ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Herkese selamlar.
Ben de önümüzdeki yıl önlisans olarak ilk defa sınava gireceğim.
Daha öncesinde, 2012 ve 2014 senelerinde ortaöğretim olarak sınava girmiştim.
Kitap tamamlamaya çalışıyorum ben de, evimizde de tadilat var maalesef.
Sanırım ancak okulumun başlaması ile birlikte (28 eylül) düzen oturtabileceğim.
Neyse ki sınava tam bir sene var, yetişir diye umuyorum.
Yavaş yavaş başlayıp sonlara doğru maksimum seviyeye ulaşma hedefindeyim.
Malum süreç uzun, baştan çok kasınca sonrasına enerji kalmıyor.
Herkese başarılar dilerim, umarım iyi paylaşımların yapıldığı bir topik olur :)

bir şey sorabilir miyim fiyatları nasıl setlerin ? 2014de dershaneden verdiler fiyatlarını bilmiyorum..2016 çıkmış mı bide ben bulamamıştım
yenı yenı cıkıyor ben konu anlatım setını ve soru bankası setını 93 tlye aldım.. baska yerlerde cok daha pahalıydı

slm kızlar bende onlısansım dun calısmaya basladım gıttım kendıme kaynak kıtap soru bankaları vs aldım...
Hoşgeldin canimm sende şimdiden allah yardimcin olsun bölüm nedir ?

Herkese selamlar.
Ben de önümüzdeki yıl önlisans olarak ilk defa sınava gireceğim.
Daha öncesinde, 2012 ve 2014 senelerinde ortaöğretim olarak sınava girmiştim.
Kitap tamamlamaya çalışıyorum ben de, evimizde de tadilat var maalesef.
Sanırım ancak okulumun başlaması ile birlikte (28 eylül) düzen oturtabileceğim.
Neyse ki sınava tam bir sene var, yetişir diye umuyorum.
Yavaş yavaş başlayıp sonlara doğru maksimum seviyeye ulaşma hedefindeyim.
Malum süreç uzun, baştan çok kasınca sonrasına enerji kalmıyor.
Herkese başarılar dilerim, umarım iyi paylaşımların yapıldığı bir topik olur :)
Hoşgeldinn; ) bende gecen sene çok hızlı başladım sonrası malum canım istediğinde çalışır olmuştum bu yüzden denge de tutmak gerçekten çok önemli her fırsatta topige girip ayakta tutmaya çalışıyorum gerilerde kalmasın ilerleyen zamanlarda soru ve bilgi paylaşımı da yapalim

Bende smdi baslicam geçen sene yazarak çalışmistim o defterim deki notları okuyup sonra soru çözücem .Ramazan yetgin videoları övdükleri kadar var kızlar tavsiye ederim ben 32 tane videosunu indirdim gerçekten çok güzel anlatıyor 2 video izledim daha inşallah faydasını görürüm.

Bende smdi baslicam geçen sene yazarak çalışmistim o defterim deki notları okuyup sonra soru çözücem .Ramazan yetgin videoları övdükleri kadar var kızlar tavsiye ederim ben 32 tane videosunu indirdim gerçekten çok güzel anlatıyor 2 video izledim daha inşallah faydasını görürüm.
2014 videolarını mı indirdirdin ? Bence 2016 videolarını izlemelisin birçok bilgi değoşikliği olduğunu söylüyor hoca.

Hoşgeldin canimm sende şimdiden allah yardimcin olsun bölüm nedir ?

Hoşgeldinn; ) bende gecen sene çok hızlı başladım sonrası malum canım istediğinde çalışır olmuştum bu yüzden denge de tutmak gerçekten çok önemli her fırsatta topige girip ayakta tutmaya çalışıyorum gerilerde kalmasın ilerleyen zamanlarda soru ve bilgi paylaşımı da yapalim
tsk ederım cnm saglık kurumları ısletmecılıgı okudum ben tatlım ıns daım olur azmımız

kızlar bende geldım aranıza ustelık 10 aylık kızımla:)..aöf 3.sınıftaym suan ..Eger kpss de ıstedıgım sonucu alırsam onlısans dıploması alıp kurtulucam ıns bu bılınmezlıkten:KK43: lutfen bana almam gereken kıtapları soylermısınız dırek onları alayım elımde hıc kaynak yok..:KK43: bıde dınleyebılecegım vıdeolu anlatımlar varsa soylersenız cok mennun olurum:KK68:

kızlar bende geldım aranıza ustelık 10 aylık kızımla:)..aöf 3.sınıftaym suan ..Eger kpss de ıstedıgım sonucu alırsam onlısans dıploması alıp kurtulucam ıns bu bılınmezlıkten:KK43: lutfen bana almam gereken kıtapları soylermısınız dırek onları alayım elımde hıc kaynak yok..:KK43: bıde dınleyebılecegım vıdeolu anlatımlar varsa soylersenız cok mennun olurum:KK68:

ramazan yetgin tarih videolarını dinleyebilirsin evveliyat seti var ben ilk olarak bunları aldım Allah yardımcımız olsun

X