ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Bende muhasebe mezunuyum ne yazık ki. Ne yazık ki diyorum biz de yüksek almak zorundayız. Halbuki ne kadar çok ihtiyaç var hem muhasebe hem bilgisayara. Ne yazık ki kadro yok .

Bende muhasebe mezunuyum ne yazık ki. Ne yazık ki diyorum biz de yüksek almak zorundayız. Halbuki ne kadar çok ihtiyaç var hem muhasebe hem bilgisayara. Ne yazık ki kadro yok .
Kadro yok evet ne kadar yüksek alırsak o kadar iyi olacak bizler için

Minos87 tarihi nasıl calisiyosun sen okadar yüksek net nasıl yapabildin? Alalım taktikleri ))

Minos87 tarihi nasıl calisiyosun sen okadar yüksek net nasıl yapabildin? Alalım taktikleri ))
Benim tarih bilgim 0 dı aaçıkçası kendimi çok zorladı ezber için her ne kadar iyi net yapamasamda 19 işaretledim 2 yanlış çıktı. Gerisi boş :) tarih pusulası ah daha önce elime geçseyi. On tane yayınla aynı anda çalışmak zorunda kalmazdım. Yeni bilgi vardır diye tüm değişik yayınlara baktım. En son tarih pusulası çalıştım son 15 gün kadar. En çok onun faydasını gördüm. Data soru Bankası iyi ama çok fazla yanlış cevap ve hatalı soru var. Yazarak çalışmanı tavsiye ederim eğer ki benim ki gibi kötüyse

Yine bir sene daha hayatımın her zerresinden keyif almadan asosyal geçireceğim. Hayirlisi bakalım :)
Ben geçen sene hiç birşeyden ödün vermeden calismaya çalıştım pişman oldum keşke sıkı tutsaydim en baştan sona kadar diye ama böylesi makbulmus demekki bu sene asosyalligin dibine vurmayı düşünüyorum bende :)

Yazarak çalışıyorum ben zaten hep geçen sene de bu sene de tarihi o şekilde bitirdim geçen sene kaç net yaptım ama hatırlamıyorum ya 12 gibi aklımda emin değilim sürekli tekrar yapmak lazım ben tarihi bitirip 1 ay önce nerdeyse attım kenara suan cogunu unutmusumdur tekrar ve test olarak devam etmeliydim ...

Pantera, seyem o halde sizi sinav arkadasi dert ortagi seciyorum ( sormadan oldu acicik ama :))) ) o zaman buraya gunluk neker yaptgimizi yada yapamadigimizi bildiriyoruz :) bu sene olacak insallah ha gayret :) icin ucnda omur boyu rahatlik var.
85+ hatta 90+ almadan bize rahat yüzü yok.
Vallahi ise yaradu kizlar calisma azmi hevesi geldi bana. ))

Aynı bölüm mezunlarına daha bi kanım kaynıyor benim hal den daha iyi anlarlar diyorum evet her gün neler yaptığımızı yazalım birbirimizi motive edelim

Anlamaz miyim :) gecen donem atamalarda 88 le kapatti. Ondan onceki alimlarda 90 di. 2016 da nolur bilmiyorum. Merkezi atamalar disinda acik alimlara hic bakmiyorum zaten dayim yok :))) ozel sektorde normalde yuzune bile bakmayacaginiz insanlarla is gorusmeleri yapiyir , kendi goreviniz dusinda bilimum cay kahve temizlk islerinede bakmak zOrunda kaliyosunuz. Cok ufak hesaplari olan insanlarin cirkinliklerine tahammul etmeye calisiyirsunuz. Verecekleri bir asgari ucret onu bile lutuf giruyorlar.
Sairin dedigi gibi,
Yasamak buu kurtlar sofrasinda,
Yasamak insan kalarak...

ooo 90 la mı kapatmış bende kendime ağlardım

Bazi atamalarda 85 e kadar dustugu oliyor ama kesin atanicam dersek 90 almaliyiz ( yaaa boyle garibaniz iste :))

Ya bu bölüm böyle işte Kütüphanecilik emlak tapu kadastro vs. Ne kadar düşük le gidiyor begenmedigimiz bölümler benim arkadaşlarım düşük düşük atandı memur oldu ben 25 oldum hala inekliyorum :))) 5 sene özel de çalıştım temmuzda istifa edip temmuz da dershane yazildim bende işte allahım ya inşallah ataniriz

Amin kizlar... Ben yatiyorum basarabilirsem sabah kalkip ders calisicam :)) yarn girusuruz.

Yok okul bitmedi daha benim okuyorum önlisans ta vaktim olsaydı keske bende yazılsaydım 2014 te gittim fem akademiye ya onlarda bi sorun vardı ya da bende başarılı olamadım..vakit yaratılır da sogudum dershaneden diyim :)

Yok okul bitmedi daha benim okuyorum önlisans ta vaktim olsaydı keske bende yazılsaydım 2014 te gittim fem akademiye ya onlarda bi sorun vardı ya da bende başarılı olamadım..vakit yaratılır da sogudum dershaneden diyim :)

Kızlar bende önlisans bilgisayar proğramcılığı mezunuyum hangi derse nasıl çalışıyorsunuz?

Kızlar bende önlisans bilgisayar proğramcılığı mezunuyum hangi derse nasıl çalışıyorsunuz?
Bi bölümdaş daha gelmiş hosgeldin canım ben genel de yazarak çalışıyorum özellikle tarihi hep yazarak çalıştım özet çıkararak diğer dersler de aynı ilerliyorum başka türlü aklımda kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…