Önsevişme diye birşey yok!!

Hepinizin görüş ve önerileri için teşekkür ediyorum hanımlar, dediklerinizi dikkate alıcam, genel olarak sorun cıkarmayı trip atmayı sevmem ama gerçekten bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa göremediğimi görmüşsünüz demektir. Teşekkürler

Merhaba, "normalde ciftlerde olmayan bir sey" demissiniz ya. Aah ahh bence kesinlikle çogu çiftte, erkeklerde var bu olay. Hatta gecen gun ilk cinsel konumu acacaktim,vazgectim,bu konuyla ilgili. Normalde olmamalı da, aah bunu kabullendirdiler bize. Eski esimden bu yuzden ayrilmistim ben. K.validem biz yillarca eslerimizden tatmin olmadik gibi bir seyler demis, duydugum kadariyla. Akrabamda, arkadasim,hatta internette gercek kisilerde bile ya bu kadinlar niye bosalamiyor. Ne bicim kocasiniz siz. Çok öfkem var, çok.

Valla benim normalimde yok kesinlikle. İstisnalarimda da yok.
Boşanmakla en doğru olani yapmışsın. Bence bu sorunun en büyük sebebi evlilik öncesi cinselliğin yaşanmaması. Ya da yaşandığı halde bu kötü sonucla karşılaştıysa 'ama beraber oldum' diye kadınin bırakamaması, hatta sırf birliktelik yaşadım diye evlenmek zorunda hissetmesi.

Evlenmeden önce yaşadım birliktelik, ama zaman saatlerce önsevişme dakikalarca birliktelik oluyordu. O zaman o kadar emindik ve sabırsızlanıyorduk ki evlenmek için ten uyumumuz harikaydı, nolduysa evlendikten sonra oldu..

E ne değişti? Yapabiliyor demek ki. Bilmiyor değil, on sevisme sırasında boşalıyor değil.
Adam sadece nasılsa evliyiz diye özenmiyor, kendi işini görüp uyuyor.
Şimdi daha çok sinir oldum. Adam için nasılsa elde edildiği için artık ilgilenmesine gerek kalmayan bir şey olmuş eşi.
Bu adama mi yatakta kötü olduğunu ima etmeye bile cekiniyorsunuz valla şanslı adammış ki sizinle evlenmiş. Evliya gibi kadinsiniz

Aşkım gel şöyle bi fantezi yapıcaz deyip elini kolunu bağlayın ileri gitmesine izin vermeden siz basıl biliyorsanız öyle davranın bi de arada bak böyle yavaş daha güZel değil mi falan diyin.. erkekler kapatılsın ya bu nedir şak diye mevzuya dalıyo sanki

Bende aynı problemi yaşıyorum eşim hemen olaya girmek istiyor ıslaklık yoksa jel sürüyor bu sefer de acıyor ben yapmak istemiyorum bunu söyledim şimdi de görev gibi ön sevişme yapıyor hiç isteğim kalmıyor yine olmuyor yani hiç zevk almıyorum

Hay ben bu kocalara ne diyeyim ya.Eşiniz kırılmasin derken hicbir keyif almadan günleriniz gecip gidecek.Bence biraz kırılmasında zarar yok gibi.Çünkü düzgün soylemekten anlamamis.

Hay ben bu kocalara ne diyeyim ya.Eşiniz kırılmasin derken hicbir keyif almadan günleriniz gecip gidecek.Bence biraz kırılmasında zarar yok gibi.Çünkü düzgün soylemekten anlamamis.
Gercekten haklisin cok üzücü kisacik hayat oysa iyiki bole bi esim yok flort cok onemli bunu bazen daha iyi anlıyorum

Sanırım erkekler kadının o giriş çıkışlardan deli gibi zevk alacağını zannediyor. Oyüzden ön sevişmeyi önemsemiyor. İlk evlendiğimizde eşim de böyleydi. Ön sevişmeyi kısa tutardı. Üstelik ben onu bu konuda bilinçli sanırdım. Kadın cinselliği ile ilgili hiçbir şey bilmiyorlar bence. Başlarda ben de söylemeye çekindim bazı şeyleri. Ama baktım böyle hayat geçmiyor açık açık söyledim ben bu şekilde hiçbir şey hissetmiyorum diye. Sonra kendini düzeltti, önce o benim gönlümü yapıyor sonra ben onun. Artık konuşmaya da çekinmiyorum. Şakayla karışık söylüyorum bazı şeyleri. Daha mutluyuz, evlilikte cinseliğin yeri hiç de küçük değil. Kötü cinsel hayat sevginizi bile gölgeliyor çoğu zaman. Aman tadımız kaçmasın diye hep alttan alan taraf olmayın. Birazda o çabalasın

Şarap mi, herşey olmuş kaç para.daha günümüzden örnekler verelim bence.benim aklıma bişey gelmedi

Şarap mi, herşey olmuş kaç para.daha günümüzden örnekler verelim bence.benim aklıma bişey gelmedi
Niye kız, migrosta kavaklidereler hala 60-80 arası Mardin'de ev yapımı şaraplar hala şişesi 40tan başlıyor. Ben seviyom bu ikisini (çünkü ruhum fakir)
Hadi olsun olsun şişesi 200 lira, insan ateşli bir gece için şaraba verilen 200 liraya acimamali :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…