ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

oturdugum zaman gayet güzel 6 - 7 saat calısıyorum hatta saatin nasıl 5 oldugunu bile bilmiyorum eşim zili caldıgında anlıyorum ancak
Uvvvv 5-6 saat mi :KK57:
Ben en fazla 2 saat ayirabiliyorum...
Hedefiniz kaç puan peki?

Ben bazen 2 bazen 3 değişiyor sabit çalışma planım yok malesef benim ruh halim belirliyor şahsen :)))
Sen de benim gibi ama ben daha 3 u görmedim. Kızım(2 yas)öğlen uykusundayken 1 saat gece uyudugunda da 1saat olmak üzere 2 saat oluyor. :oops:

Oooohhh ne güzel.. hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz. Ve hangi dersleri çalıştiniz
tarih matematik su anda ders dinliyorum sonra soru çözüyorum ihtiyaç ve evveliyat
ama dogru düzgün bir program yapmam gerek hergün bir derse ayırmayı düşünüyorum(p.tesi mat salı türkçe çarş.coğrafya gibi)

tarih matematik su anda ders dinliyorum sonra soru çözüyorum ihtiyaç ve evveliyat
ama dogru düzgün bir program yapmam gerek hergün bir derse ayırmayı düşünüyorum(p.tesi mat salı türkçe çarş.coğrafya gibi)
Aslında evet ders dinledikten sonra hemen ardından soru cozsem daha kalıcı olur

Merhaba canım valla bi kaç gün giremedim buraya baya yazan olmuştur diyodum ama çok pasif grubumuz inşallah zaman giderek kalabalık oluruz:KK66: 3 gündür ağır bi şekilde grip geçiriyorum ama ona rağmen yattigim yerden günde 2.3 saat olsun bakmaya çalışıyorum ben canım sürekli calisanlarda aynı duygu vardır hergün calisinca bi gün çalışma vicdanı sizliyor insanin :) ben geçen sene de çok hızlı başladım calismaya ilerleyen zamanlarda sıkıldım bunaldim çalışmaktan inşallah yine öyle olmam bakalım :) ay ne konuştumm senin nasıl gidiyor canım sen hangi taktikle çalışıyorsun ?
Geçmiş olsun canım. Bende 4 gündür evde değildin o yüzden çalışamadım. Bende de başta yüksek bir tempoyla başladığımda sona doğru artık sıkılmalar oluyor. Uzun bir zaman sonuçta. O yüzden başta çok yüklenmemeye çalışıyirum. Hergün çalışıyorum ama az az ve yavaş yavaş. Matematik ve tarih çalışıyorum şuan sadece. Hala başlardayım. Elimde kaynaklarım eksik ekim ayında anca tamamlarım o zamana kadar bu tempoyla gideceğim sonra yavaş yavaş hızlanacağım inşallah planım bu yönde bakalım artık. :)

selam kızlar 30 agustos kutlu olsun bende daha baslamdım biraz aklım karısık bu sıra ne yapacamı bilemedim =(ama düzelecem ve calısmaya baslayacam
Evett 30 ağustos kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE
bahanelerimiz hiç bitmiyor değil mi... :KK43: En kısa zamanda başlarsın inşallah canım

oturdugum zaman gayet güzel 6 - 7 saat calısıyorum hatta saatin nasıl 5 oldugunu bile bilmiyorum eşim zili caldıgında anlıyorum ancak
6-7 saat çoook iyi canım ya ben 3 saati geçince bi daralıp bunalıyorum valla :KK12:

Selam hatunlar ben de lisans 2016'yım sizi ziyarete geldim. Hadi gevşemek yok şimdiden gevşersek ohoo
:KK6::KK6::KK6::KK6:

A.s canım hoşgeldin senin bölüm nedir peki ?

Sen de benim gibi ama ben daha 3 u görmedim. Kızım(2 yas)öğlen uykusundayken 1 saat gece uyudugunda da 1saat olmak üzere 2 saat oluyor. :oops:
Çocuklu olunca daha zor olur allah yardımcın olsun canım bende yine çoluk cocuk yok koca da yok tabi ona rağmen fazla çalışamıyorum :KK12:

Geçmiş olsun canım. Bende 4 gündür evde değildin o yüzden çalışamadım. Bende de başta yüksek bir tempoyla başladığımda sona doğru artık sıkılmalar oluyor. Uzun bir zaman sonuçta. O yüzden başta çok yüklenmemeye çalışıyirum. Hergün çalışıyorum ama az az ve yavaş yavaş. Matematik ve tarih çalışıyorum şuan sadece. Hala başlardayım. Elimde kaynaklarım eksik ekim ayında anca tamamlarım o zamana kadar bu tempoyla gideceğim sonra yavaş yavaş hızlanacağım inşallah planım bu yönde bakalım artık. :)

Teşekkürler canım daha yeni geçti bugün iyiyim yani evet uzun bir süreç dengelemek çok önemli ben şimdi evde çok dikkatli bi şekilde çalışamıyorum sürekli konsatrasyon bozuluyor dershane den umutluyum inşallah ekim gelse de başlasa iye bekliyorum bende pegem in kim korkar tarih ten Türkiye'nin en çok zatan tarih notları kitabı vardı özet şeklinde ama çok güzel anlatım bence ben dün onu bitirdim mesela bugün de mat dersim vardı benim en büyük sıkıntım matematik zaten nasıl olacak bilmiyorum:mad:

Bi topik te sormuştum ama bilen yok tarih te Hakan Dede mi Ramazan Yetkin mi daha iyi kızlar ben geçen sene Hakan Dede dinlemiştim hep bu sene Ramazan Yetkin çok duyuyorum kitabı da varmış zaten ?

Bi topik te sormuştum ama bilen yok tarih te Hakan Dede mi Ramazan Yetkin mi daha iyi kızlar ben geçen sene Hakan Dede dinlemiştim hep bu sene Ramazan Yetkin çok duyuyorum kitabı da varmış zaten ?
Bende hep Ramazan yetkin ile çalıştım Hakan dede yi hiç dinlemedim o yüzden kıyaslama yapamıyorum fakat ben Ramazan yetginin anlatımını çok seviyorum kitabını da aldım ben onunla çalışıyorum. Gayet memnunum.

Bi topik te sormuştum ama bilen yok tarih te Hakan Dede mi Ramazan Yetkin mi daha iyi kızlar ben geçen
sene Hakan Dede dinlemiştim hep bu sene Ramazan Yetkin çok duyuyorum kitabı da varmış zaten ?
hakan dede gecen yıllarda cok iyiydi hikayeleştirerek anlatıyordu şimdi okuyor gibi anlatıyormus sanırım şikayet edenler vardı

Bende hep Ramazan yetkin ile çalıştım Hakan dede yi hiç dinlemedim o yüzden kıyaslama yapamıyorum fakat ben Ramazan yetginin anlatımını çok seviyorum kitabını da aldım ben onunla çalışıyorum. Gayet memnunum.
Evet özellikle bu sene ramazan yetgin çok duyuyorum bende arada kaldim netten indirdim videolarını dinledim bi kaçını gerçekten güzel anlatiyor

hakan dede gecen yıllarda cok iyiydi hikayeleştirerek anlatıyordu şimdi okuyor gibi anlatıyormus sanırım şikayet edenler vardı
Evet hakan dede anlatımı da çok iyiydi ama ramazan yetgin 2015 lisans tarih te soru tutturmus ondan çok tutuldu galiba :)

sagol cnm bugun baslıyorum calısmaya =)
Hadi bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bol bol canim

Evet özellikle bu sene ramazan yetgin çok duyuyorum bende arada kaldim netten indirdim videolarını dinledim bi kaçını gerçekten güzel anlatiyor

Evet hakan dede anlatımı da çok iyiydi ama ramazan yetgin 2015 lisans tarih te soru tutturmus ondan çok tutuldu galiba :)

Hadi bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bol bol canim
Evet cnm iki gundur calisyorum iki tarih kousu bitrdim baklim kismet

X