Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım bu çok zamanını almıyor mu bende video izliyorum mat.hariç ama çok uzun sürüyor sonrada soru çözüyorum böyle daha iyi anlıyorum ama konular böyle bitmeyecek diye korkuyorumBi bölümdaş daha gelmiş hosgeldin canım ben genel de yazarak çalışıyorum özellikle tarihi hep yazarak çalıştım özet çıkararak diğer dersler de aynı ilerliyorum başka türlü aklımda kalmiyor
Merhaba tatlım. Ben anayasayı lider Yayıncılıktı sanırım uzun saçlı bir hoca vardı ondan izledim. Tarih için hakan dedeMerhaba internetten konu anlatımında önerebilceğiniz isimler var mı?Kimlerin videolarını izliyorsunuz?
Tarih ramazan yetgin,coğrafya engin eraydını öneririm.Merhaba internetten konu anlatımında önerebilceğiniz isimler var mı?Kimlerin videolarını izliyorsunuz?
Kızlar bende önlisans bilgisayar proğramcılığı mezunuyum hangi derse nasıl çalışıyorsunuz?
Kızlar ben geldim =) Bugün günlerden Türkçeydi. Eksik olduğum konu dilbilgisinden başladım . İhtiyaç akademinin uzaktan eğitim videosunu izledim
öğretmen abimizin sesi başta rahatsız etse de sonradan alışıyorsunuz, konu anlatımı sınav odaklı güzel. 2 saat biraz uzun geliyor ama isim sıfat zarf edat bağlaç zamir hepsi anlatılıyor. akşsamda test çözücem konuyla ilgili.
Bu arada ben dershaneye yazılmadım. Kendim ilerlicem evde. Herkesin aksine dershane beni dersten soğutuyor çünkü =)
hoşgeldin =) bende bp yim. bugün itibariyle ders çalışmaya başladım. her günü bir derse ayırdım. Günlük neler yaptığımızı burada paylaşıcaz.
Ay kızlar ben muhasebe diye beni almadiniz mi yanınıza askolsunn
Ohh mis hadi bakalım hep destek tam destek :) Bu arada güncel de paylaşalım ben takip ediyorum sizlere de söylerimMinos yeni gordum ki ben mesajini :))) hadi hepbirlikte hazirlaniyoruz
olur tabi de herkes aynı yerde mı acaba?Şöyle bişey yapsak peki kızlar hepimiz aynı konuyu çalışsak,aklımıza takılan sorular üstüne burda paylaşım yapsak güncellenen haftalık bi listeyle daha verimli olmaz mı?
Canım bak mesla bu linke bi konu 4 5 video ve hepsi 40 ar dk nerdeyse ama daha akılda kalıcı oluyo çokta zaman alıyoYok bak bu hoca 2 saatte bitirdi hepsini. Anlasilirda hem. Geriye sadece test cozMek kaldi bi izle bak akici devam ediyor
tabi böyle bi sıkıntı varolur tabi de herkes aynı yerde mı acaba?
sen nasıl çalışıyosun nerelere geldin? :)tabi böyle bi sıkıntı var
olur tabi de herkes aynı yerde mı acaba?
tabi böyle bi sıkıntı var
Canım bak mesla bu linke bi konu 4 5 video ve hepsi 40 ar dk nerdeyse ama daha akılda kalıcı oluyo çokta zaman alıyo