ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

bende ders calısma programlarınızı merek ediyorum benimki düzensiz kafama hangi ders eserse ona calısıyorum bir düzene oturtamadım

kızlar bende geldım aranıza ustelık 10 aylık kızımla:)..aöf 3.sınıftaym suan ..Eger kpss de ıstedıgım sonucu alırsam onlısans dıploması alıp kurtulucam ıns bu bılınmezlıkten:KK43: lutfen bana almam gereken kıtapları soylermısınız dırek onları alayım elımde hıc kaynak yok..:KK43: bıde dınleyebılecegım vıdeolu anlatımlar varsa soylersenız cok mennun olurum:KK68:
Hoşgeldin canım allah sabır ve kolaylik versin sana şimdiden :)
Set olarak ihtiyaç data Pegem en iyileri
Video da tarih : ramazan yetgin
Matematik de : Şenol hoca
Yine mat için antremanlarla 1 kitabını alabilirsin temel falan zayifsa eğer canim

bende ders calısma programlarınızı merek ediyorum benimki düzensiz kafama hangi ders eserse ona calısıyorum bir düzene oturtamadım
Bende özellikle herkese sormaya çalışıyorum bunu herkesin çalışma tekniği farklı bende düzensiz çalışıyorum canım hangi dersi isterse belli bir saat ve program yok mesela benim de olmasi gereken bu değil ama :KK66:)

Mrb kızlar topiğinizi baştan sona okudum bilg.proğramcılığı mezunuyum bende.2014 te sınava giridim ama çalışmadım doğru düzgün.Bölümümğn puanı yüksek en az 85 almam gerekiyor ne yapsam karar vermedim çalışmak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum Siz nasıl motive oluyor çalışıyorsunuz önerileriniz neler?

Mrb kızlar topiğinizi baştan sona okudum bilg.proğramcılığı mezunuyum bende.2014 te sınava giridim ama çalışmadım doğru düzgün.Bölümümğn puanı yüksek en az 85 almam gerekiyor ne yapsam karar vermedim çalışmak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum Siz nasıl motive oluyor çalışıyorsunuz önerileriniz neler?
Her şey senin elinde. Ben kendimle toplantılar yaparım motivasyonum düştüğünde. Bir süre düzenli çalışmaya kendini zorladıktan sonra çalıştıktan sonra ders çalışmak gerçekten bir alışkanlık haline geliyor. O gün herhangi bir nedenden dolayı ders çalışmadıysan kendini suçlu hissediyorsun. Iç disiplini sağlamak önemli. Sonra gerisi geliyir zaten. Yapabildiğini gördükçe daha çok iştah artıyor. Motivasyon elbette düşecek o zamanlarda başarı hikayeleri okuyorum ben çalışan benden iyi olup önde olan insanları görüp onları örnek alıyorum. Her şeyden önemlisi iç disiplin ve kendin için en iyi öğrenebileceğin yöntemi kullanarak çalışmak. Başarılar diliyorum. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapar ve güzel sonuçlar elde ederiz.

Kızlar herkese meraba muhasebe önlisans mezunuyum 2016 kpss ye hazırlanmak istiyorum ama nasıl oluyo hiç bi bilgim yok liselerle aynı konulardan mi sorumluyuz ayrıca calismaya başladım büro da aksamlari vaktim var sadece benimle ayni durumda olan var mı yapabilir miyim sizce nerden baslamak lazım daha önce hiç ders çalışmadım böyle deli deli korkuyorum biraz

Her şey senin elinde. Ben kendimle toplantılar yaparım motivasyonum düştüğünde. Bir süre düzenli çalışmaya kendini zorladıktan sonra çalıştıktan sonra ders çalışmak gerçekten bir alışkanlık haline geliyor. O gün herhangi bir nedenden dolayı ders çalışmadıysan kendini suçlu hissediyorsun. Iç disiplini sağlamak önemli. Sonra gerisi geliyir zaten. Yapabildiğini gördükçe daha çok iştah artıyor. Motivasyon elbette düşecek o zamanlarda başarı hikayeleri okuyorum ben çalışan benden iyi olup önde olan insanları görüp onları örnek alıyorum. Her şeyden önemlisi iç disiplin ve kendin için en iyi öğrenebileceğin yöntemi kullanarak çalışmak. Başarılar diliyorum. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapar ve güzel sonuçlar elde ederiz.

kesinlikle katılıyorum

Merhaba hosgeldin canım aynı bölüm mezunuyuz seninle bizim bölüm malesef yüksek alıyor oyüzden beden 85+ hedefliyorum geçen sene evde düzensiz ve istikrarlı bi çalışma olmadan 78 aldım bu sene dershane ye kayıt oldum bi de o şekilde deniyim diye. Sen bi yerden bi başla emin ol daha sonra çalışmadığın gün vicdan yapiyosun ufaktan başla başta bunalıma mak için ilerleyen zaman da çalışma saatini arttir mesela.

Merhaba hosgeldin canım aynı bölüm mezunuyuz seninle bizim bölüm malesef yüksek alıyor oyüzden beden 85+ hedefliyorum geçen sene evde düzensiz ve istikrarlı bi çalışma olmadan 78 aldım bu sene dershane ye kayıt oldum bi de o şekilde deniyim diye. Sen bi yerden bi başla emin ol daha sonra çalışmadığın gün vicdan yapiyosun ufaktan başla başta bunalıma mak için ilerleyen zaman da çalışma saatini arttir mesela.

Kızlar önerileriniz için teşekkür ederim.

Birşey daha sormak istiyorum tarihle başladım çalışmaya islamiyet öncesi türk tarihini mesela video konu test 3 gunde bitirebildim.Bende mi bi sorun var konu mu uzun anlayamadım

Beni de alııığn:)
Tabisiiiii her zaman bekleriz canım buyur yani :KK66:

Kızlar önerileriniz için teşekkür ederim.

Birşey daha sormak istiyorum tarihle başladım çalışmaya islamiyet öncesi türk tarihini mesela video konu test 3 gunde bitirebildim.Bende mi bi sorun var konu mu uzun anlayamadım
Konular çok uzun zaten ama ben günde 1 konu olarak devam ediyorum hep kendin de sıkılırsın bi konuyu 3 gun calisinca. Yazarak çalışıyorum ben mesela o da çok zaman kaybı yaşatıyor insana. Sen yine de en azından 2 güne indirmeye çalış canim

Merhabalar konulara bakıyorum kaç gündür ama önlisansa ait çalışma sayfası bulamadım o yüzden burayı açıyorum burada toplanalım önlisans lar olarak karar verdim SON bi kez daha hazırlanıcam ben :KK14::KK43:
geçen sene güzel topikler vardı gerçekten çok faydası oluyor bilgi paylaşımı yaparız en azından burada
önlisansları da tek çatı altında toplamış oluruz En Büyük TÜRKİYE
Bende varım bu sene 81 aldım muhasebeciyim. 2016 ya sıkı sıkı hazırlık yapmayı planlıyorum; ) hayırlısı olsun hakkımızda

Tarih pusulasını elinizde bulundurun hatta ona çalışın derim. Benim tarih 0 ken bu sınavda 17 net yaptım o kitap sağolsun iyice kafama soktu. Resmen 10 ay tarih çalıştım sevmediğim için unutuyodum 20 gün ya da 1 ay ya çalıştım ya çalışmadım denebilir. Pişman olmazsınız. Anayasa için yargı net. Sözel sayısal mantık için yargı denemeleri tavsiye ediyorum benim çok işime yaradı sınavda. Detay sormak isteyen varda sorsun aklıma gelenler bunlar. Yeni başladım calismaya ama 2014 beni çok yıprattığı için şimdi tam adapte olamıyorum. Dershane asla derken sanırım ona muhtaç olacam adaptasyon için.metrolarıniz var mı çalışmayla ilgili?

Bende varım bu sene 81 aldım muhasebeciyim. 2016 ya sıkı sıkı hazırlık yapmayı planlıyorum; ) hayırlısı olsun hakkımızda

Tarih pusulasını elinizde bulundurun hatta ona çalışın derim. Benim tarih 0 ken bu sınavda 17 net yaptım o kitap sağolsun iyice kafama soktu. Resmen 10 ay tarih çalıştım sevmediğim için unutuyodum 20 gün ya da 1 ay ya çalıştım ya çalışmadım denebilir. Pişman olmazsınız. Anayasa için yargı net. Sözel sayısal mantık için yargı denemeleri tavsiye ediyorum benim çok işime yaradı sınavda. Detay sormak isteyen varda sorsun aklıma gelenler bunlar. Yeni başladım calismaya ama 2014 beni çok yıprattığı için şimdi tam adapte olamıyorum. Dershane asla derken sanırım ona muhtaç olacam adaptasyon için.metrolarıniz var mı çalışmayla ilgili?
Canım hosgeldin verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim .tarih pusulasını bende alicam bi alamadım geçen sene çok çalışmadım bende ama tarih ten nefret ederdim geçen sene sevdim data ve ihtiyaç tan çalıştım bende. Tarih te özellikle data en iyi ihtiyaç ta olmayan bir çok konuyu iceriyordu ben 2 kaynaktanda çalıştım. Bende dershane yi adapte olabilmek için istedim 10 ekim de başlıyoruz derslere nasipse umarım verimli olur hakkimizda hayırlısı

Son düzenleme:
Canım hosgeldin verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim .tarih pusulasını bende alicam bi alamadım geçen sene çok çalışmadım bende ama tarih ten nefret ederdim geçen sene sevdim yargı ve ihtiyaç tan çalıştım bende. Tarih te özellikle yargı en iyi ihtiyaç ta olmayan bir çok konuyu iceriyordu ben 2 kaynaktanda çalıştım. Bende dershane yi adapte olabilmek için istedim 10 ekim de başlıyoruz derslere nasipse umarım verimli olur hakkimizda hayırlısı
Rica ederim tatlım. Hoşbuldum :) öncelikle burda böyle bir konu açıldığı için teşekkür ediyorum; ) Tarih pusulası al derim ben 2014 için tam teşekküllü çalışsaydim 27 de 27 yapardım diyebilirim. Yargı dershanesine yazılmayı düşünüyorum ama hayırlısi diyorum bende. Irtibatta olalım buna ihtiyacımız var

Rica ederim tatlım. Hoşbuldum :) öncelikle burda böyle bir konu açıldığı için teşekkür ediyorum; ) Tarih pusulası al derim ben 2014 için tam teşekküllü çalışsaydim 27 de 27 yapardım diyebilirim. Yargı dershanesine yazılmayı düşünüyorum ama hayırlısi diyorum bende. Irtibatta olalım buna ihtiyacımız var
Bi çok konu açılmış halde ama bende bi çatı altında toplamak istedim daha aktif olsa keşke bu sayfa da umarım ilerleyen zamanlarda olur.ihtiyaç a baslicam bende bulunduğum şehir de en iyi olan bu çünkü
Sende kararını verip başla zaman ilerlemeden cnm

Bi çok konu açılmış halde ama bende bi çatı altında toplamak istedim daha aktif olsa keşke bu sayfa da umarım ilerleyen zamanlarda olur.ihtiyaç a baslicam bende bulunduğum şehir de en iyi olan bu çünkü
Sende kararını verip başla zaman ilerlemeden cnm
Burda 12 sinde nasip olursa baslayacakmis. Ihtiyaçta iyi evet. Bilgi alışverişinde bulunulması süper olurdu aslında. Ben eşli ederim her türlü bilgiyle :) Hayirli olsun dershanende şimdiden canim

Burda 12 sinde nasip olursa baslayacakmis. Ihtiyaçta iyi evet. Bilgi alışverişinde bulunulması süper olurdu aslında. Ben eşli ederim her türlü bilgiyle :) Hayirli olsun dershanende şimdiden canim
Az kalmis o zaman teşekkür ederim cnm :KK66: geçen sene çok güzel topikler vardı çok güzel arkadaşlıklar kurduk ve cok güzel paylaşımlar yaptık konuyu açma amacım bilgi alışverişi bi digerimizi motive etmek vs. Herkesin farklı çalışma stili var mesela ben ilk onu merak ediyorum buraya gelen de ve diger arkadaşlarımıza da yardımı olur diye düşünüyorum

X