• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önlisans Mezunuyum Bölüm Seçme Hakkında Bİr Sorum Var..

LoNeLy_1402

Benim için hava hoş..
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
107
9
296
34
Merhaba arkadaşlar. Benim bi sorum olucak.
Ben önlisans Dış Ticaret bölümü mezunuyum. 3. sınıftan devam edebileceğim tek bölüm işletme mi acaba?. Öyle bilgim var ama açıköğretim bürosuna gitme fırsatım olmadı. Devam etmek istiyorum ama işletme düşündüğüm bi bölüm değil :(
Bilgisi olan var mı acaba..

Sitesine baktımda işletme yazıyo yalnızca.. :( Her şehirde farklı olamaz heralde demi arkadaşlar.. CADIARZU fisfisfis

işletme iktisat seçiliyor cnm dikey geçişle mi kayıt yapılıyor 3. sınıfa bende kayıt yaptırcamda 26 ekim kayıt tarihide dikey geçiş için

Hadi ya :) Sevindim valla ;) Dikey geçiş sınavla oluyor. Bunda direkt kayıt yaptırıyorsun. Açıköğretim ne zaman bi araştırayım yerimseniben

canım ben 2 yıllık muhasebe bitirdim 3 sınıf iktisattan devam ettim 3 sene yazıldım olmadı kaydımı sildirdim çok zor geldi iktisat eğer olursa işletmeden kayıt yaptırmyı düşünüyorum

kızlar bende işletmye 3 sınıfa baslayacam ınsallah 2 senelık muhasebe mezunuyum kayıt tarıhı 26 ekımde baslıyor dıye ogrendım kesın dımı dogrudur

ben MYO muhasebe mezunuydum...işletme ve iktisat seçme hakkım vardı.ışletme fakultesini seçmiştim bu sene mezun oldum...
iktisat ve işletme seçebilirsiniz...
eğer MYO maliye bitiren varsa onlar maliye ayrıca seçebiliyor...

ben de birşey sorcam ya ben yeni mezun oldum bu sene bekleyip seneye başvurabiliyormuyum açıköğretime?bölümümü tamamlamak için.

ben de birşey sorcam ya ben yeni mezun oldum bu sene bekleyip seneye başvurabiliyormuyum açıköğretime?bölümümü tamamlamak için.

yaptırabiliyorsunuz bir arkadaşım 1 sene sonra yaptırdı kaydını...

kızlar once ınternetden kayıt mı yaptıracaz yoksa bankaya para mı yatıracaz

evet ilk kayıt internetten oluyor sonra çıktısını alıyorsunuz,bankaya parayı yatırıyorsunuz ve dekont ve internet başvuru form çıktısı ile AÖF bürolarına kayıt yaptırıyorsunuz.bu arada Önlisans Diplomalarınızın noter naylı fotokabisi lazım.unutmayın...

bende halkla ilişkileri bitirdim,bu yıl işletmeden devam edicem....

işletme okuyanlar,bu bölüm zormu acaba ?:uhm:

bende halkla ilişkileri bitirdim,bu yıl işletmeden devam edicem....

işletme okuyanlar,bu bölüm zormu acaba ?:uhm:

selam ben de h.ilişkiler okuyorum ve aynen işletmeden devam etmeyi düşünüyorum,sınava girmeden kayıt oluyor değil mi yoksa sınavı falan var mı 4yıllıklara geçişin.işletmede sayısal dersler elbette zordur hele de h.ilişkiler gibi oku oku geç yapamayız ama işletme mezunu olmak biraz zorlanmaya değer diye düşünüyorum..

Back