvendiğim 3-4 kişi var ama dilim varmıyor malesef.. belki bu konuda tecrübesi olan insanlar vardır diye burayı çare buldum. 10 aylık evliyim eşim birlikteliklerimizde hiç önsevişme yapmadan beraber olup kendi orgazmı bitince duşa girip işi bitiriyor. Ama ben artık bu durumdan illallah ettim gibi bişey, bekar arkadaşlar veya bu durum başına gelmemiş insanların beni anlamasını beklemiyorum eğer bu durumda olan veya bu durumda olmuş çözüme varmış arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olabilir mi? Eşimi kırmadan ona anlattım benimde ihtiyaçlarım olabilir kendini tatmin edip duşa direkt girmen beni rahatsız ediyor diye. Ön sevişme istediğimi bu şekilde ikimiz içinde daha iyi olacağını söyledim fakat o dayanamadıgını öpmekten sonra bile direkt olaya girmek istediğini kendini tutmadıgını söyledi. Rahatsızlıgımı bildigi icin (çok özür dileyerek yazıyorum ama) şimdi boşalıyorum ama 2.ye kendini hazırla diyor.. işini hallediyor sonra tekrar arkasına bakmadan duşa giriyor. Çıktığında dediğini hatırlatıyorum o zamanda “aşkım valla o an hiç enerjim bitmeyecekmiş gibi hissetsemde yoruluyorum” diyor. En uzun 10 bilemedin 15dkda bizim iş bitmiş oluyor.. ve artık çok sıkıldım 10dklık iş için duş alıyorum üstümü değiştiriyorum saçlarımı kurutuyorum gecenin bir vakti bu artık bana batmaya başladı, genel olarak öpmeyi dokunmayı çok severim illa birlikte olmaya gerek yok, ama eşim sevişmek nedir bilmez konu direk oraya gelir.. sizce napmalıyım onu da kırmak kendini yetersiz hissetmesini istemiyorum..

O size kendinizi kotu hissettiriyor ustelik acikca soylemenize ragmen. Bu sevismenin sizin icin onemi yoksa yapmayin. 2 dkda bitirecekse masturbasyon yapsin sizi yormasin. Yok demeye basladiginizda istediginizi yapmaya daha istekli olacagini dusunuyorum

Sizin yapabileceğini pek birsey yok esinizin bencilligi birakip sizi de dusunerek hareket etmesi gerekiyor

Yok dedigim zamanlarda beni bir şekilde tatmin ederek yapıyor, ama ben sırf önsevişme olsun diye her birliktelik öncesi trip atmak istemiyorum benide düşünsün istedim o yüzden bir çare aradım.. tekrar deneyelim bakalımm

Bir sorunu olabilir mi mesela erken bosalma? Ön sevişme olursa bosalacagından korktugundan caktırmamak icin böyle bir şey yapıyor olabilir mi?

Bu ne ya evlerden ırak
Bence adamı sen yönlendir. Hatta olayı da kendin başlat, ne zaman o moda gelse bir adım geri durup oynaşmaya devam et . Biraz oyun gibi düşün. Mesela şarap mi iciyorsunuz, o zaman başla cilveye, kucağına çik opus falan, kıyafetlerini çıkaracakken 'daha kadehim bitmedi' de, bir yudum iç
İpler senin elinde olsun
Şahsen benim böyle sevgilim olsa ayrılırdim ,kocam olsa benim uyarilarimdan sonra hala böyleyse hiç kibarca falan söylemez direkt dalga geçerdim on dakikalık şahane performansiyla. Belki gururu incinirse biraz kendine cekiduzen verir. Evlisin diye bunu yasamak zorunda degilsin

Bir sorunu olabilir mi mesela erken bosalma? Ön sevişme olursa bosalacagından korktugundan caktırmamak icin böyle bir şey yapıyor olabilir mi?
Aslında olabilir bunu bende düşündüm, ama yapısı gereği bunla ilgili bir tedaviyi reddedicektir.. hatta prezervatifi sırf bunun icin taktıgını soylemıstı bır keresinde.”kondom olunca daha geç boşalıyorum sanki dimi” diye

Trip atmayin o zaman. Sizi hazirlamadan penetrasyona izin vermeyin. Bi sure sonra alisacaktir

Ne biliyim bunu kötü niyetle yaptıgını düşünmediğimden dolayı dalga gecmek gururunu kırmak istemedim.. halden anlamıyor ama anlıyorda gibi bilemedimm

Siz kibarca konuşmuşsunuz dinlememiş şimdi arkanızı dönüp yatma vakti bence. Sadece seni tatmin etmek için evlenmedim benim de ihtiyacım var, ben rahatlayamıyorsam sen de kal öyle diyeceksiniz.

15 dakika erekte kalabiliyorsa daha fazlasını da yapabilir, bunlar uygulamayla düzeltilebilir şeyler. Dayanmayı öğrenebilir. İşine gelmiyor. Gerekirse yatakta bırak çık, ben tatmin olmadan durabiliyorsam sen de dur deyin. Kavga edersiniz evet ama başka seçenek kalmamış gibi. Ya da onun gözü göre göre masturbasyon yapacaksınız ki yaptığından utansın

Genel olarak huzursuzluk olsun istemiyorum böyle bir konu için. Genel olarak zaten cinsel birliktelik konuları bana hep ayıp gelmiştir. Halbuki asla böyle birşey değil biliyorum insanın yaradılışında olan birşey..

Alışana kadar 3 5 ay trip atsanız ölmezsiniz bence, triple çalışıyorsa alışana kabullenene kadar tiribe devam

Ne biliyim bunu kötü niyetle yaptıgını düşünmediğimden dolayı dalga gecmek gururunu kırmak istemedim.. halden anlamıyor ama anlıyorda gibi bilemedimm
Bunun iyi niyeti mi var ya?
Ben hiç yaşamadım , yaşamam da bence bu saatten sonra. Beni mutlu etmeden kendini tatmin edip kalkan insanin iyi niyeti yoktur ki. Bencilce bir istek . Tek taraflı bir sevişme. Sanki kenar mahalle kerhanesine gitti de iki hoplayıp işi bitince çıkacak.
Normal ciftlerde asla olmayan bir şey. Normalde işi erken biten adam utanir da moddan çıkmış olmasına ragmen eliyle diliyle bir şekilde kadıni tatmin etmeye çalışır.
Bence sen daha iyilerine layıksın, önce ilk mesajimdaki gibi kendin başlat, kendin istediğin şekilde işi ilerler, hatta sana soruyormus ya 'kondomla daha geç boşaldım di mi' diye. Demek ki kendine güven sorunu var. Kendin baslattigin ,onsevismesi uzun olan birliktelikte biraz fake at , inle falan, bitince bir öpücük kondur,çok güzeldi de. Azıcık kendini bir şey şansın, Belki böyle böyle kendi heveslenir.
Ama senin cabana rağmen,uyarilarina rağmen yine de seni dusunmeden işine devam ediyorsa o adamı da asagila yani, hak etmiştir.
Hayvanlar bile cinsel ilişkiden önce onsevisiyorlar, on saat kur yapıyorlar birbirlerine. Esinin böyle kendi kafasına göre takılmasına izin verme. Sana da yazik

Türkiyedeki kadınların çoğuna ayıp geliyor ama "böyle bir şey için" dediğiniz şey sizi üzüyor. Konuşa konuşa alışılıyor emin olun, ben eşime g noktasını denemek istediğimi anlatana kadar kan ter içinde kalmıştım ama şimdi her şeyi konuşuyoruz. Baştan düzeltmezsen hep böyle gider, cesur olmaya çalış, hatta şakaya vur. Boşa banyoya giremem kusura bakma de kıkırdayarak dön arkanı mesela, sen tam olarak hazır olmadan boxerını çıkarttırma, hoop acelen ne falan de, kur kafanda uygula, utanma vakti bitti evliliğin temel amacı cinselliği özgürce yaşamak, adam zevke doyarken sen oradan izleyeceksen neden evlendin, ver kendine gazı

Ya cok tatlısınız dikkate alacagım tesekkur ediyorumm

Tedavayi reddecekse bunu da reddediyordur üstüne gidin ilişki tek kişilik değil sizinde ihtiyaçlarınız var istediginizi almadan onun istedigini vermeyin

Ahahahah evet ihtiyacım olan şey de tam bu sanırım kendime gaz vermekk şimdi gidip üstüne atlıyorum adamın şaka bi yana teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…