Bunun iyi niyeti mi var ya?
Ben hiç yaşamadım , yaşamam da bence bu saatten sonra. Beni mutlu etmeden kendini tatmin edip kalkan insanin iyi niyeti yoktur ki. Bencilce bir istek . Tek taraflı bir sevişme. Sanki kenar mahalle kerhanesine gitti de iki hoplayıp işi bitince çıkacak.
Normal ciftlerde asla olmayan bir şey. Normalde işi erken biten adam utanir da moddan çıkmış olmasına ragmen eliyle diliyle bir şekilde kadıni tatmin etmeye çalışır.
Bence sen daha iyilerine layıksın, önce ilk mesajimdaki gibi kendin başlat, kendin istediğin şekilde işi ilerler, hatta sana soruyormus ya 'kondomla daha geç boşaldım di mi' diye. Demek ki kendine güven sorunu var. Kendin baslattigin ,onsevismesi uzun olan birliktelikte biraz fake at , inle falan, bitince bir öpücük kondur,çok güzeldi de. Azıcık kendini bir şey şansın, Belki böyle böyle kendi heveslenir.
Ama senin cabana rağmen,uyarilarina rağmen yine de seni dusunmeden işine devam ediyorsa o adamı da asagila yani, hak etmiştir.
Hayvanlar bile cinsel ilişkiden önce onsevisiyorlar, on saat kur yapıyorlar birbirlerine. Esinin böyle kendi kafasına göre takılmasına izin verme. Sana da yazik