Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mat da Şenol hoca dinle canım ben anlatimini çok begenmistim baya tutulan bi hoca zaten yaş kaç bu arada cnm çocuk varsa daha zor olur inşallah hepsinin üstesinden gelirsin :)
Ben vatandaşlığı en son çalışmayı düşünüyorum hep ezbere dayalı konular zaten şimdiden calisirsam o zamana unuturum heralde :)Bende tarihle başlayacağım Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz siz ben çok sıkılıyorum çalışırken elim bi ona gitmiyor.
Hoşgeldin canım aynı bölüm sanırım benim de bilgisayar Programcılığı ben geçen sene evde çalıştım olmadı bu sene dershaneye gidicem bakalım nasıl olacak ... kendini en iyi bilen sensin evde yapabileceğinë inaniyorsan evde çalışselam kızlar bende bu sene baslayacam bilgisayar bölüm dersaneye gitsem mi diye düsünüyorum of=(
Ben dün tarihle başladım gayet güzeldi. Elimde güzel kaynak yok o yüzden 2016 yayınları çıksın hemen alıp daha düzenli çalışacağım. :)Merhabalar nasıl gidiyor çalışmalar
selam cnm ya gecen sene dersanaeye gittim cok calıştım ama 75 aldım ama o calısmayla birincilik bekliyorlardı cevre benim biraz kendime güvenim ve korkum var kazanamazsam felan diye oyle yani cnm ama bu düsüncelerimden braz kurtuldum ama nerde ginede var evde calısacam baklım eşim bu sıra durumlar sıkısık evde internet uzeri felan calısayım diyorum ama daha calısmaya baslamadım =(Hoşgeldin canım aynı bölüm sanırım benim de bilgisayar Programcılığı ben geçen sene evde çalıştım olmadı bu sene dershaneye gidicem bakalım nasıl olacak ... kendini en iyi bilen sensin evde yapabileceğinë inaniyorsan evde çalış
Daha başladım bile yaaMerhabalar nasıl gidiyor çalışmalar
Merhabalar nasıl gidiyor çalışmalar
Hoşgeldin canım bende ufaktan başladım valla evde konsantre olmak çok zor bende dershane başlamasını bekliyorum adapte olabilmek içinBende varım daha başlamadım ama başlamak istiyorum :) önlisans sosyal güvenlik
Sende hosgeldin canım bende gecen sene evde hazırlandım 78 aldım benim.bölümüm de bilgisayar Programcılığı ve yüksek alıyor ama son bi şans verip kendime çıktım yola hayırlısı artık umudum yok deme 1 dene birsey kaybettirmez hiçbirimize diye düşünüyorummerhabalar arkadaşlar bende önlisans harita teknikerliği bölümü mezunuyum bu sene sınava hazırlansammı karar veremiyorum geçen sene hazırlandım çok da çalıştım 80 aldım o yüzden hiç umudum yok çalışmaya bölümüm çok yüksek alıyor sizce tekrar denemelimiyim
Kesinlikle çevrenin çok etkisi oluyor bana da bu yaşta hala ne dersi ne kitabı ne dershanesi diyolar ama kimseyi takmiyorm duymamazliktan geliyorum sende öyle tika kulakları ve bi gayretle başla çok zaman geçmeden ...selam cnm ya gecen sene dersanaeye gittim cok calıştım ama 75 aldım ama o calısmayla birincilik bekliyorlardı cevre benim biraz kendime güvenim ve korkum var kazanamazsam felan diye oyle yani cnm ama bu düsüncelerimden braz kurtuldum ama nerde ginede var evde calısacam baklım eşim bu sıra durumlar sıkısık evde internet uzeri felan calısayım diyorum ama daha calısmaya baslamadım =(
Evet evet ara verince bi soguyor insan bende 3 gündür başımda ki telaselerden dolayi hiç calisamadim ama Gündüz mat dersi aldım az önce de tarihe başladım mola da bi bakiyim dedim buraya1 haftadır annemler yanımdaydı calısamadım şimdi tekrar baslayacam ama bir ara verince tekrardan başlaması da zor oluyor
evet cnm haklısın cnm benim senin dedini yapyorum valla tatlım baslayacam ama bu sura kuran basladım cnm oyuzden ev işi felan yani=)Hoşgeldin canım bende ufaktan başladım valla evde konsantre olmak çok zor bende dershane başlamasını bekliyorum adapte olabilmek için
Sende hosgeldin canım bende gecen sene evde hazırlandım 78 aldım benim.bölümüm de bilgisayar Programcılığı ve yüksek alıyor ama son bi şans verip kendime çıktım yola hayırlısı artık umudum yok deme 1 dene birsey kaybettirmez hiçbirimize diye düşünüyorum
Kesinlikle çevrenin çok etkisi oluyor bana da bu yaşta hala ne dersi ne kitabı ne dershanesi diyolar ama kimseyi takmiyorm duymamazliktan geliyorum sende öyle tika kulakları ve bi gayretle başla çok zaman geçmeden ...
Evet evet ara verince bi soguyor insan bende 3 gündür başımda ki telaselerden dolayi hiç calisamadim ama Gündüz mat dersi aldım az önce de tarihe başladım mola da bi bakiyim dedim buraya
Merhaba canım valla bi kaç gün giremedim buraya baya yazan olmuştur diyodum ama çok pasif grubumuz inşallah zaman giderek kalabalık oluruz 3 gündür ağır bi şekilde grip geçiriyorum ama ona rağmen yattigim yerden günde 2.3 saat olsun bakmaya çalışıyorum ben canım sürekli calisanlarda aynı duygu vardır hergün calisinca bi gün çalışma vicdanı sizliyor insanin :) ben geçen sene de çok hızlı başladım calismaya ilerleyen zamanlarda sıkıldım bunaldim çalışmaktan inşallah yine öyle olmam bakalım :) ay ne konuştumm senin nasıl gidiyor canım sen hangi taktikle çalışıyorsun ?Çalışmalar ne durumda ? :)
Ben bazen 2 bazen 3 değişiyor sabit çalışma planım yok malesef benim ruh halim belirliyor şahsen :)))Günde aşağı yukarı kaç saat çalışıyorsunuz? ?