ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Kesinlikle olur neden olmasın :) Herkesin istekli olması lazım birazda. Geçen sene kaç puan aldın peki? Bu seneki çalışma metodunu oluşturdun mu kafanda?

Kızlar hangi derse nasıl çalışıyorsunuz ben bi sistem oturtamadım daha malesef kafama göre çalışıyorum sizin ders çalışma sistemleriniz neler?

Merhaba, saçım uzasın diye çam terabentin esansıyla ilgili bilgi toplamaya çalışırken konu başlığını gördüm bir koşu üye oldum. =)) sorunumuz şu ki ders çalışmak için oturduğum masa başı planımı saç uzatma yöntemlerinden girip forum üyeliğiyle sonlandırdım =))) yok arkadaş yapamıyorum. dikkatimi toplayamıyorum. imdat diyeyim siz anlayın...

o başlayana kadar çok sıkıntı çıkıyo alışana kadar çok yıpranıyo insan ama bi otursan dersin başına bide güzel bi program hazırlasan gerisi geliyo nerdeyse 3 ay ha başladım ha başlıcam dedim yarım yamalak çalıştım.program ve kararlılık çok önemli çok :) kaçla atanıyosun kaç puan hedefin bölümün ne ? :)

hemencik açıklayayım =)
bendeniz akü türk dili ve edebiyatını bıraktım 3. sınıftan... sonra girdim bilgisayar programcılığına. bu sene ikinci sınıfım. 2016 da okul bitecek ve gelecek sınav.... Velakin yaş oldu 24. ilk üniversitemden arkadaşlarım atandı öğretmen oldu benim hala ne yaptığım belli değil =( bunalım bunalım...
sorunun özüne geliyorum =) atanmam için 90 almam lazım. türkçem çok iyi. matematiğim kelimenin tam anlamıyla sıfır. tarih ve coğrafya çalışma oranımla paralel başarı getirecektir.

bende matematiğim sıfır diyodum ama önyargılı olma çalış gerçekten video falan insan anlıyo ve yapıyo peşini bırakma sadece 1 kez olmayınca bırakma üzerine git şuan anlıyorum ve insan soru çözebildiğini görünce inanılmaz seviniyo :) ygs de falan eksilere düşmüştüm matematikten şuan anlıyorum keşke zamanında çalışsaydım diyorum..neyse elinde hangi kaynaklar var ? bu arada benimde 85 üzeri almam şart zaten artık kolay atanmak diye bir şey yok ya neyse :)) kaynak almadıysan önerelim:)

Data yayınları konu anlatımı, pegem soru bankası, tarihin pusulası, coğrafyanın pusulası, karacan yayınları konu anlatımı, sooru bankası, ve üni sınavlarına hazırlık konu nalatım, sözel sayısal mantık konu anlatım kitapları elimdekiler yesyeni duruyolar =)) ben çalışmaya başlayabilsem herşey çok güzel olucak. bir programda yaptım kendime.
pazartesi : tarih
salı:türkçe
çarşamba :matematik
perşembe: coğrafya
cuma:anayasa
haftasonu okul dersleri. her güne bir ders koydum sizde mi böyle çalışıyorsunuz ?

benim tarihim türkçem çok iyidir tarihi bitirdim ders aralarında tarih türkçe test çözmeyi planlıyorum boş zamanımda falan cep kitaplarım var okul için uzuuuun bi otobüs yolculuğum var o zaman okuyorum onları pekişsin diye :) mat ve coğrafya çalışıyorum genelde video soru çözümü şeklinde.. anayasaya daha yok :))

Benim de o iyi şükür. Ah tarih bende de bitse Nasıl çalıştın tarih'e peki? Ben yazarak çalışıyorum ama unutuyorum yine
kendimi bildim bileli meraklıyım orta okuldan beri çok iyiydi hep tarihi kitaplar okurdum ilgiliydim yani çok zorlanmadım senin matematikle ilişkin gibi :)) o yüzden yaz başından beri konuları açıp açıp tekrar ettim yeri geldi yazdım okudum şuanda cep kitabı ve test gidicek inşallah :)

Kesinlikle olur neden olmasın :) Herkesin istekli olması lazım birazda. Geçen sene kaç puan aldın peki? Bu seneki çalışma metodunu oluşturdun mu kafanda?
Gecen sene 78 aldm canım ben ama çok sıkı düzenli çalışmadım ise gidip akşam gelip bakabildigim.kadar bakıyodum dershaneye gitmedim evde baştan sıkı tutup sonra sıkılıp bunaldim yani. Valla tarihi bitirdim sadecw diğer dersler yarım yamalak plansız çalıştım hep dershane yi bu sene adapte olabilmek ve düzenli çalışabilmek için çok istedim acikcasi

Hey hosgeldin bende aynı bölüm mezunuyum lanet etmek istemiyorum ama bu kadar yüksek almak zorunda mi bu bölüm !!! 85+ hedefliyorum bende hep gel bak buraya kaybolma sakin tamam mı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…