Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önlisans ve Ortaöğretim için son denildi dershane deki hocalarımızda sürekli sınav son iyi çalışın bilmem ne diye sürekli belirtiyoolar bize canım
İnan 2012 de de kurs hocalarim ayni seyi soylemistiÖnlisans ve Ortaöğretim için son denildi dershane deki hocalarımızda sürekli sınav son iyi çalışın bilmem ne diye sürekli belirtiyoolar bize canım
günaydınnn kızlar son diyipte bunalıma sokmayın beni bakın ne buldum =)
kanalına abone oldum, sizde bri dinleyin. bide benimde en büyük sorunum matematik, ilyas hocayı indiriyorum tavsiyen üzerine hadi bakalım bu benim matematikten anlamayan kafam ilyas hocadan anlıcak mı =)
Evet uzun bir süredir var bu muhabbet ama hayırlısı olsun sınav son olmasa bile benim için son sınav olacak 4.kez giricem yaşım 26 yoruldum çok. ..İnan 2012 de de kurs hocalarim ayni seyi soylemisti
günaydınnn kızlar son diyipte bunalıma sokmayın beni bakın ne buldum =)
kanalına abone oldum, sizde bri dinleyin. bide benimde en büyük sorunum matematik, ilyas hocayı indiriyorum tavsiyen üzerine hadi bakalım bu benim matematikten anlamayan kafam ilyas hocadan anlıcak mı =)
Benim ciddi olarak hazirlanarak girecegim 2. Olacak.Evet uzun bir süredir var bu muhabbet ama hayırlısı olsun sınav son olmasa bile benim için son sınav olacak 4.kez giricem yaşım 26 yoruldum çok. ..
Dinlerken çok sıkıldım uzun uzun anlatmis ama güzel bilgiler çoğu bildiğim bilmediklerimi de hemen aklıma not ettim uygulicam ilyas güneş ben beğendim tane tane anlatiyor anlamadikca başa sarıp yeniden dinliyorum sitesinde testler var benimde temel zayıf işlem yeteneği ile ilgili soruları bugün çıktısını alıp çözcem bakalım. Sende anlarsın inşallah canim
Bende 2 sine hazırlanmadm 2 sine hazırlanarak girmis olcam hayırlısı bakalmBenim ciddi olarak hazirlanarak girecegim 2. Olacak.
Yaş 30
Cevap anahtarım olmadıgı için bende emin olamadım net bir cevap veren de olmadı sağolsun açıklaması ile belki biri anlatır diye attım bende cnmpantera14 emin değilim ama C olabilir mi acaba cevap merak ettim bende?
Bende dun misafirlige gittigim ivin gece calistimhelllööööööööööööööööö
Sabahtan beri hiiiç çalışamadım bugün ya Bi ton işim vardı deneme vardı dershane de ona girdim daha kontrol bile edemedim bide lisans denemesi aldım gy-gk onu da çözzerim bugün başka da birsey yapamam sanırımSizler neler yapıyosunuzzzz