ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

S.a hanımlar nasıl gidiyor neler yapiyosunuz ?
Ben kaç gündür kitap yüzü acamadim 2 çok yakın arkadaşım evlendi 1 hafta telaşlı geçti benim için bugün baslicam yeniden bakalım :)

bende önlisanstan giricem 2014te fem akademiye gittim ama atanamadım tekrar 2014 yayınıyla çalışsam sıkıntı olurmu yenı yayın almam şart mı?

bende önlisanstan giricem 2014te fem akademiye gittim ama atanamadım tekrar 2014 yayınıyla çalışsam sıkıntı olurmu yenı yayın almam şart mı?
Hoşgeldin bölüm nedir ? Bende gecen sene ihtiyaç set almıştım dershane ye kayıt oldum ama baslamadi şimdilik geçen senenin 2014 yayinlariyla çalışıyorum yeni bir konu falan eklenmedi benim bildiğim kadarı ile geçen sene eklenmişti yeni konular diye biliyorum canim

Hiiç sorma ne zamandır çalışmıyorum ben. Sen ne yapıyorsun çalışmalar nasıl?
Bende 1 hafta ara verip 2 gündür çalışıyorum sabah 10 dan 12 bucuga kadar tarih test çözdüm bi buraya bakiyim dedim sen neden calisamiyosun bakalım

Ma
Bende 1 hafta ara verip 2 gündür çalışıyorum sabah 10 dan 12 bucuga kadar tarih test çözdüm bi buraya bakiyim dedim sen neden calisamiyosun bakalım

Maşallah sana. Ya dayım hastalandı hastaneye git gel, okula gideceğim bayramın ikinci günü onun hazırlıkları, alışverişler, arkadaşlarım gitmeden önce görüşelim diyorlar falan derken kaç haftadır çalışmıyorum.
Anca okula gidince yerleşirim öyle düzene biner daha kitap alacağım falan ohoo

Çok geçmiş olsun canım. Sen mezun değil misin hemşireliktı bölüm sanırım son sene falan mı senin ? Kitapsec sitesi ni tavsiye ederim geçen hafta siparis verdim uygun ve birçok seçenek var 1.2 gün için de de elinde oluyor kitaplar. Benim de düzenli bi ders çalışma planım yok canım istediğinde açıyorum inan dershane başlasa da adam gibi calisabilsem diye bekliyorum bende.

Önlisans okuyorum lisede hemşirelik okudum liseden girecegim sınava. Bende ekimde artık tam düzeni oturturum inşallah hal tam olarak kaynaklara karar veremedim. Tarihten sadece evveliyatları aldım o kadar şimdilik. Sen hangi kaynaklari aldin canım?

Bende evveliyat ve tarihin pusulasıni alicam bi ara herkes almış zaten nerdeyse ama osym kaynakları takip ediyormuş bu sene o kitaplardan soru da cikmayabilirmis geçen sene çıktığı için diye okumuştum bi forum da ben ihtiyaç,data ve Pegem. Yayınları var elimde onlardan çalışıyorum en iyi olan bu 3 yayın zaten Yediiklim ve x Yayıncılık da konu testleri var onları çözüyorm

Haklısın soru çıkmaz muhtemelen adamlarda biliyor sürekli o kitapların alındığını zaten. Bende karar vereyim kitaplarıma hemen alacağım. Bu sayfada da sürekli yazalım ama şu konuyu çalıştım bugün diye. En güzeli böyle olması.

önlisans laboratuvarım bende çok sorun olmaz dedim zaten konular aynı ama soru bankası alıcam tabi matematik için ne önerirsin bu arada yaz başından beri çalışıyorum bende

Evet bende konu geri de kalsın istemiyorum tarih soru Bankası 180 soru kaldı bugün onu bitiricem ben mesela aksama allah kerim :)

önlisans laboratuvarım bende çok sorun olmaz dedim zaten konular aynı ama soru bankası alıcam tabi matematik için ne önerirsin bu arada yaz başından beri çalışıyorum bende
Mat için ben antremanlarla matematik 1 aldım ve ihtiyacın konu anlatimindan ilerliyorum canım

selamlar 1 haftadır tatildeydim yeni geldim bugün cografyayla basladımm tekrardan Allah yardımcımız olsun
Aminnn :) hadi bakalım kolay gelsin

Bende varim kizlar :) Bendr tarih evveliyatlari aldim bide matematik aldim matematikle basladim ama duzeni oturtamadim.. Cocuk olunca zor cok zor oluyo :/

Antrenmanlarla matematik 2 nasıl 1 var bende ama 2yide almayı düşünüyorum inceleyen var mı o kitabı?

Bende varim kizlar :) Bendr tarih evveliyatlari aldim bide matematik aldim matematikle basladim ama duzeni oturtamadim.. Cocuk olunca zor cok zor oluyo :/
Hoşgeldiniz çocuk olunca daha zor olur evet allah yardimciniz olsun valla bölüm nedir sizin ?
Antrenmanlarla matematik 2 nasıl 1 var bende ama 2yide almayı düşünüyorum inceleyen var mı o kitabı?
Bende de 1 var canım 2 almadım 1 in gelişmiş halidir büyük. İhtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…