ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Bi bölümdaş daha gelmiş hosgeldin canım ben genel de yazarak çalışıyorum özellikle tarihi hep yazarak çalıştım özet çıkararak diğer dersler de aynı ilerliyorum başka türlü aklımda kalmiyor
Hoşbulduk canım bu çok zamanını almıyor mu bende video izliyorum mat.hariç ama çok uzun sürüyor sonrada soru çözüyorum böyle daha iyi anlıyorum ama konular böyle bitmeyecek diye korkuyorum

Merhaba internetten konu anlatımında önerebilceğiniz isimler var mı?Kimlerin videolarını izliyorsunuz?

Merhaba internetten konu anlatımında önerebilceğiniz isimler var mı?Kimlerin videolarını izliyorsunuz?
Merhaba tatlım. Ben anayasayı lider Yayıncılıktı sanırım uzun saçlı bir hoca vardı ondan izledim. Tarih için hakan dede

Kızlar ben geldim =) Bugün günlerden Türkçeydi. Eksik olduğum konu dilbilgisinden başladım . İhtiyaç akademinin uzaktan eğitim videosunu izledim

öğretmen abimizin sesi başta rahatsız etse de sonradan alışıyorsunuz, konu anlatımı sınav odaklı güzel. 2 saat biraz uzun geliyor ama isim sıfat zarf edat bağlaç zamir hepsi anlatılıyor. akşsamda test çözücem konuyla ilgili.

Bu arada ben dershaneye yazılmadım. Kendim ilerlicem evde. Herkesin aksine dershane beni dersten soğutuyor çünkü =)
Kızlar bende önlisans bilgisayar proğramcılığı mezunuyum hangi derse nasıl çalışıyorsunuz?

hoşgeldin =) bende bp yim. bugün itibariyle ders çalışmaya başladım. her günü bir derse ayırdım. Günlük neler yaptığımızı burada paylaşıcaz.

Kızlar ben geldim =) Bugün günlerden Türkçeydi. Eksik olduğum konu dilbilgisinden başladım . İhtiyaç akademinin uzaktan eğitim videosunu izledim

öğretmen abimizin sesi başta rahatsız etse de sonradan alışıyorsunuz, konu anlatımı sınav odaklı güzel. 2 saat biraz uzun geliyor ama isim sıfat zarf edat bağlaç zamir hepsi anlatılıyor. akşsamda test çözücem konuyla ilgili.

Bu arada ben dershaneye yazılmadım. Kendim ilerlicem evde. Herkesin aksine dershane beni dersten soğutuyor çünkü =)

hoşgeldin =) bende bp yim. bugün itibariyle ders çalışmaya başladım. her günü bir derse ayırdım. Günlük neler yaptığımızı burada paylaşıcaz.

Anladım canım da bi konu 4 video oluyor her video 40 dk bi günde bitmiyor ki

Yok bak bu hoca 2 saatte bitirdi hepsini. Anlasilirda hem. Geriye sadece test cozMek kaldi bi izle bak akici devam ediyor

Şöyle bişey yapsak peki kızlar hepimiz aynı konuyu çalışsak,aklımıza takılan sorular üstüne burda paylaşım yapsak güncellenen haftalık bi listeyle daha verimli olmaz mı?

Bu sene Coğrafya en karmaşık dersti. Ona nasıl çalışma yapmam gerekiyo bilmiyorum. Detay çalışaçağım internetten ordan burdan.

Ben tarihin pusulasi uzerinden calisiyorum tarihe video izlemedm hic ama gonderdgn linki izleyeyim bakayim daha kolay ogrenirim belki kuzum
Canım bak mesla bu linke bi konu 4 5 video ve hepsi 40 ar dk nerdeyse ama daha akılda kalıcı oluyo çokta zaman alıyo

kızlar bende varım nasıl bi yol izliyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz? geçmiş sayfaları okumadım da Hoppa

X